سلام و عرض ادب
ابتدا بابت تاخیر در پاسخ پوزش میطلبم. جنابعالی نیک میدانید؛ سرعت در پاسخگویی امری مطلوب است؛ لیکن مشکلات روزمره گاها باعث اختلال در این مسیر میشود.
متاسفانه این سومین متنی است که در پاسخ شما آماده میکنم؛ و البته کوتاه ترین آنها!!! اما علیرغم ذخیره پیشنویس در انجمن؛ متنها حذف شد و از آنجا که تلاش مجدد برایم مقدور نبود؛ کار بیش از پیش به درازا کشید. لذا به ناچار در هر مرحله تاپیک را از ابتدا مطالعه کردم تا مجددا متنی آماده نمایم.
ضمنا؛ پاسخهای خود را در دل سوالاتم مخلوط و ارایه کردید که تفکیک اینکه مطلب را شما عنوان کردید یا من، مشکل میکند. لطفا پاسخهای خود را مستقل بیان فرمایید.
اما در خصوص فرمایشات شما.
گاهی توضیح دقیق، و کوتاه کارایی و نتیجه بهتری از تشریح مفصل دارد. متاسفانه در برخی مطالب علیرغم توضیحات مشروح حضرتعالی، پاسخ خود را دریافت نکردم. مثلا:
۱- در پاسخ به: از کجا متوجه میشید حالت اتصالی پیش میاد؟ با وجود توضیحات طولانی که قابل تحسین و آموزنده است؛ لیکن جوابم را نگرفتم و متوجه نشدم از کجا فهمیدید اتصالی در برد وجود دارد.
۲- در موضوع POE در نهایت متوجه نشدم شما از POE استفاده میکنید یا سوئیچ POE و یا اسپیلتر.
کافی بود مدل و برچسب POE که از آن بهرهمیگیرید را ارسال کنید.
لذا با توجه به گذشت زمان، اگر تمایل دارید؛ اجازه دهید با روش دیگری بحث را پیگیری کنیم. و تنها پاسخ سوالات زیر را ارایه فرمایید.
الف- آیا از این مدل، دوربین سالم هم در اختیار دارید؟
ب- ظاهرا دو دستگاه دوربین از این مدل خراب است؛ اجازه دهید در مرحله اول تنها یکی از آنها را مورد بررسی قرار دهیم.
ج- تصویر برچسب POE، یا سوئیچ POE و یا تصویر اسپیلتر و آدابتور آن را ارسال فرمایید.
روی برد ها یک ال ای دی هست بعنوان پاور واستایتوس یعنی بعد از چند ثانیه با خاموش روشن شدن معرف بوت شدن دوربینه که اگر این مرحله خاموشی کوتاه دیده نشه در ابتدا یعنی بوت نشده، دوربین وقتی به تغذیه poe وصل میشه ال ای دی مذکور بعد از دوثانیه قبل اینکه مرحله بوت رو نشان بده- با خاموش روشن شدنش - کم نور میشه وبه اغما میره وکاملا خاموش، خوب این حالت با تزریق ولتاژ منبع تغذیه آزمایشگاهی هم پیش میاد،سی پی یو بیش از حد نرمال داغ میکند،چیزی که در آخرین تست عایدم شد شک کردن به خرابی چیپ لن بود چرا چون تمامی خرابی هایی که دیدم یا ورود ولتاژ به بخش سوییچینگ تغذیه بود یا بخش لن وعبور ولتاژ غیر نرمال از تمامی محافظ ها متاسفانه.
ادامه دارد….
بله ازین دوربینها یکدونه سالم هم میشه گفت موجوده ومن تمام ولتاژگیریها وآزمایشات رو روی اون انجام دادم که نکات جالب رو عرض میکنم:
۱-روی دوربین سالم ولتاژ پنج ولت به اندازه این دو دوربین هست یعنی همان چهار ولت!!!!! این خودش یه بحث مفصلی داره آیا ولتاژ چهار ولت نرمال است؟ آیا بعلت ایراد در طراحی درین مدلها این دوربین بظاهر سالم هم بمانند اون دونمونه معیوب بزودی دوچار مشکل خواهد شد؟اگر بروز مشکل از سمت خارج یعنی همان ولتاژ ولن بوده که هیچ اما اگر خود بخود خراب شدند چاره ای قابل تصور نیست و فقط گارانتی اصلی درمان کننده است!!! از سابقه وعلت خرابی این دو دوربین هیچ اطلاعاتی در دسترس نیست اونهم بعلل خاصی، اما دوربینهای دیگه همگی ورود ولتاژ غیر نرمال از ناحیه لن داشتن که حالا ولتاژ یا به تغذیه صدمه زده یا به بخش شبکه .
۲- روی هرکدام از چیپهای پنج ولت و سه وسه دهم ولت یکعدد آی سی ولتاژ دتکتور که در پستهای قبلی ذکر شده بود وجود دارد.
۳-……..
پیوستها
-
265.1 کیلوبایت بازدیدها: 14
-
220.4 کیلوبایت بازدیدها: 12
-
251.4 کیلوبایت بازدیدها: 11
-
249.8 کیلوبایت بازدیدها: 11
-
472.3 کیلوبایت بازدیدها: 10