آی پی امداد
abtahi

تجربیات: Pcb و تحلیل و عیب یابی ساده ترین و دقیق ترین تغذیهٔ طراحی غزال

Poomm

کاربر
2018-06-27
383
1,429
44
تهران
درود بر شما.
استاد غزال کامل ترین و بروز ترین pcb که مورد تایید خودشان بوده و تمام تغییرات لازم رو در اولین صفحه تاپیک پیوست کردن روح ایشان شاد

J1375

کاربر
2021-03-26
256
474
زیر سایه خدا
سلام و درود
من میخواستم منبع تغذیه استاد غزال را بسازم خیلی تغیرات و بکمک همدیگر استادان دیگر نقشه و مدارچاپی تکمیل‌تر شده چقدر جای استاد خالی هر سوالی میکردیم پیش قدم بود خدا رحمتش کند .
تعداد صفحات زیاد شده یکصدو هشتاد صحفه.
آیا همان صحفه اول نقشه مدار اصلاح شده است با طرح مدار چاپی یا یکصدو هشتاد صحفه را باید بخونم .
ممنون میشم راهنمایم کنید آخرین اصلاحیه مدار را بگید که مشغول ساختش بشم.

سپاسگزارم
سلام
این پست ها رو ببینید

bahramikhah

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-09-15
498
1,206
56
کبودراهنگ همدان
سلام و درود
من میخواستم منبع تغذیه استاد غزال را بسازم خیلی تغیرات و بکمک همدیگر استادان دیگر نقشه و مدارچاپی تکمیل‌تر شده چقدر جای استاد خالی هر سوالی میکردیم پیش قدم بود خدا رحمتش کند .
تعداد صفحات زیاد شده یکصدو هشتاد صحفه.
آیا همان صحفه اول نقشه مدار اصلاح شده است با طرح مدار چاپی یا یکصدو هشتاد صحفه را باید بخونم .
ممنون میشم راهنمایم کنید آخرین اصلاحیه مدار را بگید که مشغول ساختش بشم.

سپاسگزارم
با سلام
به نظر بنده اگه شما یک پاور کامپیوتر دست دوم داشته باشید
و یک ماژول افزاینده 5 الی 10 آمپر تهیه کنید
خیلی خیلی راحت با کمترین هزینه صاحب یک پاور ساپلای 5 الی 10 میایون تومانی می شوید
ولتاژ خروجی 5 یا 3.3 ولت را با ماژول به ولتاژ 3.3 ولت الی 50 ولت تبدیل کرده و با یک ماژول نمایشگر ولتاژ و جریان خروجی را کنترل می کنید
ماژول های افزاینده جدید دارای ولوم کنترل ولتاژ و جریان هستند
موفق باشید

J1375

کاربر
2021-03-26
256
474
زیر سایه خدا
با سلام
خیلی خیلی راحت با کمترین هزینه صاحب یک پاور ساپلای 5 الی 10 میایون تومانی می شوید
ولتاژ خروجی 5 یا 3.3 ولت را با ماژول به ولتاژ 3.3 ولت الی 50 ولت تبدیل کرده و با یک ماژول نمایشگر ولتاژ و جریان خروجی را کنترل می کنید
موفق باشید
نظر شما محترمه
اما
1.هزینه ی ماژول و پاور کامپیوتر رو با هزینه این تغذیه مقایسه کنید
2.نویز سوئیچینگ رو هم لحاظ کنید که برای تعمیر بعضی مدارات رادیویی و پزشکی مخرب هست
3.محدود کننده جریان در این تغذیه رو هم لحاظ کنید
4.تعمیر نشدن یا سخت تعمیر شدن ماژول و پیچیدگی تعمیر پاور کامپیوتر رو هم دقت کنید
اونوقت متوجه میشید که چرا تعداد زیادی متمایل هستند که همین تغذیه استاد غزال رو بسازند.

