- 2012-03-18
- 10,107
- 80,118
پاسخ : ساده ترین و دقیق ترین تغذیه طراحی غزال با تحلیل و عیب یابی
درود
من موندم از اینهمه مونتاژ سیر نشدی ؟
در هر صورت میتونی از یک ترانس برای چند تغذیه استفاده کنی بشرطی که ثانویه ترانس به تعداد تغذیه باشه یا خودت بپیچی.
یعنی روش اول اینه که سیم پیچ ثانویه دیگری برای تغذیه دوم روی سیم های فعلی بپیچی
اگه ترانس فضای کافی داشته باشه بسادگی میتونی با روش سوزنی و بدون باز کردن هسته بپیچی.
روش دوم :
اگه ثانویه ترانس از سیم چند رشته است میتونی ابتدا و انتهای تک تک سیم ها رو مشخص کنی و به دو دسته مجزا تبدیل کنی.
مثلا اگه ۱۰ رشته است باید ابتدا و انتهای ۵ رشته را جدا کنی و ۵ رشته ابتدا را بهم متصل کنی و انتهای همین ۵ رشته را هم بهم متصل کنی بطوریکه در ابتدا دو دسته ۵ تایی و در انتها هم دو دسته ۵ تایی داشته باشی.
و هر دسته ۵ تایی نباید با دسته ۵ تایی مجاور اهمی داشته باشن.
یعنی اگه برای دو برد تغذیه میخوای باید دو تا ثانویه مجزا داشته باشه و هر کدام دو سیم جداگانه که اگر با اهم متر تست کنی دو سیم یک ثانویه با دو سیم ثانویه دوم هیچ اهمی با یکدیگر نداشته باشن.
و باید مانند ثانویه اصلی با دیود فرکانس بالا و خازن یکسو کنی و بعنوان ورودی تغذیه دوم استفاده کنی .
و بعد از پایان کار میتونی منفی خروجی یک تغذیه را به مثبت خروجی دیگری متصل کنی تا بتونی هم بصورت مجزا از هر تغذیه استفاه کنی و هم بصورت سری که ولتاژ دو برابر هم میشه.
اما برای شارژ گوشی
راحت ترین راه استفاده از برد شارژر ها هست که قیمتی ندارن و میتونی داخل قاب تغذیه جاسازی کنی و خروجی را به مادگی usb متصل و روی قاب تغذیه نصب کنی که کابل شارژر در آن قرار بگیره و گوشی را شارژ کنه .
اگه بخوای از قطعاتی بجای شارژر استفاده کنی گرونتر تموم میشه.
ضمنا واجب نیست از شارژر گرانقیمت آیفون در قاب تغذیه استفاده کنی بلکه شارژرهای قابل قبول و ارزون فراوونه .
سپاس
درود استاد وقت بخیر
خوب هستین انشالله
استاد من میخام برای منبعم ورودی یو اس بی بزارم که گوشیمم به همون بزنم و شارژ کنم چون یکم فضام کمه و حین کار نمیتونم از پریز استفاده کنم و دلایله دیگه که شاید هم مسخره به نظر بیاد ولی تا وضع میز کار من مشاهده نشه دقیق نمیشه منظورمو متوجه شد
خب حالا از این بحث ها بگذریم
گوشی من ایفون هست و شارژرش ۵ ولت ۱ امپر هست
میخاستم بدونم میشه یه ماژول پاور بانک قرار بدیم داخل منبع ؟ یک ماژول ۵ ولت ۱ امپر
مشکلی برای گوشی پیش نمیاره؟
ممنون میشم پاسخ بدید
و سوال دوم اینکه میشه دوتا برد ساخت و به یک ترانس وصل کرد ؟ یعنی یک منبع دوبل با یک ترانس در یک باکس هر کدوم جدا باشن و به دیگری مربوط نباشن جز ورودیشون که یک ترانس هست
یعنی دوتا منبع ۶ امپری بخوام و یک ترانس ۱۵ امپری استفاده کنم
ولتاژ و جریان افت میکنه اگه هم زمان از جفت منبع ها استفاده بشه یا موردی نداره ؟ سپاس
درود
من موندم از اینهمه مونتاژ سیر نشدی ؟
در هر صورت میتونی از یک ترانس برای چند تغذیه استفاده کنی بشرطی که ثانویه ترانس به تعداد تغذیه باشه یا خودت بپیچی.
یعنی روش اول اینه که سیم پیچ ثانویه دیگری برای تغذیه دوم روی سیم های فعلی بپیچی
اگه ترانس فضای کافی داشته باشه بسادگی میتونی با روش سوزنی و بدون باز کردن هسته بپیچی.
روش دوم :
اگه ثانویه ترانس از سیم چند رشته است میتونی ابتدا و انتهای تک تک سیم ها رو مشخص کنی و به دو دسته مجزا تبدیل کنی.
مثلا اگه ۱۰ رشته است باید ابتدا و انتهای ۵ رشته را جدا کنی و ۵ رشته ابتدا را بهم متصل کنی و انتهای همین ۵ رشته را هم بهم متصل کنی بطوریکه در ابتدا دو دسته ۵ تایی و در انتها هم دو دسته ۵ تایی داشته باشی.
و هر دسته ۵ تایی نباید با دسته ۵ تایی مجاور اهمی داشته باشن.
یعنی اگه برای دو برد تغذیه میخوای باید دو تا ثانویه مجزا داشته باشه و هر کدام دو سیم جداگانه که اگر با اهم متر تست کنی دو سیم یک ثانویه با دو سیم ثانویه دوم هیچ اهمی با یکدیگر نداشته باشن.
و باید مانند ثانویه اصلی با دیود فرکانس بالا و خازن یکسو کنی و بعنوان ورودی تغذیه دوم استفاده کنی .
و بعد از پایان کار میتونی منفی خروجی یک تغذیه را به مثبت خروجی دیگری متصل کنی تا بتونی هم بصورت مجزا از هر تغذیه استفاه کنی و هم بصورت سری که ولتاژ دو برابر هم میشه.
اما برای شارژ گوشی
راحت ترین راه استفاده از برد شارژر ها هست که قیمتی ندارن و میتونی داخل قاب تغذیه جاسازی کنی و خروجی را به مادگی usb متصل و روی قاب تغذیه نصب کنی که کابل شارژر در آن قرار بگیره و گوشی را شارژ کنه .
اگه بخوای از قطعاتی بجای شارژر استفاده کنی گرونتر تموم میشه.
ضمنا واجب نیست از شارژر گرانقیمت آیفون در قاب تغذیه استفاده کنی بلکه شارژرهای قابل قبول و ارزون فراوونه .
سپاس
آخرین ویرایش: