- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
سلام بر استاد غزال عزیز
من در تاپیک دیگری از شما این منبع رو خواستم
((((برای من ups میارن برای تعمیر
برای تست اینورتر ups بعد از تعمیر باید دستگاهو با ولتاژ dc روشن کنم و خروجی تست بگیرم
حالا ups ها براساس توان خروجی از 12 ولت نیاز دارن تا ups 6kva که نیاز به 240 ولت داره
برای من مقدور نیست 20 تا باطری همیشه شارژ شده و آماده توی تعمیرگاه نگه دارم تا وقتی ی ups میاد چنتاشونو بهش وصل کنم
نیاز به یک منبع تغذیه متغییر dc هست که ولتاژی از 50 تا 240 ولت با جریانی بین 5 تا 10 آمپر تامین کنه برای استارت و تست ups))))
شما این تاپیک رو معرفی کردید ولی بخاطر نویز و ریپل به درد مصرف من نمیخورد
با توجه به اینکه من در تعمیرگاه برق سه فاز دارم، به نظرتون با تغییر نقشه و استفاده از سه فاز و خازنهای صافی میتونه اون ریپل و نویزو کم کنه؟
درود
در همون تاپیک عرض کردم تغذیه که پیشنهاد فرمودی خیلی خوبه ولی تولیدکننده هم از چنین تغذیهای استفاده نمیکنه .
چنین تغذیهای بسیار گرانقیمت هست و مقرون بصرفه نیست ، لذا این تغذیه را معرفی کردم که بسادگی و با قیمت نازل ساخته میشه ولی تاکید کردم ممکنه نویز این تغذیه موجب اختلال عملکرد ups بشه و در جریان تست مشخص میشه ، ولی شما با یک نظر متوجه شدی و همگان را مطلع فرمودی که به درد اینکار نمیخوره.
و لذا مجددا سوال قبلی را تکرار فرمودی که جهت مطالعه پاسخ تکراری به همون تاپیک مراجعه فرمایید.
سپاس