- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
پاسخ : تحلیل و عیب یابی ساده ترین و دقیق ترین تغذیهٔ طراحی غزال
درود
اگه تصور میکنی در حجم برد موثره اجرا کن ولی اگه دو تیکه بشه طالب کمتری داره.
ازآنجاکه وظیفه d5 نکته قابل تاملی داره لذا مورد سوال من بوده و در همین تاپیک سوال کردم که چه وظیفه ای داره؟
اگه در آینده جهت بهبود و ارتقاء نیاز بشه ترانزیستور تیپ منفی bc639 جایگزین میشه و لذا بیس به آند و امیتر به کاتد d5 و کلکتور به پایه 1 رگلاتور متصل میشه و d5 حذف میشه.
سپاس
درود بر شما استاد عزیزم
به روی چشم مسیر های مشخص شده توسط شما رو حتما پهن در نظر خواهم گرفت.
فضای بین دو خازن هم از این جهت کمی فاصله دار گرفتم چون میترسیدم فاصله کم دو پایه باعث جرقه یا اتصال بشه. اما حتما اصلاح خواهم کرد.
ضمنا اگر مایل باشید و در صورتی که امکان باشه و فضا هم داشته باشم می خوام قسمت محدود کننده رو در یک برد جدا طراحی کنم که اولا از برد اصلی سوا باشه و ثانیا به صورت عمودی بوسیله پین هدر بر روی برد قرار بگیره. مزیت این کار اینه که برد اصلی خیلی کوچیک میشه.
در مورد D5 ممکنه بفرمائید وظیفه این ترانزیستور چی هست و پایه های بیس و امیتر به کجا باید متصل بشه؟ (البته کلکتور رو که فرمودید به پایه 1 آیسی 317 میره)
آیا خود D5 بایستی حذف بشه؟
سپاس
درود
اگه تصور میکنی در حجم برد موثره اجرا کن ولی اگه دو تیکه بشه طالب کمتری داره.
ازآنجاکه وظیفه d5 نکته قابل تاملی داره لذا مورد سوال من بوده و در همین تاپیک سوال کردم که چه وظیفه ای داره؟
اگه در آینده جهت بهبود و ارتقاء نیاز بشه ترانزیستور تیپ منفی bc639 جایگزین میشه و لذا بیس به آند و امیتر به کاتد d5 و کلکتور به پایه 1 رگلاتور متصل میشه و d5 حذف میشه.
سپاس
آخرین ویرایش: