☑️ سلام وتشکر بابت زحمات وتوجه وافر شما به بحث این تاپیک وقبل از هرچیز تبریک بابت ارتقا مقام که الحق برازنده شما وهمچنین دیگر مدیران جدیدا افزوده شده به سایت است.💐💐💐💐💐💐💐💐🌹🌹🌹🌹🌹
🛑 بیان موضوع اتصالی و اصلا خود کاهش پنج ولت برای اولین برخورد با این مشکل بود شایدم از سر کم تجربگی و یا عجله در تشخیص عیب روی پانزده مورد تعمیری ازین برند این دومورد چنین مشکلی داشتند حتی به اینکه این دومورد فقط با قابلیت چیپ درایو فوکوس و زوم لنز عیبشان از نمونه های دیگر جداست نیز مشکوک شده ام !!!
اما بعد از گذشت روزها وسروکله زدن با این دو دوربین دید عوض شد اصلا بوت نشدنمشکل اصلی و عنوان تاپیکه که عنوان تاپیک قابل تغیر دیگه نیست وکاهش پنج ولت مدار میتانه با رفع مشکل تغیر پیدا کنه همانطور که ولتاژ یک ولت بعد از این ریکاوری تغیر سطح داد ،بهتره اینجور بیان کنیم از چرخه گیرپاژ بوت آزاد شد الان قرعه افتاده به یکجای دیگه، میتانه با تغیر سطح لو ولتاژ پایه های انیبل هر چیپ باک باشه تو داکیومنتهای تگزاس اینسرومنت مشخص کرده بود که فقط پنج ولته که چنین پایه ای نداره ودایما فعاله خود پنج ولت درکل دوربین ولتاژ درسطح معاونت هست 🤭ولی خودش روی مین برد یجورهایی همه وظایف رو دوششه و درگیره از ابتدا ، والا بالادستی اون که دوازده باشه تکان نخورده تشبیه اجمالی بود از وضعیت ولتاژها. تو یمدل برد که در پیوستهاست دیدم دوازده ولت تولید نمیشد مستقیما پنج ولت از خروجی سوییچینگ تغذیه پی او ای منشا همه ولتاژها میشد-بخش پایین اون بلوک دیاگرام ولتاژها- زمانی که دوربین حالت خفته داشت شاید اکثرا دیس ایبل بودن وبطبع اثری از چراغ قرمزه نبود حالا یسری رو نرم افزاری فعال کرده.اصلا پایه های ریست هیچکدام رو سخت افزاری نمیشه با برداشتن قطعه ای تغیر داد و لو کرد که عکس العملی رو مشاهده کنیم .
پی دف پیوست و نقش ای سی های روی برد هنوز جای تامل هست .
💡 بنظرم یا دستورالعمل بوت مشکل داره و اون قطعه ای که باید دستورالعمل رو یکی یکی از روش بوت لودر بخوانه که در مطالعات متفرق وگذری یجا خواندم فلش یجا خواندم رم یا اینکه در زنجیره بوت یکی مشکل سخت افزاری پیدا کرده وکار رو میخابونه و دستورالعمل بوت ترجیح داده بوده درحالت قبلی دوربین اکثر ای سی های چرخه بوت ولتاژرو لو کنه اگر اینها آنالوگن ولتاژ دیجیتالها کجان؟. تو دیتاشیت چیپ امبرلا رام داخل چیپ تعین شده بود و محل قرار گیری بوت لودر اگر اشتباه نکنم . اگر اینطور باشه پروگرام ای سی فلش فیزیکی با ادابتور جوابگو نیست وباید مستقیما از روی برد اجرا بشه- اشاره به فرموده های حاکم ویا حکیم بزرگوار 🫡 😉😉.
🛑🛑🛑 همینجا ذکر کنم کاش بجای یه پست یک صفحه ای و پنجاه سطری، اونو به ده تا پست تقسیم میکردیم تا زودتر به مرز دویست پستی برسیم گرچه شاید مفید و درخور توجه تلقی نشه🤭
چه برای نگارنده چه خواننده.
شرمنده بابت فینگلیش نویسی سطوحمنطقی یا وجود غلط املایی بعلت تند نویسی مطالب و تمرکز بر بیان کلی ،هدفم رساندن مطلب هست
🛑 دقیقا بحثمنهمینهوقتی با یک ریست سطح ولتاژ یکی از باک کانورتورهای اصلی ومهم جابجا شده به نرمال و از حالتی که برد هیچ گرمایی انچنانی نداشت حالا نمیشه بیش از پنج ثانیه اونو روشن بگذاری ،منطقا باید چیزی غیر از سخت افزاری باشه یادتان باشه گفتم در پیامخصوصی که اگر حالت کنونی دوربین در جایی ثبت شده باشه وتغیر نیاز باشه چکار میشه کرد.
🛑 شرمنده اونقدر درگیر نوشتار بودم باید شماره صفحه رو ذکر میکردم فکر میکردم از روعکسهای سمت چپ همان عکس منوال صفحه رو پیدا میکنید ،صفحه پنجاه وسه که ضمیمه میکنم.
🛑 بله کانکتور کوچکه j2 هم ولتاژهای مذکور رو داره بصورت مثبت سه وسه دهم وگراندو هم با اسکوپ دم دستی که اسکوپ نیست یک سیگنال روی اون مشاهده کردم دوست گرامی اقای مهندس طهمورسی 🌹🌹🌹 از عزیزان ومدیران فعال سایت اون رو پورت سریال تشخیص دادند وتست انالیزور گرفتند اما متاسفانه فعلا نتانستم مبدل سریال رو راه اندازی کنم مگر اینکه از پینهای اردینو استفاده کنم که تا اونو فعال کنم بعد از سالها کار نکردن باهاش وقت وحوصله میبره.
حتی ولتاژ باطری رو به سطح سه ولت رساندم با موازی کردن باطری جانبی نتیجه قابل ملموس و مثبتی نگرفتم.
اما کانکتور دیگه j10 بجاش مثبت پنج ولت داره نمیدانم برای فعال کردن چه چیز یا ورودی جانبی هست. احتمتلا دیجیتال این پوت واوت پوت باشه.
💡 اما ملزومات ادامه کار دانستن لینوکس هست تو فرومهای خارجی میدیدم اونها خیلی درگیرشن و خیلی ازماها جلوترند،ودیگراینکه امکان دستکاری مدار جهت غیر فعال کردن بلوکهای مشکوک از چرخه بوت چه سخت افزاری چه نرم افزاری با ادیت کردن پارامترهای دستورالعمل فریمور.که لازمش وصل شدن از طریق ورودی ها وتغیرات نرم افزاریه.
رو یک برد دیگه خارج از بحث که مشکل چیپ لن داره پایه های پروگرامر فکر کنم مشخص شده باشه در پیوستها میارم.
☑️ اما یک شبهه ذهن منو درگیر خود کرده حاصل پروسه بوت نتیجه منطقی باید روی بخشهای متفاوت نمایش داده بشه حداقل در بخشهای ملموس توسط ادراک ما مثل نمایشگرها و موتور و…..، تابحال که در نقطه صفر گیر بوده که هیچ اما الان که پیشروی کرده چراغ قرمز یا باید منطقا روشن باشه یا خاموش چیزی که در فیلم دیده نمیشه اینکه بعد از کم نور شدن ال ای دی خاموش نمیشود وبا حداقل نور روشن میماند این تغیرات ظاهری آنالوگ هستن نه دیجیتال .اینو با فیلمبرداری متوجه شدم بعلت تفاوت در میزان حساسیت چشم با لنز دوربین نسبت به طول موجهاست وادامه داستان گرمای زیادو…..
اگر در پروسه بوت موتور درایو خودشو چک میکنه یا داره اینیشیالایز میکنه مطابق نور ورودی لنز وتصویر یا پارامترهای تعین شده در فریمور یا هرچه….. یا باید کارکنه یا نه چرا با حداقل انرژی صدای وزوز ازش بگوش میرسه یا باید خاموش باشه یا روشن؟ چجوریه که صدای سلنویید فیلتر مادون قرمز که از همان چیپ تغذیه میشه براحتی شنیده میشه؟ بقول قدیمی ها و با عرض پوزش در پروسه بوت یک چهارپای لنگ درمیان است که کل پروسه را زیر سوال میبرد من نظرم روی اصل ولتاژها وضعف شان نیست یک مصرف کننده معیوب درین چرخه احتمالا موجوده حال چه داخل پردازنده چه در قطعات جانبی.
☑️ نکته بعدی موقعی پروسه ریکاوری فریمور کامل میشه که دوربین سرحال وسرپا از نظر سخت افزاری باشه و خیلی بیشتر از یک دقیقه زمان میبره برا نصب فریمور بکاپ در اون دستورالعمل هم ذکر شده، حتی تجربه قبلی هم دارم چند مورد،که بعد از ریست اولیه کار ادامه میابه اما بعد از ریست دوربین دیگه شرایط پایدار برای ادامه فرایند نبود و با این دمای پردازنده و تغیرات فرمانهای داخلی انجام شدنی نیست،ممکنه فقط بخشی از فریمور نصب شده باشه
اینها مسایلی هست که اجازه بستن درب این جعبه پاندورا و مرخص شدن وبیخیال شدن ازین گرفتاری را نمیدهد وموجب قلقلک ذهنی وکنجکاوی در مورد بحث کیفیت وکمیت ولتاژها حداقل برای اینجانب میگردد🤦♂️
☑️ اما متاسفانه بعد از یکماه تلاش در نتیجه کار رسیدیم به این عکس،حقیقتا از ادامه فعالیت روی این دو دستگاه دوربین بریدم دیگه ونا امید😔 یعنی توان ادامه کار با این کلاف پرپیچ وخم، میسر نیست.