پاسخ : ساده ترین و دقیق ترین تغذیه طراحی غزال با تحلیل و عیب یابی
درود
استاد من از پاور سوئیچینگ استفاده میکنم که چنتا خروجی داره
میشه به جایه اداپتور ۱۲ ولت از یک سر مثبت و منفی استفاده کنم و برای ورودی تغذیه از یک سر مثبت و منفی جدا گانه ؟
دوتا پاور صنعتی سوئیچینگ ۱۲ ولت رو میشه سری کنم ۲۴ ولت بهم بده ؟
استاد ببخشید ولی من میخام تا ۳۰ ولت ازش بگیرم ورودی باید چند ولت بدم بهش ؟ وقتی ترانس ۲۴ ولت میزاشتم بعد پل دیود حدود ۳۳الی ۳۴ ولت میداد بعد دی سی شدن اینم باید ۳۳ ولت بدم ؟
معذرت میخام استاد دلیل داغ نکردن tip35 ولتاژ کمه با ورودی سوئیچینگ ؟ خیلی خیلی خیلی کم داغ میکنه در حدی که ازش ۲ امپر کشیدم حدود یه دیقه رو هیت سینک بود خیلی کم داغ شد در حدی که یه کم گرما حس میشد روی هیت سینک
هنوز دیود زنر ۵ولتی برای تغذیه ماژول ولت و امپر برقراره یا دیگه مورد استفاده نیست
سپاس
درود
حالا باید یک سوئیچینگ ۲۴ ولت پیدا کنی بجای ترانس بذاری که در خروجی تغذیه تا حدود ۲۲ ولت بده
خازن بزرگ و دیود پل هم نیاز نداره و میتونی حذف کنی و خروجی سوئیچینگ را بجهی پایه های خازن بزرگ متصل کن.
بعد ۳ یا ۴ دور سیم دور هسته سوئیچینگ بپیچ ( سیم نازک هم اشکال نداره ولی شارلاکدار باشه) و با یک دیود فرکانس بالا و خازن ۱۰ الی ۲۰ میکرو یکسو کن که حدود ۹ الی ۱۲ ولت بده یعنی ۹ ولت هم کافیه و اینو بجای آداپتور استفاده کن.
اگه دیدی ولتاژ کمتر داد باید تعداد دور را بیشتر کنی
برای اینکه تا ۵ ولت بهت بده سوئیچینگ ۱۲ ولتی خوبه و احتمالا تا ۱۰ ولت بخوبی در خروجی میده و در این روش ولتاژ را خیلی کم نمیکنه.
با همین شرایط باید فقط چند دور سیم و یک دیود و خازن را بجای آداپتور استفاده کنی .
بنابرین قطعاتی که حذف شده دیگه نیاز نداره
البته اگه بخوای از آداپتور هم استفاده کنی اشکال نداره.
فقط اشکالش اینه که سوئیچینگ دریای نویز داره و برای تعمیر و تحقیق بدرد نمیخوره.
سپاس
درود
استاد من از پاور سوئیچینگ استفاده میکنم که چنتا خروجی داره
میشه به جایه اداپتور ۱۲ ولت از یک سر مثبت و منفی استفاده کنم و برای ورودی تغذیه از یک سر مثبت و منفی جدا گانه ؟
دوتا پاور صنعتی سوئیچینگ ۱۲ ولت رو میشه سری کنم ۲۴ ولت بهم بده ؟
استاد ببخشید ولی من میخام تا ۳۰ ولت ازش بگیرم ورودی باید چند ولت بدم بهش ؟ وقتی ترانس ۲۴ ولت میزاشتم بعد پل دیود حدود ۳۳الی ۳۴ ولت میداد بعد دی سی شدن اینم باید ۳۳ ولت بدم ؟
معذرت میخام استاد دلیل داغ نکردن tip35 ولتاژ کمه با ورودی سوئیچینگ ؟ خیلی خیلی خیلی کم داغ میکنه در حدی که ازش ۲ امپر کشیدم حدود یه دیقه رو هیت سینک بود خیلی کم داغ شد در حدی که یه کم گرما حس میشد روی هیت سینک
هنوز دیود زنر ۵ولتی برای تغذیه ماژول ولت و امپر برقراره یا دیگه مورد استفاده نیست
سپاس