آی پی امداد
abtahi

تجربیات: Pcb و تحلیل و عیب یابی ساده ترین و دقیق ترین تغذیهٔ طراحی غزال

javamobira

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-02-22
412
1,058
همدان کوی ولیعصر
پاسخ : ساده ترین و دقیق ترین تغذیه طراحی غزال با تحلیل و عیب یابی

با تشکر از شما درسته اتصال رفع و مشکل حل شد
فردا این خشکلو میبرم رو میز کارم قربونش برم دردو بلاش توی سرم#$V^86#$V^86:congratulatory::congratulatory:
و تشکر از استاد غزال محترم که زحمت کشیدن و بی منت جواب تمام مشکلات ما رو دادن نیت کردم اولین پولی که در اوردم میزنم به حساب محک ثوابش برسه به شما و خانواده محترم
خدا برکت بده به شما#$V686

7dhx_29.jpg

با عرض سلام به همکار عزیز
به نظر بنده برای شکیل شدن وزیبا دیده شدن جلوی پنل اگر از کاغذ بر چسبی گلاسه استفاده کنید مشخصات وجای ولوم هاودرجه بندی انها را روی ان چاپ کنید کارتان تکمیل تر می شود منظورم چاپ بر چسب پنل است ودر اخر از کار خیری که انجام دادید کمال تشکر رادارم وهمچنین تشکر ویژه از استاد عزیزمان غزال با بت راهنماییشان .

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,118

با عرض سلام به همکار عزیز
به نظر بنده برای شکیل شدن وزیبا دیده شدن جلوی پنل اگر از کاغذ بر چسبی گلاسه استفاده کنید مشخصات وجای ولوم هاودرجه بندی انها را روی ان چاپ کنید کارتان تکمیل تر می شود منظورم چاپ بر چسب پنل است ودر اخر از کار خیری که انجام دادید کمال تشکر رادارم وهمچنین تشکر ویژه از استاد عزیزمان غزال با بت راهنماییشان .

درود

ضمن تقدیر و تشکر از حضرت عالی و جناب هوشمند عزیز
و همچنین هدف انسان دوستانه و ارزنده ایشان که اگرچه خودم هرگز اعتقادی به صداقت سازمان ها و نهادهای مربوطه ندارم و بجهت پیشگیری از دزدی هایی که فراگیر شده مستقیما اقدام میکنم .

اما در هر صورت به اهداف عالی و نوعدوستانه و پیام ابراز لطف ویژه ایشان نسبت به اینجانب کمترین خدشه ای وارد نمیسازد و بینهایت سپاسگزارم.

در خصوص لیبل ولوم ها و مدرج کردن انها و نام دستگاه و انتخاب مارک و غیره مطمئنم در صورت استفاده ، جلوه بسیار زیباتری خواهد بخشید بنحوی که ساخت دستی آن قابل تشخیص نباشد و به روش های بسیار ساده و مختلفی مقدور است.
ازجمله با استفاده از برچسب حروف و اعداد یا با پرینت روی صفحات سفید برچسبی به اندازه A4 و یا حکاکی لیزری روی طلق و طرق دیگر.

اگرچه دستگاه لیزری قیمت سنگینی نداره اما قطعا خرید ان مقرون بصرفه نیست ولی اماکنی که خدمات لیزری مورد اشاره را ارائه میکنند با هزینه ناچیزی ، بهترین روش را تقدیم میکنند.

بطوریکه فقط حروف و اعداد را در محل ولوم ها و کلیدها و غیره روی صفحه کاغذ به اندازه پنل جلو مشخص میکنید و با ابزار لیزری داخل طلق شفاف بضخامت یک یا نیم میلیمتر منعکس میکنه چنانکه دو طرف پشت و روی طلق کاملا صاف و بدون برجستگی یا تو رفتگی است و درواقع داخل طلق حکاکی میشه که بهترین ماندگارترین شیوه است و این صفحه را روی پنل نصب میکنید.

با برچسب ها هم مقدوره که کیفیت پایین تری دارند و انواع مختلفی هم دارند که برخی از آنها فقط حروف و اعداد را روی محل مورد نظر منعکس میکنند ، شبیه نوشتن و پرینت کردن روی محل است که این نوع مناسب است اما با کیفیت پایین تر از لیزر.

و نهایتا جهت حفاظت از این حروف باید از طلق و یا برچسب شفاف با ابعاد کل پنل جلو استفاده شود و درواقع یک صفحه شفاف ، مانند محافظ پنل تلویزیون روی آنها قرار میگیرد .
دراینصورت هرچند مهمترین موضوع ، کیفیت دستگاه است که با هر ظاهری قابل استفاده است اما جلوه های آن بویژه با روش لیزری دهها برابر زیباتر و شکیل تر از شرایط حاضر نیز خواهد شد .

سپاس و تقدیر

آخرین ویرایش:

gheybi

کاربر
2020-06-26
318
355

[video] [/video]
درود

ابتدا دو دیود را سری کن حالا یک اند و یک کاتد آزاد داریم و به پایه مشترک کاری نداریم .

سپس پایه وسط رگلاتور را آزاد کن و به آند آزاد این دو دیود سری متصل کن و کاتد آزاد را به جای پایه وسط رگلاتور یعنی به برد متصل کن .
درواقع پایه وسط رگلاتور را بیرون بیار و دیود را بین سوراخ پایه وسط و پایه وسط لحیم کن
جور دیگه میگم پایه وسط رگلاتور را بیرون بیار و آند آزاد را به پایه وسط رگلاتور لحیم کن حالا یک کاتد آزاد داریم که بجای پایه وسط رگلاتور به برد لحیم کن .
سه جور گفتم که اشتباه نکنی

حالا اگه ولتمتری غیر از ولتمتر پنلی داری به خروجی تغذیه کتصل کن ببین ولتاژ کمتر از یک ولت هم میشه ؟
اگه فقط ولتمتر پنلی داری سیم زرد را از برد جدا کن و به مثبت خروجی تغذیه متصل کن و ولتاژ را اعلام کن گه کمت از یک ولت میشه یا نه ؟
دقت کن ببین چی گفتم و با دقت بخون و اجرا کن

سپاس

سلام استاد خوبین وقت بخیر
من بازم برای تاخیرم عذر میخوام نت افتضاحه الان اومدم خونه
استاد چیزی که من فهمیدم دو دیود بر میداری سری میکنم ولی از وسط به هم وصل نمیکنم پایه وسط ۳۱۷ رو از برد جدا میکنم اندی که ازاد مونده میزنم بهش
کاتدی که ازاد مونده هم میزنم جایه پایه ۳۱۷ که از برد جدا کردم ( روی برد لحیم میکنم ) درسته؟
https://uupload.ir/view/wdpt_trim.fc95ec92-c042-4607-9f5e-78ba8b45c54d.mov/
فیلمم گرفتم اگر زحمتی نیست نگاهی بندازین ببینید درست انجام دادم یا خیر
بعد این باید چیکار کنم روشنش کنم تست کنم یا اشتباهی وصل کردم ؟
گفتین به اند ازاد این دو دیود منظورتون یه سر اند که ازاد هست ؟ یا به اند دوتا دیود هم باید وصل کنم؟ ویدیو رو مشاهده کنید همه چیز معلومه
ولت متر هم ندارم فعلا ولی یک مولتی متر دیجیتال دارم مشکلی نداره که ؟
و اینکه بعد از گرفتن ولتاژ ۰ میریم سراغ محدود کننده‌ی جریان ؟ مقاومت ۱۰ وات ۳۳ اهم اجری دارم ۴ تا ام لامپ ماشین ۱۲ ولت ۲۱ وات اگه بکار میاد با اینا تست بکنم

