پاسخ : ساده ترین و دقیق ترین تغذیه طراحی غزال با تحلیل و عیب یابی
درود
استاد س دیود رو در اوردم زنر ۲.۲ ولت نصب کردم ولتاژ خروجی رو روی ۵.۲ تنظیم کردم لامپ ۱۲ ولت ۲۱ وات نصب کردم ولتاژ اومد روی ۴.۷ تازه ثابت نبود بازم در حالیکه بار وصل بود هی ۴.۷ و ۴.۶ میشد
سیم مسی ۱.۲ میل دارم بکار میاد برای پیچیدن دور ترانس؟ تونستنشو میتونم ولی میشه دلیلشو بگید منم یکم سر در بیارم ؟ اگه مشکل از اونه اداپتور ۱۲ ولت ۵ امپر هم دارم اگه میخواین با اون تست کنم گزارش کنم
برای جریانش باید چیکار کنیم ؟ اگه ولتاژ ۰ ولت نخایم و از همون ۲ شروع بشه مشکل افت ولتاژ حل میشه ؟
سپاس
درود
حالا این یه گزارش خوب و کامله ممنون.
اینکه حداکثر ولتاژ خروجی چند ولت کمتر از سوئیچینگ میشه طبیعی هست ولی میتونی از تغذیه سوئیچیگ با ولتاژ بالا استفاده کنی
اما برای افت ۳/. ولتی ولتاژ خروجی راهی به ذهنم نمیرسه و مربوط به سه تا دیود هست که ولتاژشون در بارهای مختلف اندکی تغییر میکنه
البته ممکنه بتونم کمترش کنم ولی شبیه تغذیه اول که میخکوب میشه درنمیاد.
بجای ۳ دیود از یک زینر ۲،۲ الی ۳ ولت استفاده و تست کن ببین بهتر نمیشه ؟
ولی باید جهت زینر را برعگس دیود نصب کنی.
یعنی کاتد زینر به پایه وسط ۳۱۷ و آند زینر را به جای پایه وسط ۳۱۷ روی برد متصل کن قطعا افت ولتاژ بارداری و بی باری کمتر میشه.
اگه بهتر بشه یکی دو تا کلک دیگه بهش اضافه میکنم که افت ولتاژ خیلی کمتر بشه.
آیا میتونی ۴ دور سیم شارلاکدار ( نازک هم باشه مهم نیست) دور هسته ترانس سوئیچینگ بپیچی ؟
اگه بتونی بپیچی این تغذیه شبیه اولش میشه ولی بهتره تغذیه سوییچنگ ۲۴ ولتی پیدا کنی که در پایان کار ، ناگزیر به تعویض سوئیچبنگ نباشی.
سیم شارلاکدار همون سیم ترانس هست و میتونی از ترانس اوراق استفاده کنی.
سپاس
درود
استاد س دیود رو در اوردم زنر ۲.۲ ولت نصب کردم ولتاژ خروجی رو روی ۵.۲ تنظیم کردم لامپ ۱۲ ولت ۲۱ وات نصب کردم ولتاژ اومد روی ۴.۷ تازه ثابت نبود بازم در حالیکه بار وصل بود هی ۴.۷ و ۴.۶ میشد
سیم مسی ۱.۲ میل دارم بکار میاد برای پیچیدن دور ترانس؟ تونستنشو میتونم ولی میشه دلیلشو بگید منم یکم سر در بیارم ؟ اگه مشکل از اونه اداپتور ۱۲ ولت ۵ امپر هم دارم اگه میخواین با اون تست کنم گزارش کنم
برای جریانش باید چیکار کنیم ؟ اگه ولتاژ ۰ ولت نخایم و از همون ۲ شروع بشه مشکل افت ولتاژ حل میشه ؟
سپاس