بله استاد راست میگین یه نمونه ضعیف واسه اموزش
کوره نیست استاد فقط یک کویل با 11 دور سیم مسی نمره 2 با طول وعرض 23 میل در30 میل بعد واسه متغییر کردن دماش یک بار به فکرم رسید با تغییر فرکانس میشه این کار روانجام داد وخواستم با تغییر پتانسیومتر ای سی درایور کم وزیاد کنم که باز کل مدار سوخت اخه تا جای که من فهمیدم برای تغییر فرکانس رزونانس باید هم فرکانس خروجی ای سی دریور تغییر کنه هم مقدار سلف وخازن ببخشین که در حظور شما نظر میدم با اگه شما راه بهتری از تغییر ولتاژ سراغ دارین بگین استاد
درود
۱- متغیرهای هر سیستمی در محدوده مجاز قابل تغییر است و فرکانس این سیستم نیز در محدوده مجاز قابل تغییر است .
۲- نقشه شما را بررسی اجمالی کردم که با این تغذیه قابل استفاده است یا نه ولی فرصت مطالعه و بررسی دقیق این سیستم و دیتاشیت آی سی مربوطه را ندارم و لذا نمیدونم عملکرد پتانسیومتر چیه اما این حقیقت غیر قابل انکار است که وجود پتانسیومتر گویای پیش بینی طراح برای استفاده از آن است که البته ممکنه برای کالیبره کردن سیستم و ماکزیمم بازدهی پیش بینی شده باشه که دراینصورت نیز قابل استفاده در محدوده مجاز است.
فاصله دو هسته ترانس فریت (سلف سری با کوره) موجب داغ شدن سلف میشه
سلف فریت چند دور سیمه و چه قطری داره؟
در هر صورت
این تغذیه برای چنین سیستمی مناسب نیست و همه مواردی که در زمان تست دیدی با این تغذیه طبیعبه ازجمله فرکانس ۱۰۰ و صفر و ولتاژ ۳۰۰ ولت و غیره
اگه ناگزیر به استفاده از این تغذیه هستید دراینصورت اولا باید از یک سلف سری و ظرفیت خازنی بیشتری در خروجی تغذیه استفاده کنید هر چه بیشتر بهتر و ثانیا از خازن های الکترولیت کوچکتر و بتعداد بیشتری استفاده کنید و حتما از یک خازن عدسی حدود 0۱/ و ۱/ میکرو هم تقریبا موازی با خازن های الکترولیتی بنحو زیر استفاده کنید.
از مقاومت حدود یک اهم و سلف فوق الذکر قبل از خازنهای الکترولیت و مقاومت حدود ۵ اهم ( حداکثر مقاومت آجری که موجب اختلال سیستم نشه ) بعد از خازنهای صافی الکترولیتی و قبل از خازنهای عدسی تغذیه استفاده کنید
در زمان تست مدار در فرکانس های مختلف از حداقل ولتاژ ممکن که موجب اختلالی نشه استفاده کنید
از قویترین فت موجود بازار استفاده کنید.
ولتمتر و اسیلوسکوپ را بعد از مقاومت ۵ اهمی متصل کن و با تغییر فرکانس اگه ریپ غیرعادی دیدی یعنی از محدوده مجاز فر کانس خارج شدی و فورا به محدوده مجاز برگرد .
دراینصورت اگه سوزوندی و تونستی کوچکترین صدمه ای بزنی جایزه داری
سپاس