آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
1386٫2٫19
5,028
106,755
جناب آقای رجبی . من باید یک دستگاه پمپ آب را که در زیرزمین خانه است توسط یک کلید در طبقه سوم روشن و خاموش کنم . امکان سیمکشی مشکل است . پیشنهاد شما چیست ؟ با تشکر
با سلام :
توسط یک ریموت کنترل تک کانالی ساده امکان پذیر میباشد .
به بخش ریموت کنترل ها مراجعه و مدارات تک کانالی موجود در بخش را مطالعه کنید مشکل تان حل خواهد شد .
موفق باشید .

mhn_nova

کاربر
1387٫7٫21
69
114
سلام
مهندس یه مدار ترموستات ساده میخوام برای هیت سینگ که اگه دماش بالا رفت فن رو راه اندازی کنه ولتاژشم فرق نمیکنه !ممنون

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: d.rmardin

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
1386٫2٫19
5,028
106,755
سلام
مهندس یه مدار ترموستات ساده میخوام برای هیت سینگ که اگه دماش بالا رفت فن رو راه اندازی کنه ولتاژشم فرق نمیکنه !ممنون
با سلام :
در تاپیک مدارات ساده برای مبتدیان >> کنترل دمای فن ... درخواست شما موجود هست جستجو . دانلود کنید .
موفق باشید .

ساخت لامپ LED به جای لامپ کم مصرف
سلام دوستان
با توجه به مضرات لامپهای کم مصرف برای سلامتی - میخواستم لامپهای کم مصرف خانه را با لامپهای LED جایگزین کنم . برای اینکار از LED های متری SMD که روی نوارهای آلمینیومی بودند استفاده کردم . البته مدلهای دیگری هم بود . ولی این مدل نور بیشتری داشت . هر متر از این نوع LED را بع قیمت ده هزار تومان از مشهد خریداری کرده و به چهار قسمت تقسیم کرده و با یک آداپتور قوی با حداکثر روشنایی روشن کردم اما نتیجه مایوس کننده بود . در مقابل لامپ کم مصرف چهل وات خانه فقط چراغ خواب حساب می شدند . میخواهم در هر صورت لامپهای کم مصرف را عوض کنم . اما اولا باید از نظر اقتصادی به صرفه باشد ( البته می دانم در دراز مدت به صرفه است . اما منظورم خرید و هزینه اولیه است . ) دوما از لحاظ نوردهی و شدت نور به لامپهای کم مصرف برسند یا بیشتر از آنها باشند . سوما نور را در تمام اتاق مثل لامپهای کم مصرف به صورت یکنواخت پخش کنند . نه در یک جهت .
دوستان و متخصصین عزیز . کسی تجربه ای در این زمینه دارد ؟

• Like
با سلام :
توسط یک ریموت کنترل تک کانالی ساده امکان پذیر میباشد .
به بخش ریموت کنترل ها مراجعه و مدارات تک کانالی موجود در بخش را مطالعه کنید مشکل تان حل خواهد شد .
موفق باشید .

این کاملا درست است . اما با توجه به اینکه ساختمان 3 طبقه است باید از مدار قویتری استفاده کرد که برد لازم را داشته باشد و بتواند این برد را بین طبقات ساختمان حفظ کند و با وجود دیوارهای متععد افت کیفیت نداشته باشد و در ضمن خروجی آن برای پمپ آب توان بالایی داشته باشد . شما چه پیشنهادی دارید ؟

• Like

chavooshi

VIP+ افتخاری
کاربر
1387٫11٫29
413
695
قم
با عرض سلام به استاد عزیز
با توجه بدین مطلب که ورودی های میکروفن آمپلی فایر اینجانب تماماً اشغال شده ، نیاز به یک مدار دارم که خروجی یک میکروفون بیسیم (شو) را کمی تقویت کند تا بتوانم به aux ورودی آمپلی فایر متصل کنم
با تشکر

• Like

oinar

کاربر vip
کاربر
1389٫5٫15
27
62
با عرض سلام
. جناب آقای رجبی مدار کنترل دور موتور 12 ولتی 10 آمپری را برای کنترل فشار پمپ بنزین میخواستم
با تشکر فراوان

• Like

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
1386٫2٫19
5,028
106,755
این کاملا درست است . اما با توجه به اینکه ساختمان 3 طبقه است باید از مدار قویتری استفاده کرد که برد لازم را داشته باشد و بتواند این برد را بین طبقات ساختمان حفظ کند و با وجود دیوارهای متععد افت کیفیت نداشته باشد و در ضمن خروجی آن برای پمپ آب توان بالایی داشته باشد . شما چه پیشنهادی دارید ؟
با سلام :
معمولا ماژول های فوق در داخل یک ساختمان سه طبقه کفایت میکنند .
در صورت اطمینان از عدم کفایت برد ماژول >> توصیه میکنم از تله کوماند از طریق برق شهر { سیم کشی خانگی } و فرمان از طریق برق شهر بهره ببرید مداری در این مورد قبلا در بخش تلفن بیسیم ها اپلود کرده ام میتونید بجای میکروفن از تن صوتی استفاده و رله گیرنده را کنترل کنید .
موفق باشید .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
1386٫2٫19
5,028
106,755
پاسخ : Re: مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

با عرض سلام
. جناب آقای رجبی مدار کنترل دور موتور 12 ولتی 10 آمپری را برای کنترل فشار پمپ بنزین میخواستم
با تشکر فراوان​

با سلام :
درخواست تون کامل نیست !!! کنترل از چه نظر ؟؟؟ کنترل سرعت ؟؟؟ قطع وصل ؟؟؟؟ فشار سنج ؟؟؟ و.....
مداری در بخش میکروکنترلها >> پروژه های دانشجویی اپلود میکنم که با میکرو 12F683 بصورت pmw یک موتور 12 ولتی با توان 10 امپر کنترل سرعت میکند .
اگر کافی نبود سوال خود را کامل توضیح بزارید .
لینک دانلود : [hide] http://www.irantk.ir/irantk56117/#post313947 [/hide]
موفق باشید .

reza gorgi

کاربر vip
vip
کاربر
1393٫3٫18
79
161
اصفهان
باسلام مدار فاصله یاب با سنسور التراسونیکSRF06راکه بامیکروکنترلر PICباشد وقابلیت نمایش روی LCDرا دارا باشد را از شما تقاضا مندم

• Like
بالا