سلام وقت بخیر من مقدارعددی این دو خازن رو میخواستم جهت تهیه از فروشگاه الکترونیک خازن 0.05 میکروفاراد و خازن 0.1 میکروفاراد
سلام
0.05 = 50 نانوفاراد - 503
0.1 = 100 نانوفاراد - 104
موفق باشید.
سلام وقت بخیر من مقدارعددی این دو خازن رو میخواستم جهت تهیه از فروشگاه الکترونیک خازن 0.05 میکروفاراد و خازن 0.1 میکروفاراد
سلام
من یه تردمیل دارم که هنگامی که از آن استفاده می کردیم یکدفعه دور آن به نهایت حد خود رسید و فیوز 250 ولت 15 آمپر آن جرقه زد و سوخت.
برای بار دوم که فیوز را عوض کردم دوباره مدار را متصل کردم و دوباره دور موتور تا آخرین حد زیاد شد و فیوز جرقه زد و سوخت و سیاه شد. می خواستم از شما کمک بخواهم که مرا راهنمایی کنید که مشکل از کجای این مدار هست که باعث سوختن آن می شود.؟؟؟؟
سلام خدمت اساتید محترم
من یک ماژول آماده منبع تغذیه ولتاژ متغییر 0 الی 50 ولت 10آمپر از بازار تهیه کردم، برخلاف گفته فروشنده که مدار در مقابل اتصال کوتاه مقاومه با اولین اتصال کوتاه یکی از ترانزیستورهای قدرت سوخت و ایشون بی کیفیتی و تقلبی بودن قطعاتو علتش گفتن
در مدار 7 عدد ترانزیستور منفی tip35c موجوده میخواستم بدونم نمونه مشابهی با جریان بالاتر میشه بجاش استفاده کرد یا خیر؟
مثال 2n6060 یا 2n6062
اساتید لطفا نمونه مشابه با قدرت بالاتر که در بازار موجود باشد معرفی کنید!
یک فروشنده tip35cw ظاهرا اصلی دارد،من در دیتاشیت این دو تفاوتی ندیدم،میتونم tip35cw بجای tip35c استفاده کنم؟
باتشکر
متاسفانه اومدم کارو سریع جمع کنم و مثلا ی دستگاه بی عیب داشته باشم که نتیجش این شد،حالا سعی میکنم عکسهای دقیقی از مدار درسایت آپلود کنم تا درصورت امکان مشکلو حل کنمدرود
متاسفانه مدل و مارک و عکس و نقشه ای ارسال نفرمودی تا ارزیابی بشه
بدون تردید باید ساخت وطن باشه ولی اگر ساخت آمریکا هم باشه قطعا طراحی ناقصی داره و هیچ قطعه پرقدرتی قادر به جبران این ضعف دستگاه نیست
یعنی هر قطعه ای ًاستفاده کنی با اتصال کوتاه خواهد سوخت
البته بخش شیرین خرید شما اینه که میتونی براحتی مشکل را رفع کنی اما لازمه اینکار دسترسی به نقشه آن است و اگه نقشه نداره بخش محدود کننده جریان را خودت بکش تا ببینم مشکلش چیه
آخه عزیزم درحالیکه نقشه های جالب و بسیار ساده ای برای ساخت منبع تغذیه وجود داره که در جریان مونتاژ آن اطلاعات و تجربیات فراوانی هم کسب میکنی چرا مبلغ قابل توجهی صرف کردی
از جمله این نقشه که خودم مونتاژ و تست کردم و واقعا عالیه ، بخصوص که از روش جدیدی جهت محدود کردن جریان استفاده شده که حقیقتا بی نظیره و موجب سادگی محشر آن شده
https://www.irantk.ir/threads/97995-تحلیل-ساده-ترین-منبع-تغذیه-طراحی-۹۷-با-کنترل-جریان-و-ولتاژ
سپاس
درود
نقشه ای که کشیدی چندان تفاوتی با عکس برد نداره
فقط تصویر قطعات را نقاشی کردی بطوریکه مشخصه برخی از قطعات در تصاویر قابل تشخیصه ولی نقاشی شما از این نظر هم فقیرتره
ببین از طریق فروشگاهی که خریدی تهیه نقشه مقدوره ؟
چه خبر آپ امپ هم استفاده کرده
بهتره بکوبی از نو بسازی
اگه مشکل نقشه را حل کنی همینو درست می کنیم که جریان و ولتاژ بخوبی کنترل بشه ولی اینهمه آپ امپ موجب صدمه زودرس میشه و لذا هر زمانی ناگزیر به تعویض هر آی سی شدی حتما براش سوکت نصب کن که تعویضش براحتی مقدور بشه.
سپاس
مشاهده فایلپیوست 153443
ممنون بابت نظرتون
متاسفانه فضا کم بود نوشتن کد قطعات ممکن نبود
در اولین فرصت نقشه رو کامل میکنم