۱-اون که البته باید بردها جدابشن تا ترانس لن موازی نشه با پینهای چیپ لن واهم خودشو نشان بده،چشم فردا ولتاژها و مقادیری که ذکر کردید برای دوربین سالم ومعیوب رو باهم اعلام میکنمسلام مجدد
۱- برای اطمینان محبت کنید همین تست رو، روی نمونه دوربین سالم هم انجام بدید و گزارش بفرمایید.
توجه داشته باشید که برای این تست؛ برد تغذیه POE باید از برد مین جدا بشه تا Lantransformer تو تست اختلال ایجاد نکنه.
۲- ضمنا بفرمایید دوربین خرابی که در حال تست اون هستید؛ همونی هست که پردازنده اون با 12V منبع تغذیه داغ میشد؛ یا دوربین دوم هست.
۲- دوربین درحال تست همونی هست که گرمای زیاد سی پیو وبلطبع جریان کشی از برد تغذیه دوربین داره این مدل ۹۳۶۸ هست دومگاپیکسل اون یکی که بدون گرمای نامتعارف سی پیو هست واصلا در مرحله ریست سی پیو مانده مدل ۹۳۸۸ پنج مگاپیکسل هستن این دو برهاشان ۹۹ درصد با اختلاف جزعی در چینش المانهای مین برد شبیه همدیگر هستن.
💡🛑 اما نکته جالب حاصل از ردوبدل پیامها همزمان موازی با این تاپیک ،تبادل نظر با یکی دیگر از اعضای سایت (با هفتاد پیام خصوصی طی فقط همین امروز) بود که دقیقا مشکل دوربین من برای دوربین ویوتک ایشان نیز پیش امده اینه که این مشکل مربوط به این برد با این ورژن با اینمدل چیپ بتنهایی نیست یعنی یک گام به جلو رفتیم چون شک من فقط به نقص این ورژن خاص از مین برد بود که خوشبختانه مرتفع شد،پس درنتیجه این ایراد ،ایراد شاخص وکلی هست.ومزیت دیگه اینکه دیتاشیت سی پیو ایشان را شاید بتوان تهیه کرد برای ردیابی پینهای سی پیو ورفع ایراد بابرند های سیلیکون اما دیتاشیت دوربین من بهیچ وجه دراینترنت یافت نمیشه حالت تولید اختصاصی وانحصاری از برند دوربین رو دارد.
آخرین ویرایش: