سلام
۱- در خصوص شناسایی قطعات SMD که فرمودید؛ لازم هست اطلاعات کافی باشه تا بین مشابهات بشه قطعه اصلی رو پیدا کرد. بخشی از این اطلاعات ولتاژها و قطعات اطراف هست و برخی هم شامل پکیج و ابعاد اونا.
از مجموع ۳ قطعه که فرمایش کردید؛ با توجه به اطلاعت محدودم از برد، به ۲ تا کد برخوردم که نسبتا تشابهه داشتن. بررسی بفرمایید ببیند صحیح است یا خیر.
مشاهده فایلپیوست 224998مشاهده فایلپیوست 224999
کد PGV به نظر میرسه با پارتنامبر TPS79301DBVR باشه
و کد A7A هم احتمالا با پارتنامبر AD8531ART هست.
۲- آیا تونستید دوربین سالم رو تهیه کنید؟
ممنون از زحمات و پیگیریهای ارزشمند شما.
راستش خودم هنوز در نقش وعملکرد اینها دوبه شک هستم باتوجه به سطرهای توی لاگ سریال نقش واچ داگ و مدار ریست برای چیپهای متفاوت از شبکه بگیر تا پردازنده و خود کانورتورهای باک و لاینیر و در نتیجه عملکرد خود ریست آی سی ها اشاره شده اما اگر اینها چنین نقشی ندارن پس کدام قطعه اینکارومیکنه،تو یه منوال سرویس دوربین قدیمی تر دوجا ریست آی سی و ولتاژ دتکتور برای این منظور اشاره شده،نحوه عملکرد کلید منوال ریست که خودش سه وسه دهم ولتاژ داره وبا مقاومت به گراند متصل میشه با فشردن و متصل بودن به پایه یکی ازین آی سی ها که احتمالا با کاهش سطح ولتاژ و فعال شدن ولتاژ دتکتورها برای اعمال تایم و ریست هنوز کامل به نتیجه عملی وتئوریک نرسیدم.
تو فایل اس ام دی کد وجاهای دیگه من همون ولتاژ دتکتور و ریست آی سی همش پیدا کردم کدهایی که خواندم یا عکس گرفتم رو دوباره ذکر میکنم با عکس جدید.
چند روز درفکر بوت کردن دوربین با حافظه جانبی توسط لینوکس لایو با نسخه سبک همتراز با این سسخت افزار بودم اگر بشه اینکارو کرد سلامت بوت لودر و خود فلش درصورت معیوب بودن رو شاید بشه بررسی کرد. فقط توی محیط لینوکس میشه پارتیشن بوت و سیستمی رو مشاهده کرد که آیا فلگها فعال هستن یا نه یا جابجا شدن یا اینکه بشه محتویات فلش رو یجورهایی بعنوان حافظه اصلی مشاهده کرد،معادل بگیرید با کامپیوتری که بوت لودر ویندوز خراب شده یا مشکل پارتیشن سیستمی داره،دیسک بوت اونجا کارسازه تا حدودی.
فعلا ارتباط مان با دوربین سالم بکلی قطع شده متاسفانه، اواخر متوجه شدم اون هم ولتاژ داخل مدارش رفته بوده والمانهای محافظ فعال شده بودن اما دوربین ظاهرا سالم مانده،درنتیجه کوچکترین اتفاقی به پای ما بسته میشه خرابیش،مخصوص که دمای پردازنده اونهم بالا بود
شاید کدها روی دوسه تا برد متفاوت باشن اما نقششان یکی هست
a7a=aru
بسختی ولتاژ پایه های ای سی ها رو هنگام فشردن کلید ریست تست کردم چیزی معلومنمیشد اگر سیگنال یا کد دیجیتال ارسال کنه مصیبتی خودش تست کردن
هدفم اینه با بوت لایو لینوکس آیا دوربین همین شرایط داغ کردن و خاموشی چراغ ها رو داره یا نه،یو اس بی زیاد بکارمان نمیاد چون نمیدانم ارتباطش چجوریه اما تهیه اس دی مموری بوت شاید کمکی کنه.
در روش بوت با اس دس دی اصولا فریمور با پسوند ایمیج و… میخواد اما فریمور اینها پکیج شده چندتا فایله ،اکسترکت کردنش رو هنوز یاد نگرفتم اصلا ممکن هست یا نه. این مشکلات هست برا همین رفتم سراغ بوت از حافظه جانبی با سیستم عامل خارج از فلش دستگاه و حتی بیخیال بوت لودر روی دوربین شدن.
بنظرم سیستم عامل آرم لینوکس کرنل محدود به یسری عملیات ومحدود شده در امکانات وحذف زوائد غیر ضروری و کاستوم هست که راه ورود ونفوذ روکم کنه و متناسب با سخت افزار سبک وکم حجم باشه،درحد نیاز سخت افزار دوربینه و بما امکانات ارتباطی و خیلی چیزها رو نمیده وقتی خودش باررشده ،شاید یه سیستم عامل کامل با بوت شدنش امکانات بیشتری داشته باشه یا مثلا با اف تی پی ما دسترسی به منابع سیستمی رو نمیبینیم یچیزی تو مایه های جیلبیریک و روت شدن گوشی ها مد نظرم هست،مثلا بررسی پارتیشنهای سیستمی وتغیر دادنشان در ویندوز وجود نداره اما رو لینوکس گذاشتن.