استاد این حرفها چیه (یه ضرب المثل هست که میگه چوب استاد به ز مهر پدر) من واقعا شرمنده کردیددرود
از لطف شما سپاسگزارم.
سیمی که با خط قرمز در نقشه مشخص کردی فقط برای اطلاع خودم از پاسخ سیستم بود .
چون بدون تحلیل این تغذیه قصد داشتم مشکل را رفع کنم و از طرفی ضعف طراحی کاملا مشخص هست و مشکل مربوط به صدمه قطعهای نبود که با جستجو و تعویض قطعه معیوب رفع بشه .، لذا تستهایی پیشنهاد کردم .
لذا سیمی که با خط قرمز مشخص کردی نیاز نیست متصل بمونه ولی بجای R12 فقط جامپر بگذار .
متاسفانه با توجه به غلظت افراطی عواطف و احساساتم در سالهای اخیر بدلایل مشکلات اجتماعی جامعه بسیار عصبی و کلافه هستم و دیگر مشکلاتی هم مزید بر علت شده و تمرکز لازم برای ورود به هر مشکل فنی را ندارم و لذا فقط قادر به پاسخگویی به سوالاتی هستم که نیاز چندانی به تمرکز نداشته باشه ،
و لذا اگر رفع مشکلی در محدوده بضاعت فنی و علمی من باشه باید در محدوده بضاعت جسمی من هم باشه تا دخالت کنم .
درغیراینصورت ممکنه منجر به بروز خطا و خسارت و شرمندگی بشه.
و لذا اگرچه مشکل این تغذیه با توجه به طراحی ناقص و ضعیف آن ، نیاز به تمرکز و وقت قابل توجه داشته و در شرایط معمول ورود نمیکردم .
اما با توجه به شخصیت ارزنده و شایسته حضرتعالی که بدرستی تشخیص دادم و هر لحظه بارزتر شد لذا در حد بضاعتم مصمم به تلاش و رفع احتمالی مشکل شدم که خوشبختانه به نتیجه قابل قبولی رسید و رفع خطای ناچیز یکدهم ولت را با تقدیم سرنخهایی به خودتان سپردم که هرچند خطای مشکل سازی هم نیست و نیازی به رفع این خطا نیست اما در شرایط مناسب حتما رفع میکردم چون شیفته و عاشق چنین عیوبی هستم .
در هر صورت اگر بواسطه شرایط نامناسب ، جسارت و رنجشی حاصل شد عذرخواهی میکنم و بمنظور جبران رفتار نامناسب احتمالی که احتمالا هر لحظه بیشتر و محتملتر هم میشه ،
یکی از کلکهای فنی که تابحال جایی مطرح نکردم به حضرتعالی که عامل و بانی انتشار این کلک شدهاید و به دیگر مخاطبان و علاقمندان عزیز بشرح زیر تقدیم میکنم .
یادمان باشه ازآنجاکه خطای تولید قطعات که با تلرانسی معین میشه بشدت موجب آزار طراح و ضعف سیستم و افزایش پیچیدگی و افزایش قطعات لازم و کاهش بازدهی دستگاهها میشه .
یعنی اگر میتونستیم هر مقاومت و هر خازنی با مشخصات دلخواه بسازیم دراینصورت میتونستیم با قطعات بسیار کمتر و سادهتر ، دستگاههایی با بازدهی و کیفیت بالاتر بسازیم.
اما تولید مقاومت مثلا ۱۴۲۱۵ اهمی مقدور نیست و مجبوریم مثلا از ۱.۵ کیلو موجود در بازار که به مقدار مطلوب نزدیکتره استفاده کنیم مضافا که همین مقدار هم قابل استناد نیست و با درصد خطایی تولید میشه که منشاء مشکلات فراوانی میشه که برشمردم .
بنابمراتب قادریم با اصلاح خطای قطعات حساس دستگاهها موجبات بهبود عملکرد و بازدهی آنها را بنحو باورنکردنی فراهم کنیم و من در این خصوص خاطرات شیرین و فراوانی دارم که موجب حیرت تولید کنندگان معتبر گردید .
بطوریکه با تغییرات ناچیزی محصول تولیدی شرکتهای بزرگ جهانی و معتبر را با قدرت و کیفیت بیش از دو برابر تحویل خودشان کردم درحالیکه اساسا باورکردنی نیست و خندهدار بنظر میرسه که تولید این شرکتهای جهانی قابل دخل و تصرف و اصلاح باشه آنهم با نتیجه حیرت انگیز افزایش قدرت و کیفیت بیش از دو برابر.
بطوریکه باید ابتدا با تستهای عاجل و سریع ، قطعات حساس را شناسایی و سپس خطای مشخصه آنها را رفع کنیم که مرحله دوم و بسیار مهم را بشرح زیر تقدیم میکنم.
در راستای بهبود عملکرد هر سیستمی میتونیم از اصلاح خطای قطعات از جمله اصلاح خطای مقاومتها ( که راحتتر از اصلاح خازن و غیره است ) از مقاومت سری و یا موازی استفاده کنیم با این شرط که صرفنظر از استثناء ، عمدتا مقاومت معادل نباید تفاوت فاحشی کنه .
بنحویکه با انجام آزمایشات لازم ، در مقاومت موازی یا پتانسیومتر موازی باید بزرگترین اهم که موجب بهبود سیستم میشه ، نصب و اضافه بشه.
ازآنجاکه مهمه مثال میزنم .
مثلا اگه قصد داریم خطای مقدار یک مقاومت 2 کیلو در سیستمی را اصلاح کنیم ( که قبلا حساسیت و اهمیت دقت آنرا تشخیص دادیم)
حالا برای استفاده از مقاومت موازی اگر دیدیم ۱۰ کیلو الی ۱۵۰ کیلوی موازی پاسخ ایدهآل میده و خارج از این بازه و بیشتر از ۱۵۰ کیلو موجب بهبود نمیشه.
دراینصورت ایدهآلترین مقاومت موازی 140 کیلو یعنی نزدیک به بیشترین مقدار است نه کمترین مقدار ، چرا؟
پاسخ علمی این سوال بعهده شما و بقیه مخاطبان و خوانندگان محترم.
اما برای استفاده از مقاومت سری ، در اغلب موارد بجز استثناء ، حتیالمقدور کوچکترین مقاومت ممکن ، ایدهآلترین اصلاح است.
مثلا برای اصلاح خطای همان مقاومت 2 کیلو چنانچه مقاومت سری 10 اهم الی 150کیلو موجب بهبود عملی عملکرد سیستم میشه اینجا باید کمترین اهم یعنی باید نزدیک به 10 اهمی مثلا 15 اهمی نصب کنیم نه 140 کیلو چرا؟
باز پاسخ این سوال هم بعهده شما.
از این جهت که این تجربه قیمتی را بخاطر بسپارید لازم به ذکر است که این تجربه از محصولات سالها تلاش و تحقیق شخصی است و اگرچه بسادگی مطرح و منتشر میکنم ، اما بسادگی حاصل نشده.
سپاس
بابت انتقال تجربیاتون هم واقعا از شما متشکر هستم
امیدوارم مشکلاتتون هم هر چه زودتر حل بشه و مثل قدیم پر انرژی بشید
بابت پاسخ به سوالات هم باید خدمتتون عرض کنم که من رشته تحصیلیم الکترونیک نیست و از فرط علاقه اینکارهای کوچک انجام میدم و اصلا علم من در حدی نیست که بتونم به این سوالات پاسخ بدم
(مثل کارگر آرماتور بند که طبق نقشه و نظر مهندس ساختمان عمل می کنه و از خودش نمی تونه نظری بده )
طبق فرمایش شما به جای R12 هم جامپر قرار دادم
فقط سوال شماره ی 2 پست قبلی من پاسخ ندادید؟ چون می خوام منبع رو جمع کنم و نتیجه گیری نهایی در تاپیک ثبت کنم
یه سوال کوچیک دیگه هم هست
اون ولتاژ های سلکتور که با مقدار نامی شون اختلاف دارن و در پست شماره ی 4 همین تاپیک خدمتتون عرض کردم با تنظیم اون پتانسیومترهای روی برد درست میشن یا باید سلکتور شستشو بشه؟