آی پی امداد
abtahi

تجربیات: Pcb و تحلیل و عیب یابی ساده ترین و دقیق ترین تغذیهٔ طراحی غزال

ali_gheybi

کاربر
2022-01-08
8
9
پاسخ : تحلیل و عیب یابی ساده ترین و دقیق ترین تغذیهٔ طراحی غزال

درود

هر ولتمتر آمپرمتری قابل استفاده است.
بشرطی که بروشنی تشریح کنی چکار کردی و به توصیه و راهنمایی توجه و اجرا کنی .

سپاس

درود
استاد از همین ماژول هایه سیاه رنگ که هم ولت مترن هم امپر متر ابعاد کوچیکی هم دارن و تو بازار زیادن با این مشخصات صد در صد متوجه شدین که کدوماس
یه مدل داره که دو رقم بعد از اعشار برای جریان و یک رقم بعد از اعشار برای ولتاژ دقت داره من اون رو هم تهیه کردم و یه مدل دیگه هم که سه رقم بعد اعشار برای جریان دقت داره و دو رقم بعد اعشار برای ولتاژ
با پتانسیومتر های پشت هم هرچقد کالیبره کردم اعداد پرتی نشون میداد

سیم هارو به جاهایی که توی پی سی بی نقشه اشاره شده متصل کردم تغذیه برد رو هم از خود مدار گرفتم دقیقا طبق چیزی که تو پی سی بی هست ولی گیج میزد و درست نشون نمیداد هرکاری میکردم
بعد برداشتم تغذیه ماژول رو جدا کردم و از یه منبع دیگه تامین کردمش و سیم ولت متر رو این بار به سیم خروجی مدار زدم (خروجی مثبت منفی ) و به سیم هایه امپر متر دست نزدم اصلا و باز هم جوابی نگرفتم
اما همین ماژول رو با همین شرایط به منبع دیگه وصل کردم دقیق نشون داد
تنها ماژولی که تونستم یکم دقیق تر کار کنم باهاش و پرش نداشته باشه با ایسی ۷۱۰۷ بود که از وحید کیت تهیه کردم ولی باز هم دقت بالایی نداره
من موندم چرا باید تو یه مدار دیگه دقیق نشون بده اما تو مدار شما نه
مگه چه فرقی دارن
بنده همونیم که منبع شمارو برای ۳۰ امپر تجهیز کرده بود و جواب کاملا خوبی هم گرفتم و همیشه قدر دان شما هستم
سپاس

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: غزال

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073

دستم به گوشی و مولتی متر رسید چشم
ممنون بابت توجهاتتون

درود

من مطمئنم پاسخ هیچیک از سوالات را نمیدی .
تابحال به یکی از سوالات پست های قبل هم پاسخ ندادی
بویژه که برای پاسخ سوالات آخرین پست هم نیاز به تست نداری چون بدون شک بارها و بارها دیدی که خروجی ترانس چند ولت ac هست و بارها سوال کردم و پاسخ نامرتبط و مبهمی دادی.

بارها و بارها ولتاژ خازن بزرگ را در حالت بی باری تست کردی و حفظ شدی که چند ولته ؟
مگر تغذیه ای در کار نباشه و در مورد تغذیه تخیلی ابهاماتی مطرح میکنی و یا شخص دیگری مونتاژ کرده و در اختیار شما نیست که پاسخ مناسب و مرتبطی ارسال کنی .
احتمالا دوست شما مونتاژ کرده و نمیتوانید سوال منو بازگو کنید و لذا در جریان بازگویی س.اراتم به وی و استنباط شما از پاسخ وی و انتقال به من خطاهایی حادث میشه و لذا جملات نامرتبطی ارسال میکنی.
کاملا مشخصه که اساسا پست های اول این تاپیک را مطالعه نفرمودی.
چون خودت مونتاژ نکردی و نیاز به مطالعه نداشتی.

.وگرنه آیا واقعا تابحال ندیدی ترانس شما کوچیکه یا بزرگه ؟
و چند برابر قوطی کبریته ؟

لذا همانطور که تابحال نتونستی پاسخ هیچیک از سوالات را بدی و نمیدونستی نقشه ارسالی شما چطور ولتمتر آمپرمتر شما رو تغذیه میکنه و لذا پاسخی ندادی ، به همین دلایل پاسخ بقیه سوالات را هم نخواهی داد چون نمیتونی پاسخ درستی بدی.

مثلا اگه من میپرسم قد شما چقدره ، شما پاسخ میدهید برای شام کتلت پختم و خوردم و خوشمزه بود .

آفرین عزیزم ،موفق باشی.

سپاس

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073

درود
استاد از همین ماژول هایه سیاه رنگ که هم ولت مترن هم امپر متر ابعاد کوچیکی هم دارن و تو بازار زیادن با این مشخصات صد در صد متوجه شدین که کدوماس
یه مدل داره که دو رقم بعد از اعشار برای جریان و یک رقم بعد از اعشار برای ولتاژ دقت داره من اون رو هم تهیه کردم و یه مدل دیگه هم که سه رقم بعد اعشار برای جریان دقت داره و دو رقم بعد اعشار برای ولتاژ
با پتانسیومتر های پشت هم هرچقد کالیبره کردم اعداد پرتی نشون میداد

سیم هارو به جاهایی که توی پی سی بی نقشه اشاره شده متصل کردم تغذیه برد رو هم از خود مدار گرفتم دقیقا طبق چیزی که تو پی سی بی هست ولی گیج میزد و درست نشون نمیداد هرکاری میکردم
بعد برداشتم تغذیه ماژول رو جدا کردم و از یه منبع دیگه تامین کردمش و سیم ولت متر رو این بار به سیم خروجی مدار زدم (خروجی مثبت منفی ) و به سیم هایه امپر متر دست نزدم اصلا و باز هم جوابی نگرفتم
اما همین ماژول رو با همین شرایط به منبع دیگه وصل کردم دقیق نشون داد
تنها ماژولی که تونستم یکم دقیق تر کار کنم باهاش و پرش نداشته باشه با ایسی ۷۱۰۷ بود که از وحید کیت تهیه کردم ولی باز هم دقت بالایی نداره
من موندم چرا باید تو یه مدار دیگه دقیق نشون بده اما تو مدار شما نه
مگه چه فرقی دارن
بنده همونیم که منبع شمارو برای ۳۰ امپر تجهیز کرده بود و جواب کاملا خوبی هم گرفتم و همیشه قدر دان شما هستم
سپاس

درود

اگه کلیه ولتمتر آمپرمترها بدرستی روی این تغذیه نشون نمیده یکی از دو دلیل زیر میتونه داشته باشه.

یا سبم ها رو بدرستی به محل مناسب متصل نکردی.
یا خطا و خرابی در تغذیه ای که مونتاژ کردی وجود داره .

در هر صورت هر ولتمتر آمپرمتری قابل استفاده است.
ضمنا تا جایی که بخاطر دارم برای ۳۰ آمپر هم هر چه سوال کردم پاسخ ندادی و مدام عدم توفیق خود را اعلام کردی و عاقبت غیب شدی.

لذا با شناختی که از شما دارم اگرچه میدونم پاسخ نمیدی اما مولتیمتر را در حالت ولتمتر قرار بده و به خروجی تغذیه متصل کن ببین ولتاژ ثابتی نشون میده یا نه و نتیجه را اعلام کن تا علت را پیدا کنم.
ضمنا در حالتی که ولتمتر ولتاژ ثابتی نشون نمیده شرایط تغذیه را اعلام کن که در چه ولتاژی و در چه جریانی ، ولتمتر مقدار ثابت نشون نمیده ؟
پاسخ هایی در خصوص غذا خوردن شما و یا مسافرت شما به دردم نمیخوره و باید پاسخ سوالم را ارسال کنی .

یکبار پست خود را بخون ببین کوچکترین گزارشی در مورد تغذیه دادی ؟
من بدون گزارش مفید چطور ارزیابی کنم .
میفرمایید دلم درد میکنه ولی نمیگم چی خوردم و یا تب دارم یا ندارم و یا فشار خونم طبیعی هست یا نه ؟
فقط میگم دلم دردمیکنه و لذا خودت گزارش و اطلاعات لازم و ضروری را از طریق امدادهای غیبی بدست بیار ولی متاسفانه ارتباط با موجودات غیبی را بلد نیستم .
به این ترتیب و با توجه به سابقه شما که اطلاعات لازم را مخفی میکنی لذا بازم بعید میبینم به نتیجه مفیدی برسی.
معمولا پس از سوالاتم غیب میشی و پس از مدتی فقط میگی مشکلاتم رفع شد و مشکلات جدیدی مطرح میکنی و روند غیب شدن تکرار میشه ..