bahramikhah

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-09-15
498
1,206
56
کبودراهنگ همدان
نظر شما محترمه
اما
2.نویز سوئیچینگ رو هم لحاظ کنید که برای تعمیر بعضی مدارات رادیویی و پزشکی مخرب هست
4.تعمیر نشدن یا سخت تعمیر شدن ماژول و پیچیدگی تعمیر پاور کامپیوتر رو هم دقت کنید
اونوقت متوجه میشید که چرا تعداد زیادی متمایل هستند که همین تغذیه استاد غزال رو بسازند.
با سلام
محیط دوستانه است و قصد نداریم از نظرات هم انتقاد کنیم ، اگر چه مختصر معلوماتی هم که داریم حاصل زحمات اساتید گرانقدری است که شاگردشان بودیم
ولی من به شخصه بعد از 40 سال سر و کله زدن با انواع مدارات ، بخاطر اینکه همیشه دنبال بهترین و بی نقص ترین مدار بودم هنوزم که هنوزه نتوستم یه پاور خوب را خودم بسازم
و الان به این نتیجه رسیدم که ماژول ها در همه جا داره فراگیر میشه. اگر شما به قیمت یک ماژول نگاه کنید قیمتش یک چهارم هزینه ای است که خودمان بخواییم بروش قدیمی درست کنیم
در ثانی حتی خود شرکت های بزرگ و مشهور در تولید دستگاهها ، از ماژول های آماده بهره گرفتن

bahramikhah

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-09-15
498
1,206
56
کبودراهنگ همدان
نظر شما محترمه
اما
بتاریخ امسال یعنی 1403 قیمت یک منبع تغذیه آزمایشگاهی از 3 تا 30 میلونه
اگر بودجه و وسع مالی خوبی داشته باشین یه مدل که بتونه ولتاژ دوب از یک الی 100 ولت با جریان 1 الی 30 آمپر بده که خیلی عالیه
MPS-3005H3.png

ودستگاهی که نو و تولید شرکتی باشه تا سالهای متمادی جوابگوی اکثر نیاز های ماست ....

آخرین ویرایش:

bahramikhah

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-09-15
498
1,206
56
کبودراهنگ همدان
یکی از دوستان پاور 12 ولت 100 آمپر دست دوم به قیمت 1.5 میلیون می فروختن جریان وحشت ناکی داشت اگه از این دست پاور بخوایین سر هم کنید
معرکه میشه .به هر حال نظر دوستان محترمه و هر علاقمندی با توجه به میزان علاقه و نیاز و موقعیت مالی اقدام به تهیه پاور مورد نظر خویش می نماید
منم روی یه پروژه پاور از همین دست دارم کار می کنم انشالله جواب گرفتم پست می کنم
موفق باشید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahddi

J1375

کاربر
2021-03-26
256
474
زیر سایه خدا
با سلام
محیط دوستانه است و قصد نداریم از نظرات هم انتقاد کنیم ، اگر چه مختصر معلوماتی هم که داریم حاصل زحمات اساتید گرانقدری است که شاگردشان بودیم
ولی من به شخصه بعد از 40 سال سر و کله زدن با انواع مدارات ، بخاطر اینکه همیشه دنبال بهترین و بی نقص ترین مدار بودم هنوزم که هنوزه نتوستم یه پاور خوب را خودم بسازم
و الان به این نتیجه رسیدم که ماژول ها در همه جا داره فراگیر میشه. اگر شما به قیمت یک ماژول نگاه کنید قیمتش یک چهارم هزینه ای است که خودمان بخواییم بروش قدیمی درست کنیم
در ثانی حتی خود شرکت های بزرگ و مشهور در تولید دستگاهها ، از ماژول های آماده بهره گرفتن
یقینا هر شخصی باید در حیطه تخصصی خودش دنبال تغذیه مناسب باشه. من که هرگز نیاز به بالاتر از 20 ولت پیدا نکردم. اما تعمیرکار UPS شاید چند برابر این عدد نیاز داشته باشه.
این پست از مرحوم استاد کمالی رو ببینید.
میتونید در ارسال های ایشون دنبال کلمه نویز بگردید تا بطور کامل نظر ایشون رو در مورد منبع تغذیه سوئیچینگ مطالعه کنید.

reza_m72

VIP+ افتخاری
کاربر
2010-06-27
349
1,897
فردیس
سلام و درود
دوست عزیز من پاور کامپیوتر یا پاورهای ماینر دارم با آمارهای بالا همانطور که میدانید پاورهای کامپیوترها را با یک ولوم و تعویز چند خازن راحت متقیر میشوند احتیاجی به ماژول نیست من ترانس تو لوازم داشتم خودمم هم که تعمیر کارم تمام قطعات را تقریبا دارم همینجوری بیاد جوانیامون خواستم یه منبع تغذیه خوب که محافظ داشته باشه با نویز پاین بسازم جعبه اماده هم داشتم با آمپر متر و ولت متر نصب شده توش سوار میکنم برای من هزبنه ای نداره.
منبع آماده دارم برای کارهام اینم باشه بد نیست ممنون از نظرتون.
با سلام
موفق باشید

بالا