با سلام و تشکر از جناب غزال بابت زحمات بیدریغ ایشان.
اینجانب فاقد تحصیلات در زمینه الکترونیک میباشم بنابراین سوالات اینجانب صرفا جهت آگاهی خودم است و بابت آن از دوستان متخصص عذرخواهی میکنم.
اینجانب صرفا از روی علاقمندی بعضا برای پروژه های الکترونیکی برد طراحی میکنم و آنها را مجددا مونتاژ میکنم و بیشتر از برنامه رایگان cad soft eagle استفاده میکنم.
در این مورد نیز شماتیک مربوطه را کشیده و مشغول طراحی برد هستم.گرچه با این اوضاع اقتصادی برای افراد آماتور مثل من دیگر مجالی باقی نمیماند تا هزینه و وقت صرف علاقمندیها شود و تامین نیازهای اولیه فرصتی برای امور جانبی نمیگذارد.و گرچه به گفته آن مرحوم "سیاست ما عین دیانت ماست" ولی شما مجاز نیستی در هیچ جا حرفی از سیاست بزنی و صرفا باید پذیرنده باشی و به دیانتت برسی.بگذریم.
سوالات اینجانب :
1- جناب غزال آیا ترتیب پایه های رگولاتور lm317 استفاده شده در شماتیکی که ارایه کردید مطابق عکس پیوست است؟
http://s9.picofile.com/file/8356685092/LM317_to220.jpg
2- با توجه به اینکه فرمودید جریان قابل توجهی از رگولاتور مربوطه نمیگذرد آیا امکان استفاده از پکیج to-92 این رگولاتور با جریان حداکثر 100 میلی آمپر وجود دارد؟
بدلیل عدم اطلاع از اصول الکترونیک هر چقدر هم بحث تحلیل مربوطه را میخوانم متوجه نمیشوم ، گرچه منبع تغذیه قبلی را به خوبی متوجه شدم که میدانم اشکال از من است و امیدوارم با مطالعه بیشتر متوجه این مورد نیز بشوم ولی کاری که از دستم بر میآید شماتیک مربوطه است که اگر جناب غزال صلاح بداند تقدیم میکنم و برد را هم در آینده البته نامگذاری قطعات متفاوت است و ممکن است باعث اشتباه شود.
با تشکر