سپاس

آخرین ویرایش:

ali_gheybi

کاربر
2022-01-08
8
9

درود

اگه کلیه ولتمتر آمپرمترها بدرستی روی این تغذیه نشون نمیده یکی از دو دلیل زیر میتونه داشته باشه.

یا سبم ها رو بدرستی به محل مناسب متصل نکردی.
یا خطا و خرابی در تغذیه ای که مونتاژ کردی وجود داره .

در هر صورت هر ولتمتر آمپرمتری قابل استفاده است.
ضمنا تا جایی که بخاطر دارم برای ۳۰ آمپر هم هر چه سوال کردم پاسخ ندادی و مدام عدم توفیق خود را اعلام کردی و عاقبت غیب شدی.

لذا با شناختی که از شما دارم اگرچه میدونم پاسخ نمیدی اما مولتیمتر را در حالت ولتمتر قرار بده و به خروجی تغذیه متصل کن ببین ولتاژ ثابتی نشون میده یا نه و نتیجه را اعلام کن تا علت را پیدا کنم.
ضمنا در حالتی که ولتمتر ولتاژ ثابتی نشون نمیده شرایط تغذیه را اعلام کن که در چه ولتاژی و در چه جریانی ، ولتمتر مقدار ثابت نشون نمیده ؟
پاسخ هایی در خصوص غذا خوردن شما و یا مسافرت شما به دردم نمیخوره و باید پاسخ سوالم را ارسال کنی .

یکبار پست خود را بخون ببین کوچکترین گزارشی در مورد تغذیه دادی ؟
من بدون گزارش مفید چطور ارزیابی کنم .
میفرمایید دلم درد میکنه ولی نمیگم چی خوردم و یا تب دارم یا ندارم و یا فشار خونم طبیعی هست یا نه ؟
فقط میگم دلم دردمیکنه و لذا خودت گزارش و اطلاعات لازم و ضروری را از طریق امدادهای غیبی بدست بیار ولی متاسفانه ارتباط با موجودات غیبی را بلد نیستم .
به این ترتیب و با توجه به سابقه شما که اطلاعات لازم را مخفی میکنی لذا بازم بعید میبینم به نتیجه مفیدی برسی.
معمولا پس از سوالاتم غیب میشی و پس از مدتی فقط میگی مشکلاتم رفع شد و مشکلات جدیدی مطرح میکنه و روند غیب شدن تکرار میشه ..

سپاس

درود
استاد با مولتی متر ولتاژ درست و ثابتی داره
همه چیز منبع اوکی هست
دقیقا همون قطعاتی که گفته سده استفاده کردم فقط به جایه چهار دیود که پل دیودی را تشکیل میدادند یک پل دیود ۱۵ امپر استفاده کردم
ولتاژ با مولتی متر میخکوب هست
روی ۱۲ میزارم و لامپ ۲ امپری را متصل میکنم دقیقا ۲ امپر میکشه روی ۱۲ ولت و ن ولتاژ کمو زیاد میشه و پرش داره ن جریان
بابت شرایط بیشتر از اینم بنده واقعا نمیدونم دقیقا چیو باید گزارش کنم
سیم ولت متر رو هم دقیقا به محلی که فرمودید متصل کردم
حالا اون محل هیچی همینطوری که خودم وصل میکنم چی؟ اگر اشتباه بود روی برد دیگه هم نباید حواب میداد درسته؟ دقیقا همونطوری متصل کردم و روی برد دیگه جواب داد
سیم امپر متر رو به منفی خروجی زدم یکیش رو و سیم دیگر امپر متر که ازاد موند شد منفی خروجی من
سیم ولت متر رو به مثبت وصل کردم
و تغذیع مدار رو هم با یک منبع کاملا جدا تامین کردم
در صورت نیاز ویدیو ارسال کنم

• Like

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073

درود
استاد با مولتی متر ولتاژ درست و ثابتی داره
همه چیز منبع اوکی هست
دقیقا همون قطعاتی که گفته سده استفاده کردم فقط به جایه چهار دیود که پل دیودی را تشکیل میدادند یک پل دیود ۱۵ امپر استفاده کردم
ولتاژ با مولتی متر میخکوب هست
روی ۱۲ میزارم و لامپ ۲ امپری را متصل میکنم دقیقا ۲ امپر میکشه روی ۱۲ ولت و ن ولتاژ کمو زیاد میشه و پرش داره ن جریان
بابت شرایط بیشتر از اینم بنده واقعا نمیدونم دقیقا چیو باید گزارش کنم
سیم ولت متر رو هم دقیقا به محلی که فرمودید متصل کردم
حالا اون محل هیچی همینطوری که خودم وصل میکنم چی؟ اگر اشتباه بود روی برد دیگه هم نباید حواب میداد درسته؟ دقیقا همونطوری متصل کردم و روی برد دیگه جواب داد
سیم امپر متر رو به منفی خروجی زدم یکیش رو و سیم دیگر امپر متر که ازاد موند شد منفی خروجی من
سیم ولت متر رو به مثبت وصل کردم
و تغذیع مدار رو هم با یک منبع کاملا جدا تامین کردم
در صورت نیاز ویدیو ارسال کنم

درود

این گزارش خوبی بود
و با توجه به اینکه از صحت و سلامت تغذیه اطمینان حاصل کردی تکلیف مشخص شده.

وقتی با یک منبع خارجی ولتمتر آمپرمتر را تغذیه میکنید دقیقا بگو تک تک سیم های آنرا به کجا متصل میکنی (سیم مشکی و قرمز ضخیم و سیم مشکی و زرد و قرمز نازکتر ) تا اشکال رو پیدا کنم.
دراینصورت که منبع تغذیه سالمه فقط اشکال در نصب سیم هاست

سپاس

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073

درود

جناب علی غیبی :
ملاحظه فرمودید همانطور که پیش بینی کردم مجددا غیب شدی ، باوجودیکه سوال سختی نکردم و پرسیدم سیم های آمپرمتر ولتمتر را به کدام نقاط متصل کردی ؟

آیا پاسخ این سوال نیاز به آزمایش یا نیاز به قطعه ای داره که طبق معمول غیب شدی ؟

سپاس

Pouya.mm

کاربر
2022-05-07
20
36

سلام دوستان کسی میدونه چگونه باید عکس هنگام نوشتن پست آپلود کرد؟
با عکس راهنمایی کنه لطفا

• Like

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073

سلام دوستان کسی میدونه چگونه باید عکس هنگام نوشتن پست آپلود کرد؟
با عکس راهنمایی کنه لطفا

درود

فقط اعضاء انجمن قادر به ارسال عکس هستند.

سپاس

Pouya.mm

کاربر
2022-05-07
20
36

درود

فقط اعضاء انجمن قادر به ارسال عکس هستند.

سپاس

سلام و درود
استاد میخواستم بدونم راه دیگه ای نیست عکس ارسال کنم؟
لینک چی؟
لینک میتونم ارسال کنم؟
و اینکه چجوری باید عضو انجمن شد؟
ممنون

میکروکنترلر

کاربر vip
کاربر
2020-04-08
98
208
43
کرج

سلام و درود
استاد میخواستم بدونم راه دیگه ای نیست عکس ارسال کنم؟
لینک چی؟
لینک میتونم ارسال کنم؟
و اینکه چجوری باید عضو انجمن شد؟
ممنون

--------------
با اجازه استاد
سلام
دوست گرامی شما لازم سالیانه مبلغ ناچیزی بابت سایت پرداخت کنید تا هزینه های سایت پرداخت بشه و این هزینه بابت خدمات ارزشمند اساتید بسیار بالای الکترونیک این سایت نیست فقط بابت نگهداری سایت و بالا بردن میزان سطح علمی علاقمندان به الکترونیک میباشد اون هم به رایگان و برای رضای خدا
بنابراین برای بهتر شدن خدمات به جناب عالی لازم است ابتدا حق اشتراک خود را پرداخت کرده و سپس قوانین سایت را مطالعه فرمایید تا سوالات بجا و در مکان مشخص از اساتید بفرمایید تا هم شان منزلت خویش را حفظ کنید هم وقت استاد را تلف نفرمایید با کمال تشکر و قدردانی ازجناب عالی و همه زحمت کشان و مدیران بسیار محترم سایت تعمیرکاران ایران که واقعا بی نظیر ترین سایت حال حاظر ایران میباشد . ************ پیروز و سربلند باش ایران من ***********************

آخرین ویرایش:
بالا