- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
پاسخ : تحلیل و عیب یابی ساده ترین و دقیق ترین تغذیهٔ طراحی غزال
درود
نظر لطف شماست و پیشرفت خیلی خوب و قابل تحسینی داشتید.
بابت آمپرمتر
درسته که آمپرمتر پنلی نیاز به جریانی جهت مصرف بخش الکترونیکی بویژه برای نمایشگر داره اما باید فقط جریانی که از سیم ضخیم قرمز عبور میکنه نشون بده و لذا سیم قرمز را قطع کن که مطمئن باشی جریانی عبور نمیکنه که باید صفر آمپر باشه اگه صفر نبود ، کالیبره نیست.
هرچند جابجایی سیم ضخیم قرمز و مشکی بعیده اما جنس معتبری نیست و ممکنه اشتباهی رخ داده باشه ، لذا جای سیم ضخیم قرمز و مشکی را جابجا کن ببین شاید درست بشه ؟
قلع اندود کردن مسیر های جریان زیاد اقدام درست و خوبی هست.
سپاس
درود بر شما استاد عزیز
همیشه از مثال هاتون لذت برده و سعی کردم در حد سواد و مهارتم بیشتر یاد بگیرم. همانطور که فرمودید الکترونیک همانند یک دریای بزرگی هست و من از این دریای پر آب فقط به قدر یک قطره دانش دارم. اما خب همیشه سعی کردم اطلاعاتم رو افزایش بدم چون با وجودیکه رشته فوق لیسانس بنده شیمی هست اما الکترونیک یکی از علایق بنده هست.
با لامپ 12 ولتی در 5 ولت افت ولتاژی ندارم و جریان مصرفی 0.9 آمپر هست.
استاد در اولین فرصت ترانزیستور تخت tip35 به همراه bc640 رو تهیه و جایگزین خواهم کرد.
یه سوالی پرسیده بودم در پست شماره 1464 با این عنوان :
اما اگر دقت بفرمائید آمپر متر نمایشگر جریان مصرفی 0.09 آمپر ( 90 میلی آمپر) رو نمایش میده بدون اینکه باری کشیده بشه. آیا این مورد طبیعی هست؟
ممنون میشم بفرمایید زمانی که مثلا نمایشگر به یه باتری وصله و باری به خروجی وصل نیست مگر باید جریانی نشون بده؟
البته اکثر مشکل ما مربوط به نمایشگر بود که کالیبره نبود با اینکه ترک های اصلی مدار رو پهن در نظر گرفته بودم ولی دوباره ترک های قسمت گرند مدار و امیتر ترانزیستور رو قلع اندود کردم که مشکل افت ولتاژ و جریان نداشته باشم.
البته تا حد امکان سعی کردم نمایشگر رو از جهت جریان و ولتاژ با چیزی که مولتی مترم نشون داد کالیبره کنم.
سپاس
درود
نظر لطف شماست و پیشرفت خیلی خوب و قابل تحسینی داشتید.
بابت آمپرمتر
درسته که آمپرمتر پنلی نیاز به جریانی جهت مصرف بخش الکترونیکی بویژه برای نمایشگر داره اما باید فقط جریانی که از سیم ضخیم قرمز عبور میکنه نشون بده و لذا سیم قرمز را قطع کن که مطمئن باشی جریانی عبور نمیکنه که باید صفر آمپر باشه اگه صفر نبود ، کالیبره نیست.
هرچند جابجایی سیم ضخیم قرمز و مشکی بعیده اما جنس معتبری نیست و ممکنه اشتباهی رخ داده باشه ، لذا جای سیم ضخیم قرمز و مشکی را جابجا کن ببین شاید درست بشه ؟
قلع اندود کردن مسیر های جریان زیاد اقدام درست و خوبی هست.
سپاس
آخرین ویرایش: