آی پی امداد
abtahi

مشکل کاهش ولتاژ پنج ولت دردو دوربین ویوتک ۹۳۸۸ پنج مگاپیکسل

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
76
78
ایران
www.armaniset.ir
۱- محبت کنید ولتاژ های دیگه روی برد مین رو هم بگیرید. یعنی POE رو به دوربین خراب وصل کنید؛ ولی اینبار با صبر روی برد مین، کلیه ولتاژ پوینت‌ها رو بگیرید و ببینید آیا ولتاژها دقیق هست؟
یعنی زمان بیشتری صرف کنید. اگر دفعه قبل برای آیسی LAN زمان ۵ ثانیه‌ای صرف کردید؛ اینبار علاوه بر تست سریع که برای کلیه ولتاژ پوینتها انجام میدید؛ POE رو قطع نکنید و بعد از چند دقیقه مجددا ولتاژ‌ها رو بگیرید و ببینید آیا تغییری داره یا خیر.

۲- ضمنا با توجه به شرایط فعلی و محدودیت نت که دارم؛ تا چند روز آینده نمی‌تونم کمکی در خصوص قطعاتی که فرمودید انجام بدم. سعی میکنم وقتی به کارگاه برگشتم؛ نتیجه جستجوی قطعات رو هم اعلام کنم.
فقط اگر براتون مقدور هست؛ نوع پکیج هر سه قطعه، و یا ابعاد دقیق اونها به دهم میلیمتر رو (طول و عرض) رو با کولیس اعلام بفرمایید.
۳- توی تصاویر ارسالی؛ به نظر میرسه قبل و بعد کد قطعه U19 روی لایه سوم؛ (PGV) حروف دیگه‌ای هم حک شده؛ لطفا یه تصویر واضح هم از این قطعه ارسال بفرمایید.
سلام بعد از هفته ها بررسی اتصالات و ولتاژهای روی برد چندین دوربین نتیجه جدیدی حاصل شد به این مضمون که چک کردن ولتاژها وشک به کاهش ولتاژها وایرادات سخت افزاری و احتمال نشتی ووجود اتصال داخل پردازنده ونشتی ولتاژ برای این برند توهمی بیش نبوده گویا همگی کاری بسیار عبث وبیهوده از آب درامده است🤔
گرچه تجربه کردن ارزش خودشو داره و زحمت بی حاصل نیست اما با یک تست اتفاقی دو دقیقه ای بمنظور ریکاوری کردن فریمور دوربینی که هیچگونه علایم حیاتی نداشته ،مطابق دستورالعمل شرکت سازنده این برند از طریق نگهداری دکمه ریست بمدت بیش از یک دقیقه قبل و بعد از اتصال پاور از طریق کابل شبکه poe و رسیدن به موقعیت آخرین پایداری دوربین - توسط کپی شدن فریمورپایدار و بکاپ گرفته شده در حافظه دوربین و جایگزینی با فریمور نصب شده کنونی مطابق عکس پیوست - ،حالت دوربین دوم با حداقل جریان کشی ونبود هیچگونه علایم حیاتی تبدیل شد به شرایط دوربین اول که پردازنده داغ میکنه ودوثانیه چراغ بوت دوربین روشن میمانه وبعدش کما.البته مراحل روشن ماندن این یکی چهارثانیه و در حالت نصب وآپگرید فریمور توسط خودش میباشد.

نتیجه‌گیری: مطابق تمامی آزمایشهای انجام شده و تجربیات قبلی که تاکنون به چنین مشکلی برنخورده بودم با این علایم وتظاهرات بالینی که هرکس با دمای بالای پردازنده برخورد کند یا کاهش ولتاژهای روی برد بدنبال علت و علایم ایرادات سخت افزاری خواهد گشت ،ایراد هردو دوربین نرم افزاری تلقی میشود و دوربین اول که دمای پردازنده آن بالا میرود خوشبختانه مشکل خرابی پردازنده ندارد و همین مراحل طی شده اخیر را قبلا سپری کرده بوده واز دوربین دوم یک قدم جلوتر بوده است.
اما چگونه ازین مرحله به حالت نرمال و بوت پایدار دوربین ها برسیم خود کلی داستان دارد و شد نقطه سر خط.
البته یه پاراگراف جابجا شدیم.

الان دو دوربین باشرایط یکسان عملکرد وعلایم بالینی وجود دارد.هردو با دمای پردازنده بالا و‌توقف در مراحل ابتدایی بوت.

پیوست‌ها

• 392 کیلوبایت بازدیدها: 9
آخرین ویرایش:

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
76
78
ایران
www.armaniset.ir
فیلم کوتاه وضعیت پایداری دوربین مربوط به پست قبلی می باشد و جهت آپلود زیپ شده ،که توضیحاتی جهت روشن شدن عیب دوربین و بروز احتمالات جدید را در ذهن دوستان گرامی.

بعد از ده ثانیه فیلم دمای پردازنده زیاد بالا میرود و تغذیه دوربین را قطع میکنیم، اگر درمدت کمتر از پنج یا بیشتر تغذیه مجددا متصل گردد فقط بمدت نیم ثانیه ال ای دی مذکور روشن سپس کم نور میشود،اگر همان ده ثانیه وقفه را میدادیم این حالت داخل فیلم کلا اجرا میشود.
پروسه بوت دوربین در مسیری افتاده ناموفق با ایجاد دمای نامتعارف پردازنده که جریان کشی بالایی دارد، از هشت دهم آمپر شروع وتا شش دهم امپر که سه برابر حالت نرمال است، ثابت میشود

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

infoshinfo

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,078
1,900
سلام بعد از هفته ها بررسی اتصالات و ولتاژهای روی برد چندین دوربین نتیجه جدیدی حاصل شد به این مضمون که چک کردن ولتاژها وشک به کاهش ولتاژها وایرادات سخت افزاری و احتمال نشتی ووجود اتصال داخل پردازنده ونشتی ولتاژ برای این برند توهمی بیش نبوده گویا همگی کاری بسیار عبث وبیهوده از آب درامده است🤔
گرچه تجربه کردن ارزش خودشو داره و زحمت بی حاصل نیست اما با یک تست اتفاقی دو دقیقه ای بمنظور ریکاوری کردن فریمور دوربینی که هیچگونه علایم حیاتی نداشته ،مطابق دستورالعمل شرکت سازنده این برند از طریق نگهداری دکمه ریست بمدت بیش از یک دقیقه قبل و بعد از اتصال پاور از طریق کابل شبکه poe و رسیدن به موقعیت آخرین پایداری دوربین - توسط کپی شدن فریمورپایدار و بکاپ گرفته شده در حافظه دوربین و جایگزینی با فریمور نصب شده کنونی مطابق عکس پیوست - ،حالت دوربین دوم با حداقل جریان کشی ونبود هیچگونه علایم حیاتی تبدیل شد به شرایط دوربین اول که پردازنده داغ میکنه ودوثانیه چراغ بوت دوربین روشن میمانه وبعدش کما.البته مراحل روشن ماندن این یکی چهارثانیه و در حالت نصب وآپگرید فریمور توسط خودش میباشد.

نتیجه‌گیری: مطابق تمامی آزمایشهای انجام شده و تجربیات قبلی که تاکنون به چنین مشکلی برنخورده بودم با این علایم وتظاهرات بالینی که هرکس با دمای بالای پردازنده برخورد کند یا کاهش ولتاژهای روی برد بدنبال علت و علایم ایرادات سخت افزاری خواهد گشت ،ایراد هردو دوربین نرم افزاری تلقی میشود و دوربین اول که دمای پردازنده آن بالا میرود خوشبختانه مشکل خرابی پردازنده ندارد و همین مراحل طی شده اخیر را قبلا سپری کرده بوده واز دوربین دوم یک قدم جلوتر بوده است.
اما چگونه ازین مرحله به حالت نرمال و بوت پایدار دوربین ها برسیم خود کلی داستان دارد و شد نقطه سر خط.
البته یه پاراگراف جابجا شدیم.

الان دو دوربین باشرایط یکسان عملکرد وعلایم بالینی وجود دارد.هردو با دمای پردازنده بالا و‌توقف در مراحل ابتدایی بوت.

سلام
خواهشی که دارم این هست: تست پست ۳۰ رو کامل انجام و نتیجه رو اعلام فرمایید تا نتیجه کار و تستهایی که تا بحال انجام دادید؛ تکمیل بشه.

الف- هر دو برد رو روی هم جایگذاری کرده و سپس تستهای پست ۳۰ رو انجام بدید.

ب- ضمن اینکه اهمتر رو به ترتیب روی تست پوینتهای ۱۲ سپس ۵، و بعد ۳.۳ و ۱.۵ و ۱ ولت، هر کدام به مدت چند دقیقه نگه داشته و بررسی نمایید:
۱- آیا ولتاژها قطع و یا چرخه ریست ولتاژ انجام می‌شود؟
۲- یا اینکه ولتاژها در هر شکل بصورت ثابت باقی می‌ماند؟

ج- ضمنا ممنون میشم اگر پاسخ مابقی سوالات پست ۳۰ رو هم محبت بفرمایید.

د- لطفا لینک منبع تصویری که در پست گذاشتید ارسال بفرمایید تا منم بتونم مطلب رو کامل مطالعه کنم.
IMG_5222.jpeg

ه- فیلم ارسالی شما رو دیدم؛ اجازه بدید بعد از پاسخ به مطالب فوق؛ راجع به فیلم صحبت بشه.

آخرین ویرایش:

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
76
78
ایران
www.armaniset.ir
سلام
خواهشی که دارم این هست: تست پست ۳۰ رو کامل انجام و نتیجه رو اعلام فرمایید تا نتیجه کار و تستهایی که تا بحال انجام دادید؛ تکمیل بشه.

الف- هر دو برد رو روی هم جایگذاری کرده و سپس تستهای پست ۳۰ رو انجام بدید.

ب- ضمن اینکه اهمتر رو به ترتیب روی تست پوینتهای ۱۲ سپس ۵، و بعد ۳.۳ و ۱.۵ و ۱ ولت، هر کدام به مدت چند دقیقه نگه داشته و بررسی نمایید:
۱- آیا ولتاژها قطع و یا چرخه ریست ولتاژ انجام می‌شود؟
۲- یا اینکه ولتاژها در هر شکل بصورت ثابت باقی می‌ماند؟

ج- ضمنا ممنون میشم اگر پاسخ مابقی سوالات پست ۳۰ رو هم محبت بفرمایید.

د- لطفا لینک منبع تصویری که در پست گذاشتید ارسال بفرمایید تا منم بتونم مطلب رو کامل مطالعه کنم.
مشاهده فایل‌پیوست 224573

ه- فیلم ارسالی شما رو دیدم؛ اجازه بدید بعد از پاسخ به مطالب فوق؛ راجع به فیلم صحبت بشه.
سلام سوالی پرسیده بودید چقدر زمان برد من متوجه نشده بودم چقدر زمان برده یعنی چه ؟ چقدر زمان برای اینکه من روی بردها تست ولتاژ انجام میدم یا چقدر طول کشیده تغذیه فعال بشه برای همین گفتم نهایت پنج ثانیه والا همه میدانن درآن واحد فعال میشه اونجا رو من بدمتوجه شده بودم،زمان سپری کردن رو دوربینی که دماش بالا نمیرفت شاید یک ربع بیشتر ولتاژگیری میکردم اما رو دوربینی که پردازنده مثل کتری داغ میکنه نهایت یکی دو دقیقه ولتاژها رو برا مقایسه میگرفتم.
روی چهار برد شبیه هم ولتاژهای تست پوینتها رو گرفتم دیدم مطابق ولتاژ ای سی های مجهول الهویه هستن اکثرا ولتاژهای سنسور بودن چون تست بازر هم بارها گرفته بودم برام سوالات پیش امد چرا این پینها مرتبط هستند با ولتاژهای متفاوت و هزار چرا،چرکنویسش رو فعلا میزارم خواستید پاکنویس میکنم یسری از ای سی ها که‌مدنظرمان بود همان ldo ها یا غیر باکها مال ولتاژهای اینفرارد از دوازده ولت به پنج و سه ولت بودن یسری ایمیج سنسور ، حتی ولتاژ یک وهشت که چند مدل منشا ومصرف کننده داره ثابت بود و یک ویک دهم کرنل که باک هستن مشخصه،چیزی از تست پوینت ولتاژ پردازنده متصل به پین در اطراف پردازنده یا ولتاژهای حساس دیگه اصلا روی برد قابلیت تست ودسترسی روی این نمونه ها نیست جز کلاک،چرا روی بردهای دیگه ولتاژ پردازنده تست پوینت داره. روزها وقت گذاشتم ازونجایی که تغیرات جزعی روی بردها بود رابطه هارو پیدا کردم که چرا فلان جا که سه وسه دهم باید باشه پنج سر دراورده معلوم شد این پنج مال کانورتور ولتاژ سه ولت آی آر ال ای دی بوده سر ازون طرف برد دراورده یا دها مورد دیگر حتی درایو موتور هم جزو یکی از سه وسه دهمی ها مشخص بود.

مطالعه دیتاشیت چیپهای soc که ولتاژهای دیجیتال رو هم معرفی میکنه قابل تامل هست ما توی انبار کاه دنبال سوزن میگردیم.امید‌ما به سلامت نود ونه درصدی سخت افزار باطراحی پایدار وحسابی وفقط یک درصد ایراد نرم افزاری بوده والا ادم عاقل میداند حریف چنین تکنولوژیهایی با نهایت سکیوریتی ورازداری منابع و دورماندن کشورمان از اکثر چیزهای بروز،نخواهد شد سایت درایو موتور pt5111 فقط یک صفحه دیتاشیت عمومی بیرون داده،یک کلام از پردازنده ویوتک یا واتیکس دراینترنت پیدا نخواهد شد!!!

🛑عکسهای چرکنویس ولتاژگیری،تمامی ولتاژهای روی برد با عکس بلوک‌دیاگرام وجانمایی اونها مطابقت میکنه حتی روی یکی از بردها یک وهشت دهم ویک ودودهم سنسور رو هم تست پوینت زده،البته ولتاژهای تست پوینتها با بلوک دیاگرام برد دمو اختلاف کمی دارند. نتیجه هیچ تست پوینتی از ولتاژهای پردازنده روی برد نیست همگی مربوط به ایمیج سنسور یا باک کانورتورهای اصلی هستند.پایه های تست مثبت بازر رو دورشان دایره کشیدم که از تست پوینت باک ولتاژ اصلی مبدل دوازده ولت شروع و به چندین ای سی ختم میشوند.

🛑تاکنون با هیچ تغیر یا نوسان ویا ریپل ولتاژی بعد از سه هفته کار مواجه نشده ام — حتی چند ثانیه فعالیت دوربین نشان از ادامه کار نصب نیمه تمام فریمور دارد اما جریان کشی بالا اجازه ادامه به آن نمیدهد و ولتاژ لازمه تامین نیست-- و دایم پایدار بودند تنها تغیر ولتاژ باک کانورتور پردازنده دوربین بدون علایم دوم بود که قبل از ریست ریکاوری فلش هفدهم ولت بود و بعد از ریست به جایگاه اصلی یک ولت خود بازگشت واصلاح شد😁

💡 نکته مهم‌اینکه تا دیروز یه دوربین ساکت وخفته برای تست ولتاژگیری داشتیم اما بعد از ریکاوری وتغیرات حالا هردو تبدیل به کتری برقی شدند ایا با این شرایط جریان کشی ودمای پردازنده امکان ولتاژگیری برای زمان طولانی وجود دارد؟؟؟فکر نمیکنم به صلاح باشد ادامه کار نیاز به غیر فعال کردن بلوکهای مشکوک جریان کشی دارد اینکه چگونه جای سوال است تکنولوژی تعمیرات برد اینها در انحصار کشورهای بلوک شرق است.

🛑عکس مذکور مربوط به منوال دوربین هست چهارصد صفحه که نصاب باید مطالعه داشته باشد🤔🤔

🛑نمونه دیتاشیت چیپs2l امبرلا نصب شده روی مدل دام 8179 چهارمگ.

🛑دیتاشیت چیپ اس اوسی جهت اشنایی با چنین سرطانهایی که البته روی دی وی آرهای انالوگ بزودی عزیزان درگیر این مسایل خواهند شد ،مطابق پیشرفت دستگاهها ،ضمیمه شد.چون دوربین ای پی دیجیتال معادل رکوردر آنالوگ جدید مبتنی بر لینوکس معماری متشابه ای خواهند داشت.

🛑عکس ای سی های پنج پایه و… که مبدل خطی هستن رو ارسال میکنم،پینهای ارتباط سریال دوربین برای پوتی را نیز پیدا کردیم متاسفانه مبدل سریالمان ایراد دارد،در دوربین همکار گرامی سایت با ایرادات مشابه پیام سی آرسی چک ارور آن تایم میداد

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: meahdi
بالا