خیلی ممنون استاد واقعا نمیدونم چطوری باید تشکر کنم انشالله همیشه تن و بدنتون سالم و سلامت باشه خدا شما و خانواده اتان را از هر شرّی حفظ کنه انشالله سپاس
ببخشید این ویدیو رو هرکاری میکنم لینک دانلود میده فقط نمیشه دیدش احتمالا من بلد نیستم عذر میخوام

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: غزال

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,118

[video] [/video]

سلام استاد خوبین وقت بخیر
من بازم برای تاخیرم عذر میخوام نت افتضاحه الان اومدم خونه
استاد چیزی که من فهمیدم دو دیود بر میداری سری میکنم ولی از وسط به هم وصل نمیکنم پایه وسط ۳۱۷ رو از برد جدا میکنم اندی که ازاد مونده میزنم بهش
کاتدی که ازاد مونده هم میزنم جایه پایه ۳۱۷ که از برد جدا کردم ( روی برد لحیم میکنم ) درسته؟
https://uupload.ir/view/wdpt_trim.fc95ec92-c042-4607-9f5e-78ba8b45c54d.mov/
فیلمم گرفتم اگر زحمتی نیست نگاهی بندازین ببینید درست انجام دادم یا خیر
بعد این باید چیکار کنم روشنش کنم تست کنم یا اشتباهی وصل کردم ؟
گفتین به اند ازاد این دو دیود منظورتون یه سر اند که ازاد هست ؟ یا به اند دوتا دیود هم باید وصل کنم؟ ویدیو رو مشاهده کنید همه چیز معلومه
ولت متر هم ندارم فعلا ولی یک مولتی متر دیجیتال دارم مشکلی نداره که ؟
و اینکه بعد از گرفتن ولتاژ ۰ میریم سراغ محدود کننده‌ی جریان ؟ مقاومت ۱۰ وات ۳۳ اهم اجری دارم ۴ تا ام لامپ ماشین ۱۲ ولت ۲۱ وات اگه بکار میاد با اینا تست بکنم

خیلی ممنون استاد واقعا نمیدونم چطوری باید تشکر کنم انشالله همیشه تن و بدنتون سالم و سلامت باشه خدا شما و خانواده اتان را از هر شرّی حفظ کنه انشالله سپاس
ببخشید این ویدیو رو هرکاری میکنم لینک دانلود میده فقط نمیشه دیدش احتمالا من بلد نیستم عذر میخوام

درود

توجه نمیکنی

گفتم دو تا دیود را سری کن یعنی کاتد یکی را به آند دیگری متصل کن و دیگه این دو پایه را هرگز بمحل دیگری متصل نکن چون دیگه بمحل اتصال این دو دیود کاری نداریم.

حالا یک کاتد دیود داریم که آزاد است و یک آند دیود داریم که آزاد است و فرض کن دو دیود نیست و کاتد و آند آزاد متعلق به یک دیود است و پایه آنها که بهم متصل شده هرگز به جایی متصل نکن .

حالا پایه وسط ۳۱۷ را آزاد کن
کاتد آزاد که بجایی متصل نیست به جای پایه ۳۱۷ روی برد متصل کن نه به خود پایه ۳۱۷
و آند آزاد که به جایی متصل نیست به پایه وسط ۳۱۷ متصل کن
حالا تست و گزارش کن و ببین ولتاژ خروجی کمکتر از یک ولت هم میده و با مشکلی مواجه نمیشه ؟

سپاس

gheybi

کاربر
2020-06-26
318
355

درود

توجه نمیکنی

گفتم دو تا دیود را سری کن یعنی کاتد یکی را به آند دیگری متصل کن و دیگه این دو پایه را هرگز بمحل دیگری متصل نکن چون دیگه بمحل اتصال این دو دیود کاری نداریم.

حالا یک کاتد دیود داریم که آزاد است و یک آند دیود داریم که آزاد است و فرض کن دو دیود نیست و کاتد و آند آزاد متعلق به یک دیود است و پایه آنها که بهم متصل شده هرگز به جایی متصل نکن .

حالا پایه وسط ۳۱۷ را آزاد کن
کاتد آزاد که بجایی متصل نیست به جای پایه ۳۱۷ روی برد متصل کن نه به خود پایه ۳۱۷
و آند آزاد که به جایی متصل نیست به پایه وسط ۳۱۷ متصل کن
حالا تست و گزارش کن و ببین ولتاژ خروجی کمکتر از یک ولت هم میده و با مشکلی مواجه نمیشه ؟

سپاس

سلام استاد یعنی با هیچ کدوم از دیود هایه روی برد هیچ کاری ندارم
دوتا دیود جدا بر میدارم سری میکنم در مرحله بعد پایه وسط ۳۱۷ رو در میارم از برد اند دیود رو به پایه وسط ۳۱۷ و کاتد رو به پایه وسط ۳۱۷ روی برد لحیم بزنم درسته؟
یعنی کاتد بره توی برد اند بره بخوره به پایه وسط ۳۱۷؟!
سپاس

• Like

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,118

درود

البته یکطرف پایه R6 که ۲۲۰ اهمه و قبلا به پایه وسط ۳۱۷ متصل بود باید آزاد کنی و باز هم به پایه وسط ۳۱۷ و یا آند دیودی که اضافه کردیم متصل کنی

ولی الان این پایه مقاومت به کاتد دیودی که اضافه کردیم متصل شده که در واقع باید به اند دیود متصل بشه که پایه وسط ۳۱۷ هم هست .

البته بصورت پست قبل تست کن و سپس این مورد را هم اصلاح و مجددا تست و گزارش کن.

سپاس

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,118

سلام استاد یعنی با هیچ کدوم از دیود هایه روی برد هیچ کاری ندارم
دوتا دیود جدا بر میدارم سری میکنم در مرحله بعد پایه وسط ۳۱۷ رو در میارم از برد اند دیود رو به پایه وسط ۳۱۷ و کاتد رو به پایه وسط ۳۱۷ روی برد لحیم بزنم درسته؟
یعنی کاتد بره توی برد اند بره بخوره به پایه وسط ۳۱۷؟!
سپاس

درود

درسته
البته بعد از اینکه تست کردی ، موردی که فراموش کرده بودم و در پست ۱۰۹۶ اعلام کردم اضافه و اصلاح کن و مجددا تست و گزارش کن

سپاس

آخرین ویرایش:

gheybi

کاربر
2020-06-26
318
355

درود

درسته
البته بعد از اینکه تست کردی ، موردی که فراموش کرده بودم و در پست ۱۰۹۶ اعلام کردم اضافه و اصلاح کن و مجددا تست و گزارش کن

سپاس

درود
خیلی ممنون استاد چشم انجام میدم فردا گزارش میکنم
برای محدود کننده جریان چه تدابیری دارید استاد ارجمند
سپاس

• Like

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,118

درود
خیلی ممنون استاد چشم انجام میدم فردا گزارش میکنم
برای محدود کننده جریان چه تدابیری دارید استاد ارجمند
سپاس

درود

هنوز خر نخریدی دنبال پالونش میگردی؟
حوصله کن هر وقت از این بخش پاسخ مناسبی گرفتیم اونموقع براش پالون هم پیدا میکنیم.

سپاس

gheybi

کاربر
2020-06-26
318
355

درود

درسته

سپاس

سلام استاد من دو دیود رو سری کردمو طبق فرمایشات شما انجام دادم پایه ۳۱۷ هم خارج کردم
یه مشکلی پیش اومد گفتین کاری که گفتم انجام بده بعد پست... رو بخون و دوباره تست کن یعنی قبل از در اوردن مقاومت و متصل کردنش به پایه وسط ۳۱۷ تست کنم ؟ بعد درارم مقاومتو به ۳۱۷ بزنم دوباره تست کنم ؟ منظورتون این بود ؟ ببخشید یکم سوال پیچ میکنم نمیخام دیگه این یکی مشکلی براش پیش بیاد خیلی ممنون

• Like
بالا