سلام بعد از هفته ها بررسی اتصالات و ولتاژهای روی برد چندین دوربین نتیجه جدیدی حاصل شد به این مضمون که چک کردن ولتاژها وشک به کاهش ولتاژها وایرادات سخت افزاری و احتمال نشتی ووجود اتصال داخل پردازنده ونشتی ولتاژ برای این برند توهمی بیش نبوده گویا همگی کاری بسیار عبث وبیهوده از آب درامده است🤔۱- محبت کنید ولتاژ های دیگه روی برد مین رو هم بگیرید. یعنی POE رو به دوربین خراب وصل کنید؛ ولی اینبار با صبر روی برد مین، کلیه ولتاژ پوینتها رو بگیرید و ببینید آیا ولتاژها دقیق هست؟
یعنی زمان بیشتری صرف کنید. اگر دفعه قبل برای آیسی LAN زمان ۵ ثانیهای صرف کردید؛ اینبار علاوه بر تست سریع که برای کلیه ولتاژ پوینتها انجام میدید؛ POE رو قطع نکنید و بعد از چند دقیقه مجددا ولتاژها رو بگیرید و ببینید آیا تغییری داره یا خیر.
۲- ضمنا با توجه به شرایط فعلی و محدودیت نت که دارم؛ تا چند روز آینده نمیتونم کمکی در خصوص قطعاتی که فرمودید انجام بدم. سعی میکنم وقتی به کارگاه برگشتم؛ نتیجه جستجوی قطعات رو هم اعلام کنم.
فقط اگر براتون مقدور هست؛ نوع پکیج هر سه قطعه، و یا ابعاد دقیق اونها به دهم میلیمتر رو (طول و عرض) رو با کولیس اعلام بفرمایید.
۳- توی تصاویر ارسالی؛ به نظر میرسه قبل و بعد کد قطعه U19 روی لایه سوم؛ (PGV) حروف دیگهای هم حک شده؛ لطفا یه تصویر واضح هم از این قطعه ارسال بفرمایید.
گرچه تجربه کردن ارزش خودشو داره و زحمت بی حاصل نیست اما با یک تست اتفاقی دو دقیقه ای بمنظور ریکاوری کردن فریمور دوربینی که هیچگونه علایم حیاتی نداشته ،مطابق دستورالعمل شرکت سازنده این برند از طریق نگهداری دکمه ریست بمدت بیش از یک دقیقه قبل و بعد از اتصال پاور از طریق کابل شبکه poe و رسیدن به موقعیت آخرین پایداری دوربین - توسط کپی شدن فریمورپایدار و بکاپ گرفته شده در حافظه دوربین و جایگزینی با فریمور نصب شده کنونی مطابق عکس پیوست - ،حالت دوربین دوم با حداقل جریان کشی ونبود هیچگونه علایم حیاتی تبدیل شد به شرایط دوربین اول که پردازنده داغ میکنه ودوثانیه چراغ بوت دوربین روشن میمانه وبعدش کما.البته مراحل روشن ماندن این یکی چهارثانیه و در حالت نصب وآپگرید فریمور توسط خودش میباشد.
نتیجهگیری: مطابق تمامی آزمایشهای انجام شده و تجربیات قبلی که تاکنون به چنین مشکلی برنخورده بودم با این علایم وتظاهرات بالینی که هرکس با دمای بالای پردازنده برخورد کند یا کاهش ولتاژهای روی برد بدنبال علت و علایم ایرادات سخت افزاری خواهد گشت ،ایراد هردو دوربین نرم افزاری تلقی میشود و دوربین اول که دمای پردازنده آن بالا میرود خوشبختانه مشکل خرابی پردازنده ندارد و همین مراحل طی شده اخیر را قبلا سپری کرده بوده واز دوربین دوم یک قدم جلوتر بوده است.
اما چگونه ازین مرحله به حالت نرمال و بوت پایدار دوربین ها برسیم خود کلی داستان دارد و شد نقطه سر خط.
البته یه پاراگراف جابجا شدیم.
الان دو دوربین باشرایط یکسان عملکرد وعلایم بالینی وجود دارد.هردو با دمای پردازنده بالا وتوقف در مراحل ابتدایی بوت.
پیوستها
-
392 کیلوبایت بازدیدها: 9
آخرین ویرایش: