پاسخ : ساده ترین و دقیق ترین منبع تغذیه با تحلیل و عیب یابی
استاد نمیدونم چه امپری کشید چون ماژول وصل نکردم ولتاژ رو هم نمیدونم همینطوری برای تست زدم دیدم ذوب شد
اگر lm317 سوخته باشه ولتاژ نباید تغیر کنه درسته؟ من ولتاژم تغیر میکنه جریانمم محدود میشه همه چی اوکی هست
فقط اون دومقاومت بد جوری داغ میکنن و سیاه میشن
این یک تغذیه دیگر بود که قبلا مونتاژ کرده بودم قطعات هم روش بود دقیقا برای ۳ امپرمونتاژ شده بود و جواب میداد بازم تست مردم با ولوم پتانسیومترو هر چی که شما گفتی یعنی همون قطعات معمولی که گذاشته بودین
بعد مولتی ترن هارو اضافه کردم که اونا هم مشکلی نداشتنو جواب دادن
چه امپری کشیدم از منبع هم دقیق نمیدونم ولی پل دیودم ۶ امپری هست یعنی بیشتر از اون میده؟
۸۲ اهمی هم هرچی به خروجی وصل میکنم یکم کار میکنه سیاه میشه مثل فن و ... ارمیچر r5 روچیکارکنم؟ من اون یکی منبع ام هم ۳۰ ولتی هست ولی همچین داغ نمیکرد r5 وات بالاتر استفاده کنیم چی میشه استاد؟
لزومی داره فیلمی بگیرم از مدار که ببینین چطوری میشه؟
درود
من هر سوالی میکنم توجه نمیکنی و کارهای خودتو دنبال میکنی .
وقتی پاسخ نمیدی چطور بفهمم اشکال چیه ؟
من مطمئنم قبل از آنکه تغذیه ا با یک ترانزیستور جواب بگیری از قطعات دلخواهت استفاده کردی و تصور کردی شاید با معجزه درست بشه.
چه آمپری ازش کشیدی که با اتصال المنت به خروجی ، المنت ذوب شد ؟
چه زمانی ۸۲ اهمی سیاه شد؟
قطعا ولتاژ بالای ۲۰ ولت در خروجی استفاده کردی که r5 داغ و سیاه شده .
بدون شک lm317 را سوزوندی که ۸۲ اهمی داغ میکنه.
سپاس
مشاهده فایلپیوست 170243
استاد نمیدونم چه امپری کشید چون ماژول وصل نکردم ولتاژ رو هم نمیدونم همینطوری برای تست زدم دیدم ذوب شد
اگر lm317 سوخته باشه ولتاژ نباید تغیر کنه درسته؟ من ولتاژم تغیر میکنه جریانمم محدود میشه همه چی اوکی هست
فقط اون دومقاومت بد جوری داغ میکنن و سیاه میشن
این یک تغذیه دیگر بود که قبلا مونتاژ کرده بودم قطعات هم روش بود دقیقا برای ۳ امپرمونتاژ شده بود و جواب میداد بازم تست مردم با ولوم پتانسیومترو هر چی که شما گفتی یعنی همون قطعات معمولی که گذاشته بودین
بعد مولتی ترن هارو اضافه کردم که اونا هم مشکلی نداشتنو جواب دادن
چه امپری کشیدم از منبع هم دقیق نمیدونم ولی پل دیودم ۶ امپری هست یعنی بیشتر از اون میده؟
۸۲ اهمی هم هرچی به خروجی وصل میکنم یکم کار میکنه سیاه میشه مثل فن و ... ارمیچر r5 روچیکارکنم؟ من اون یکی منبع ام هم ۳۰ ولتی هست ولی همچین داغ نمیکرد r5 وات بالاتر استفاده کنیم چی میشه استاد؟
لزومی داره فیلمی بگیرم از مدار که ببینین چطوری میشه؟