- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
پاسخ : ساده ترین و دقیق ترین منبع تغذیه با تحلیل و عیب یابی
درود بی انتها
باوجودیکه خیلی سختگیر هستم اما حقیقتا نتونستم اشکالی ببینم واقعا حرف نداره و دستت طلا
فقط اگر مقدوره پلاریته سه خازن زیر را مشخص فرمایید بطوریکه
برای c2 و c4 در تصویر زیر ، باید پایه بالایی مثبت باشه
و در c4 پایه سمت چپ مثبت باشه
ضمنا با توجه به اینکه فرمودید موضوع کلید ، با در سری مواجه نمیشه لذا
علاوه بر اینکه محل کلید که منظر شده همونجا باشه و ترک های که پیشنهاد کردم اضافه فرمایید ضمنا اگه مقدوره با دو جمپر و با دو ترک دو پایه کلید از محل فعلی به محل جدید متصل بشه بطوریکه عرض ترک اهمیتی ندارد و هر چقدر نازک باشه اشکال ندارد
در واقع به این ترتیب بدون سیم کشی هر دو محل کلید بدلخواه قابل استفاده میشه
البته بنظر میرسه برای این مورد ناگزیر به دستکاری و زحمت قابل توجهی خواهید شد که در اینصورت بهیچ عنوان نیاز نیست و در همین حد واقعا محشره
بینهایت سپاس و تقدیر
پلاریته سه خازن مورد نظر را با رنگ سبز مشخص کردم
و دو ترک نازک را جهت بیان مقصودم با قلم قرمز اضافه کردم که ارتباط محل کلید فعلی با محل جدید را میسر میکنه که البته از هر طرف باشه و یا یک ترک از این مسیر که مشخص کردم و دیگری از جهت مخالف تا کلید جدید ادامه داشته باشه
ترک کلید فعلی هیچگونه تغییری جهت اتصال جمپر نیاز نداره چون در صورت استفاده از جمپر از دو پایه محل کلید استفاده میشه و یکطرف جمپر ها به محل کلید فعلی متصل میشه
البته مجددا تاکید میکنم اگه نیازی به دستکاری عمده و زحمت قابل توجه باشه بهیچ عنوان مهم نیست و دستکاری نفرمایید چون با دو تکه سیم هم مقدوره
خصوصا که با ولوم کلید که کلید هم محور با پتانسیومتر و درواقع کلید روی پتانسیومتر است نیز قابل استفاده است و لذا موضوع مهمی نیست و لطفا خود را بزحمت قابل توجه نیاندازید.
با تشکر از لطف و مرحمت حضرتعالی که حقیر را لایق تمجید دانسته اید. از این بابت بسیار خوشحالم که زمینه رضایت شما فراهم آمده.
در مورد کلید هم ابدا زحمتی ندارد ، به روی چشم انجام خواهم داد ، پس از بررسی و اعلام نظر شما ، آنرا هم منظور خواهم کرد.
خودم محل فعلی کلید را مناسب نمیدانم ولی امکان قرار دادن آن بدون جامپر ، در لبه برد وجود نداشت این بود که مجبور به قرار دادن آن در وسط شدم که اصولی و کاربردی نیست.
با احترام
درود بی انتها
باوجودیکه خیلی سختگیر هستم اما حقیقتا نتونستم اشکالی ببینم واقعا حرف نداره و دستت طلا
فقط اگر مقدوره پلاریته سه خازن زیر را مشخص فرمایید بطوریکه
برای c2 و c4 در تصویر زیر ، باید پایه بالایی مثبت باشه
و در c4 پایه سمت چپ مثبت باشه
ضمنا با توجه به اینکه فرمودید موضوع کلید ، با در سری مواجه نمیشه لذا
علاوه بر اینکه محل کلید که منظر شده همونجا باشه و ترک های که پیشنهاد کردم اضافه فرمایید ضمنا اگه مقدوره با دو جمپر و با دو ترک دو پایه کلید از محل فعلی به محل جدید متصل بشه بطوریکه عرض ترک اهمیتی ندارد و هر چقدر نازک باشه اشکال ندارد
در واقع به این ترتیب بدون سیم کشی هر دو محل کلید بدلخواه قابل استفاده میشه
البته بنظر میرسه برای این مورد ناگزیر به دستکاری و زحمت قابل توجهی خواهید شد که در اینصورت بهیچ عنوان نیاز نیست و در همین حد واقعا محشره
بینهایت سپاس و تقدیر
پلاریته سه خازن مورد نظر را با رنگ سبز مشخص کردم
و دو ترک نازک را جهت بیان مقصودم با قلم قرمز اضافه کردم که ارتباط محل کلید فعلی با محل جدید را میسر میکنه که البته از هر طرف باشه و یا یک ترک از این مسیر که مشخص کردم و دیگری از جهت مخالف تا کلید جدید ادامه داشته باشه
ترک کلید فعلی هیچگونه تغییری جهت اتصال جمپر نیاز نداره چون در صورت استفاده از جمپر از دو پایه محل کلید استفاده میشه و یکطرف جمپر ها به محل کلید فعلی متصل میشه
البته مجددا تاکید میکنم اگه نیازی به دستکاری عمده و زحمت قابل توجه باشه بهیچ عنوان مهم نیست و دستکاری نفرمایید چون با دو تکه سیم هم مقدوره
خصوصا که با ولوم کلید که کلید هم محور با پتانسیومتر و درواقع کلید روی پتانسیومتر است نیز قابل استفاده است و لذا موضوع مهمی نیست و لطفا خود را بزحمت قابل توجه نیاندازید.
آخرین ویرایش: