آی پی امداد
abtahi

مشکل کاهش ولتاژ پنج ولت دردو دوربین ویوتک ۹۳۸۸ پنج مگاپیکسل

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
72
73
ایران
www.armaniset.ir
سلام مجدد
۱- برای اطمینان محبت کنید همین تست رو، روی نمونه دوربین سالم هم انجام بدید و گزارش بفرمایید.
توجه داشته باشید که برای این تست؛ برد تغذیه POE باید از برد مین جدا بشه تا Lantransformer تو تست اختلال ایجاد نکنه.

۲- ضمنا بفرمایید دوربین خرابی که در حال تست اون هستید؛ همونی هست که پردازنده اون با 12V منبع تغذیه داغ میشد؛ یا دوربین دوم هست.
۱-اون که البته باید بردها جدابشن تا ترانس لن موازی نشه با پینهای چیپ لن واهم خودشو نشان بده،چشم فردا ولتاژها و مقادیری که ذکر کردید برای دوربین سالم ومعیوب رو باهم اعلام میکنم
۲- دوربین درحال تست همونی هست که گرمای زیاد سی پیو وبلطبع جریان کشی از برد تغذیه دوربین داره این مدل ۹۳۶۸ هست دومگاپیکسل اون یکی که بدون گرمای نامتعارف سی پیو هست واصلا در مرحله ریست سی پیو مانده مدل ۹۳۸۸ پنج مگاپیکسل هستن این دو برهاشان ۹۹ درصد با اختلاف جزعی در چینش المانهای مین برد شبیه همدیگر هستن.

💡🛑 اما نکته جالب حاصل از ردوبدل پیامها همزمان موازی با این تاپیک ،تبادل نظر با یکی دیگر از اعضای سایت (با هفتاد پیام خصوصی طی فقط همین امروز) بود که دقیقا مشکل دوربین من برای دوربین ویوتک ایشان نیز پیش امده اینه که این مشکل مربوط به این برد با این ورژن با اینمدل چیپ بتنهایی نیست یعنی یک گام به جلو رفتیم چون شک من فقط به نقص این ورژن خاص از مین برد بود که خوشبختانه مرتفع شد،پس درنتیجه این ایراد ،ایراد شاخص وکلی هست.ومزیت دیگه اینکه دیتاشیت سی پیو ایشان را شاید بتوان تهیه کرد برای ردیابی پینهای سی پیو ورفع ایراد بابرند های سیلیکون اما دیتاشیت دوربین من بهیچ وجه دراینترنت یافت نمیشه حالت تولید اختصاصی وانحصاری از برند دوربین رو دارد.

آخرین ویرایش:

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
72
73
ایران
www.armaniset.ir
جوابها
بخش سوال شماره یک:
الف - یک یک پینهای کانکتور جی یازده به پینهای هم عرض روی چیپ ارتباط دارند.
ب - این پینهای ورودی یا بعبارتی شماره بیست وشش با بیست وهفت حدودا پانزده مگا اهم و دو تای دیگری هم باهمدیگر همین پانزده مگا اهم را دارند مقاومت هر یک ازین زوجها ۲۶-۲۷ با زوج دیگری
یا ۲۹-۳۰ حدود بیست وسه مگا اهم میباشد و هر یک از چهارپین مذکوربا گراند حدود پنج ونیم مگا اهم وبا مثبت دوازده هم پنج ونیم مگا اهم گرچه تغذیه چیپ لن دوازده ولت نیست.
بله این پینها به شماره سیزده وسی ویک که هردو متصل به مقاومت هستند حدود پنج وهشت دهم مگا اهم مقاومت دارند.

جواب بخش دوم وسوم ولتاژگیریها رو بزودی اپدیت میکنم.
سلام با عرض پوزش بابت تاخیر آنهم بعلت عدم دسترسی به نمونه سالم دوربین
مقاومت بین پینها در پست قبلی اعلام شد با نمونه دوربین سالم مقداری تفاوت داشتند ولی بیانگر اتصال کوتاه نیست.

۱-تست ولتاژها روی پایه ۲۸ درتمامی دوربینها ولتاژ یک ویکدهم ولت.
۲- ولتاژ روی پایه ۱۳ و ۳۱ سه وسه دهم ولت روی دو دوربین معیوب ویک دوربین سالم.

آخرین ویرایش:

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
72
73
ایران
www.armaniset.ir
بخاطر اختلاف در تولید ولتاژهای همزمان روی دومدل دوربین عکس ها برای دوربین دوم است تا تکلیف این آی سی های نامعلوم هم روشن شود، ظاهرا اینها مولد ولتاژهای فرعی با دستورات توالی وتقدم ولتاژ یا سیکوئنسی مطابق بلوک دیاگرام برد سمپل دوربین آی پی استاندارد هستند ولتاژ پایه همگی ذکر شد.

در بلوک دیاگرام ولتاژهای اصلی سمت چپ هستند که همراه سلف روی برد میباشند اما باک کانورتورها برای مراحل دوم تا سوم تولید میشوند در بلوکهای سمت راست (مثلا کادر قرمز رنگ مشخص شده ) .

بعنوان مثال یک ولتاژ سه وسه دهم اصلی با قدرت جریان دهی بالا در فاز ابتدایی تولید میشود ویکی هم ازین باک کانورتورها برای مصرف بخشهای دیگر مین برد دوربین،اما این توالی از کدام بخش دستور میگیرد الله اعلم 🤔🤔🤔 درحقیقت رسیدیم به تسمه تایم الکترونیکی دوربین آی پی

دو دوربین تمامی ولتاژها را دارند اما با حداقل جریان کشی در ابتدای بوت به اغما میروند

پیوست‌ها

• 226.5 کیلوبایت بازدیدها: 11
  • 738.3 کیلوبایت بازدیدها: 9
  • 1.1 مگابایت بازدیدها: 8
  • 48.9 کیلوبایت بازدیدها: 7
  • 54.6 کیلوبایت بازدیدها: 5
  • 47.3 کیلوبایت بازدیدها: 8
  • 367.2 کیلوبایت بازدیدها: 11
آخرین ویرایش:

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
72
73
ایران
www.armaniset.ir
Dear friend, do you have any experience with repairing Vivotek network cameras? The issue is with the power-up sequence and the camera not booting, despite all voltages being present on the mainboard of my ib-9388 camera​

احتمالا از تگزاس اینسرومنت یا مارو هم میخوان ت ح ر ی م کنن وبگذارند بلک لیست یا با گاری دارن کمک های فکری و راهنمایی میفرستن 😂

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: meahdi

infoshinfo

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,076
1,899
سلام
مقاومت بین پینها در پست قبلی اعلام شد با نمونه دوربین سالم مقداری تفاوت داشتند ولی بیانگر اتصال کوتاه نیست.

۱- اختلاف چقدر بود؟ امکانش هست مقادیر رو اعلام بفرمایید؟

۱-تست ولتاژها روی پایه ۲۸ درتمامی دوربینها ولتاژ یک ویکدهم ولت.
۲- ولتاژ روی پایه ۱۳ و ۳۱ سه وسه دهم ولت روی دو دوربین معیوب ویک دوربین سالم.

پس الحمدلله ورودی و خروجی ولتاژ آیسی LAN هم دقیق هست.

۲- بفرمایید تست رو با POE انجام دادید؟
۳- اگر پاسخ مثبت هست و تست رو با POE انجام دادید؛ از اتصال POE تا انجام ولتاژ گیری پایه‌های ۲۸، ۱۳ و ۳۱ حدودا چقدر زمان برد. یعنی از لحظه‌ای که POE رو وصل کردید تا زمانی که ولتاژ روی این سه تا پایه رو گرفتید؛ چقدر زمان گذشت؟

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
72
73
ایران
www.armaniset.ir
سلام وعرض ادب🙏💐

۱-روی دوربین سالم اختلاف با نمونه های قبلی حدود پنج مگا اهم بود اما دایما درحال شارژ ودشارژ خازنی بود وخیلی سخت بود تست اهم نمیدانم مشکل چی بود.شاید ارتباط برقرار نمیشد سایز بعضی قطعات با نوک سوزنی پراب مولتیمتر یکیست!

۲- بله با poe بود وفقط دوازده ولت بین دو طبقه برد رو متصل کردم برای کاهش ریسک سریع کار رو انجام دادم حدودا پنج ثانیه ای تست ولتاژ روی نمونه سالم رو گرفتم چون مقاومتهای پول دان رو از قبل جانمایی چشمی کرده بودم اما در نمونه های معیوب هم سریعا ولتاژ برقرار میشد وولتاژگیری کردم .

البته ولتاژ سه تا چیپ باک کانورتور هم سریع گرفتم چون دیتاشیتهای اس ام دی تابحال ما رو به بیراهه میبرد وتست ولتاژ بهتر بود تا تست پیوستگی برای روشن شدن تکلیف حدودی چیپهای مجاور رگلاتورهای اصلی مدار.
روی اولین دوربین معیوب که داغ میکنه دوتا چیپ مرتبط با سه وسه دهم ولت ویک چیپ پنج وسه وسه ودیگر ولتاژها بود عجیب اینجاست بین پایه مرتبط با پنج با سه وسه دهم تست پیوستگی مثبته اما ولتاژهای روی این پینها فرق میکنه🤯 - میشه بخش پایینی بلوک دیاگرام داخل پست قبلی- .
در دوربینهای شماره دو وسه که سومی سالمه تمامی چیپهای باک کانورتور مرتبط با سه وسه دهم ولت بود میشه بخش بالای بلوک دیاگرام، این تفاوتی بود که از روز اول ذکر میکردم در توپولوژی ریل ولتاژ.
خروجی ولتاژ چیپ rtc هم از حداقل مقدار مجاز بالاتر بود که ظاهر یک وشش دهم ولت به بالا بود، در دیتاشیتش امده بود کمبود ولتاژ موجب توقف بوت میشه

ارادت سپاس بیکران

آخرین ویرایش:

infoshinfo

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,076
1,899
وفقط دوازده ولت بین دو طبقه برد رو متصل کردم

منظورتون این نیست که با استفاده از منبع تغذیه ولتاژ ۱۲ رو اعمال کردید؟ بلکه تنها پین‌های 12V از کانکتور J3 رو به 12V کانکتور J11 وصل کردید و در مجموع ولتاژی که از POE روی برد اول اومده رو روی برد مین دادید؛ درست متوجه شدم؟

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
72
73
ایران
www.armaniset.ir
منظورتون این نیست که با استفاده از منبع تغذیه ولتاژ ۱۲ رو اعمال کردید؟ بلکه تنها پین‌های 12V از کانکتور J3 رو به 12V کانکتور J11 وصل کردید و در مجموع ولتاژی که از POE روی برد اول اومده رو روی برد مین دادید؛ درست متوجه شدم؟
بله یادمه قبلا این موضوع رو تاکید کرده بودید که با پی او ای باشه

infoshinfo

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,076
1,899
البته ولتاژ سه تا چیپ باک کانورتور هم سریع گرفتم

۱- محبت کنید ولتاژ های دیگه روی برد مین رو هم بگیرید. یعنی POE رو به دوربین خراب وصل کنید؛ ولی اینبار با صبر روی برد مین، کلیه ولتاژ پوینت‌ها رو بگیرید و ببینید آیا ولتاژها دقیق هست؟
یعنی زمان بیشتری صرف کنید. اگر دفعه قبل برای آیسی LAN زمان ۵ ثانیه‌ای صرف کردید؛ اینبار علاوه بر تست سریع که برای کلیه ولتاژ پوینتها انجام میدید؛ POE رو قطع نکنید و بعد از چند دقیقه مجددا ولتاژ‌ها رو بگیرید و ببینید آیا تغییری داره یا خیر.

۲- ضمنا با توجه به شرایط فعلی و محدودیت نت که دارم؛ تا چند روز آینده نمی‌تونم کمکی در خصوص قطعاتی که فرمودید انجام بدم. سعی میکنم وقتی به کارگاه برگشتم؛ نتیجه جستجوی قطعات رو هم اعلام کنم.
فقط اگر براتون مقدور هست؛ نوع پکیج هر سه قطعه، و یا ابعاد دقیق اونها به دهم میلیمتر رو (طول و عرض) رو با کولیس اعلام بفرمایید.
۳- توی تصاویر ارسالی؛ به نظر میرسه قبل و بعد کد قطعه U19 روی لایه سوم؛ (PGV) حروف دیگه‌ای هم حک شده؛ لطفا یه تصویر واضح هم از این قطعه ارسال بفرمایید.

آخرین ویرایش:
بالا