سلام به استاد گرامی
بنده دیروز خروجی منبع تغذیه را به اسیلوسکوپ وصل کردم و مشاهده کردم که خروجی ولتاژ چقدر صاف است و ریپل ندارد حتی تو 12 ولت 4 آمپر هم ریپل نداد ولتاژ ورودی یک ترانس 20 ولت متناوب 10 آمپر هست و از یک ماسفت irfp260n به جای ترانزیستور های قدرت استفاده کرده ام و همه ی قطعات مدار همان بوده فقط مقاومت R7 را 0.22 اهم قرار داده ام. ولی وقتی محدود کننده ی جریان شروع به کار میکند خروجی به شدت ریپل پیدا میکند ایا مشکل طبیعی بوده ؟ یا در هر حالتی باید ولتاژ بدون ریپل باشد ؟
حتی توی 12 ولت و ولتاژ های دیگر جریان بسیار کم 0.1 آمپر را کشیدم و وقتی محدود کننده ی جریان را روی صفر قرار دادم ولتاژ خروجی به شدت ریپل داشت بار خروجی که امتحان کردم یه مقاومت بود و یک لامپ در هر تو تست وقتی محدود کننده ی جریان به کار میافتد ولتاژ به شدت ریپل پیدا میکند .
در حالت عادی بدون محدود کردن جریان ولتاژ خروجی صاف است.
تست های انجام شده :
ولتاژ -5.6 ولت درست است و ولتاژ 11.2 ولت هم درست بوده و ولتاژ وسط ولوم جریان خطی تغییر میکند ایسی u3 تعویض شد ولی همچنان مشکل پا برجاست .
در حالتی ایسی را در اورده و منبع را روشن کرده ( بدون u3) و در خروجی باری قرار داده و پایه ی 6 ایسی u3 را به گراند وصل کرده ( تاکید دوباره ایسی در اورده شده بود و فقط منظور در سوکت پایه ی 6 است) و ولتاژ خیلی صاف پایین امد ! یعنی درست کار کرد ! ولی با ایسی همان مشکل وجو داد لطفا کمک کنید !؟
عکس مدار:
مشاهده فایلپیوست 133981
شکل موج در حالت که محدود کننده ی جریان به کار میافتد :
ابی پایه ی 6 ایسی u3 . زرد ولتاژ خروجی مدار .
مشاهده فایلپیوست 133982
و پایینی بدون به کار افتاد محدود کننده ی جریان ولتاژ خروجی مدار در 12 ولت با جریان 3 آمپر .
مشاهده فایلپیوست 133984
سپاس