- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
بله به درستی کار میکرد و الانم میگم که به درستی با لامپ کار میکنه، با رله هم تست کردم و خوب بود. اما عرض کردم که بعد از قرار دادن خازن بزرگ در خروجی مدار این مشکلات اخیر ایجاد شده. در ابتدا خازن رو به دو سر رله وصل کرده بودم و تست میکردم، اما حالا قصدم این بود که این خازن را به صورت دائم در خروجی مدار قرار بدم که جزئی از مدار باشه.
در واقع قبل از قرار دادن خازن، میشد با اون مداری که شما فرموده بودید برای ولتمتر DC استفاده کنم، ولتاژ خروجی رو بالا پایین کرد. اما بعد از قرار دادن خازن دیگه نمیتونم ولتاژ رو پایین تر از یه حدی بیارم. و بخصوص با قرار دادن بار(و در حالت وصل بودن خازن)، اون مدار پیشنهادی برای ولتمتر DC به خوبی کار نمیکنه.
خیر، در اصل مداری که شما در پست اول قرار داده اید تغییری ندادم. هر چی تغییر بوده مربوط میشه به عکسی که براتون گذاشتم.
استاد عزیز، منم بارها گفتم که تا 150v. نشون به اون نشون که شما هم در جواب من گفتید که با یه ولوم 100k اضافی، ولتاژم رو تا 150 محدود کنم.
استاد خداوکیلی انصافا شما پست های من رو سر سری میخونید و دقت نمیکنید!!
درود
عزیزم وقتی بدون خازن بدرستی تغییر ولتاژ داری دراینصورت امکان نداره با خازن و لامپ و یا رله ولتاژ بدرستی کم نشه
از طرفی اگه خازن موجب خرابکاری میشه و بدون خازن بدرستی کار میکنه دراینصورت چرا بدون خازن استفاده نمیکنی
فرمودی من پست ها را بدرستی مطالعه نمیکنم
بله همینطوره چون سوالات تکراری شما و بی هدفی شما موجب خستگی و سردرگمی من شده
از طرفی درخصوص موضوعاتی که در ذهن خودت هست سوالاتی مطرح میکنی بویژه که هرگز به ذهنم نمیرسه قصد دخل و تصرف در طراحی را داری
لذا هر بار با موضوع متناقضی مواجه میشم
مثلا بعد از اینکه فرمودی ولتاژ کمتر از 22 ولت نمیشه حالا میگی با خازن نمیشه ولی بدون خازن بدرستی کار میکنه
حالا چرا با این وصف از خازن استفاده کنی که بدرستی کار نکنه خدا عالمه و توضیحی ندادی
عزیزم گزارشات شما بسیار آشفته و متناقض و ناقصه و من گیج میشم لذا هر بار باید تمام پست های شما را بخونم و بازم چیزی نفهمم که داری چکار میکنی لذا ناگزیر به مطالعه سطحی هستم
من خازن را برای رفع چه ایرادی پیشنهاد کرده بودم ؟
فرمودی
من چطور بفهمم بخوبی کار نمیکنه یعنی چی ؟ یعنی زیاد نشون میده ؟ کم نشون میده ؟ خطی نیست ؟ دل دل میزنه ؟اون مدار پیشنهادی برای ولتمتر DC به خوبی کار نمیکنه.
عزیزم وقتی رمزی توضیح میدی و انتظار داری دونه دونه بازجویی کنم تا توضیح بدی دراینصورت مشخصه منم بمیزان کم لطفی شما توجه میکنم
در همین پست شما چندین ابهام وجود داره که اگر بخوام هر کدوم را سوال کنم باید برای پست های شما به اندازه یک کتاب تایپ کنم لذا چاره ای ندارم و پاسخ استنباط و حدسیاتم را میدم
مثلا گفتی اگه خازن با رله موازی باشه بدرستی کار میکنه ولی اگه با خروجی موازی باشه خراب میشه
آخه مگه این د و حالت تفاوتی داره یعنی در هر دو حالت ، خروجی و رله و خازن موازی میشه ! ! !
با گزارش متعارض شما روی سر من نخودچی سبز میشه .
سپاس
آخرین ویرایش: