اگر بازهم در نقشه جدید ضعف میبینید بگید تا با
Proteus براتون بکشمش
درود
عزیزم قبل از زحمت تازه عرض کردم اگه مشخصه قطعات را بدرستی هم ثبت کنید زمان زیادی طول میکشه که بتونم چنین نقشه ای را درک کنم
حال آنکه اشتباهات زیادی هم داره مثلا مقاومت ۲۷ کیلو با تمام tip35 ها سری کردید که از محالاته و احتمالا ۲۷/. اهمه نه ۲۷ کیلو یعنی اگه با اهم متر تست کنی تقریبا صفر اهمه و قس علیهذا
سالهاست من در هر روز لااقل ۱۰ نقشه مطالعه و بررسی میکنم و با این وجود حاضرم محکوم به جهنم بشم ولی ناگزیر به مطالعه و بررسی این نقشه نباشم.
نقشه شما مملو از معماست مثلا برخلاف نقشه های استاندارد ، پیدا کردن بیس امیتر ترانزیستورها در نقشه شما خودش داستانه
یا رابطه معقولی بین خروجی و ترانزیستورهای قدرت پیدا نکردم زیرا مشخصه های ثبت شده قابل اطمینان نیست و احتمالا ۱۵ اهمی سری با خروجی هم ۱۵ اهم نیست.
ضمنا فرمودی
قطعاتی که فقط یک کد دارند smd هستن و من فقط کد قطعه رو گذاشتم، قطعاتی که علامت سوال دارن یعنی کدشون پاک شده و تقصیر من نیست
اما دوست عزیزم اگه شما بدلیل عدم قصور قادر به ارائه نقشه نباشی اجنه احساس مسئولیت و کمک نمیکنه و نقشه تحویلم نمیده و لذا به هر دلیلی نقشه نداشته باشم درواقع کاملا کور هستم و چیزی نمی بینم که اصلاح کنم.
میخوای در تاپیک مستقلی جهت رفع عیب مطرح کن و مطلع کن تا صرفنظر از اصلاح طراحی ، فعلا عیبش رفع بشه
اگه خواستی تعمیر کنی باید ۶ تا tip35 را آزاد کنی البته لازم نیست کاملا خارجش کنی و یک پایه اونا آزاد بشه کافیه مثلا ۶ تا مقاومت سفید ۵ وات را خارج کن کافیه تا فقط در جریان تعمیر فقط یک tip35 در مدار باشه که در صورت صدمه فقط یک ترانزیستور بسوزه
ولی فعلا در ولتاژ بالای ۲۰ ولت و جریان بالای ۱ آمپر تست نکن و اتصال کوتاه هم نکن
سپاس