آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
باسلام
جناب مهندس من یه مدار ساده احتیاج دارم که توسط یک کلید مینیاتوری یک رله رو خاموش و روشن کنه (یعنی یکبار که کلید رو فشار میدی روشن و بار دیگه خاموش بشه)ممنون
با سلام :
کاش ولتاژ کاری را نیز اشاره میکردین ؟؟
مدار زیر با استفاده از یک میکرو سویچ - یک رله 24 ولتی را با هر بار فشردن میکرو سویچ یک بار به حالت وصل و با فشردن مجدد به حالت قطع میبرد توجه کنید رله مزبور باید 650 اهمی و دو کنتاکت باشد که یکی از کنتاکت های ان جهت فرمان و دیگری برای استفاده شما در نظر گرفتم -
یک سویچ دو حالته دوم نیز تعبیه کردم که در یک حالت با فشردن میکروسویچ - رله به حالت پایدار { فلیپ فلاپ } و در حالت دوم این سویچ - رله به حالت ناپایدار در می اید - مدار کاربرد همگانی و بسیار ساده وبدون قطعات فعال اضافی میباشد .
اگر پروتیوس در سیستم تان نصب هست میتونید فایل dsn را فراخوانی و شبیه سازی و عملکرد انرا مشاهده کنید .
دانلود کنید : [hide] مشاهده فایل‌پیوست one relay f f.rar[/hide] پسورد فایل : http://www.irantk.ir..gadraj
موفق باشید .

پیوست‌ها

• 4.9 کیلوبایت بازدیدها: 128

oinar

کاربر vip
کاربر
2010-08-06
27
61
با سلام و تشکر فراوان از جناب آقای رجبی
جناب آقای رجبی مدار بسیار جالب و مفیده اما فکر کنم من موضوع درخواستمو خوب بیان نکردم. راستش مداری که میخوام ازش استفاده کنم نیازی به کنترل از راه دور نداره و در کل مدار از ولتازهای 12 و 5 ولت مستقیم استفاده میکنم. راستش من این مدار رو برای راه اندازی یک دستگاه انژکتور شور میخوام که با یک دکمه دستگاه رو خاموش و روشن . با دکمه دیگه لامپ های 12 ولتی رو خاموش و روشن و .... و تعداد کلید ها هم مهم نیستن ....
بازم از توجهتون بسیار سپاسگذارم و اگه مداری رو مد نظر دارید لطفا آپ کنید.
با تشکر

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: d.rmardin

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
سلام آقای رجبی من یه مدار میخوام برق ۲۴ولت کامیون را به ۱۵ولت و توان 3آمپر تبدیل کنه یه ال سی دی داریم که حتی آداپتورش ۱۴ونیم ولت هست و با برق ۱۲ماشین کار نمیکنه و قطع میشه لطفا یه مدار برام بزارید تا این مشکل را حل کنم.با تشکر

با سلام :
در تاپیک منابع تغذیه همچنین مداراتی موجود هستند که از سری ایسی های رگولاتور LM2577 ,...... استفاده کرده و از یک امپر تا 5 امپر در ولتاژهای از 5 ولت الی 30 ولت کارکرد دارند مراجعه کنید به تاپیک منابع تغذیه .
همچنین در بخش اموزشی گام به گام >> معرفی ایسی ها نیز چند مدار درخواستی شما تشریح شده است .
موفق باشید .

mhn_nova

کاربر
2008-10-12
69
114
سلام
مهندس ممنون مدار جالبی بود! آیا مداری هم هست که با رله یک کنتاکت 12 ولت (پیشرفته تر) همین عمل رو انجام بده؟بازم ممنون

• Like

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
سلام
مهندس ممنون مدار جالبی بود! آیا مداری هم هست که با رله یک کنتاکت 12 ولت (پیشرفته تر) همین عمل رو انجام بده؟بازم ممنون
با سلام :
اگر منظورتون با استفاده از ایسی هست به تاپیک معرفی ایسی ها در بخش اموزشی گام به گام >> معرفی ایسی 4013 فلیپ فلاپ با رله مراجعه کنید .
. اگر بدون قطعات فعال میخواهید ؟؟ همین مدار را با تغییر مقاومت ها برای رله 12 ولتی تعمیم دهید چون اهم رله مورد استفاده شما برای بنده مشخص نیست کاری ازدستم برنمیاد ... در ضمن بستگی به مصرف کننده از کنتاکت ها هم میباشد اگر ولتاژ مورد نیاز خروجی از این مدار براتون زیاد مهم نیست میتونید از رله تک کنتاکت هم استفاده کنید در این صورت با حذف کنتاکت های خروجی >> باید ببینید از سر کدام کنتاکت فرمانی - چه نوع ولتاژ { اعم از منفی یا مثبت } نیاز دارید همزمان بردارید .
حسن این مدار در ازاد گذاشتن سر کنتاکت ها برای هر نوع استفده میباشد { حتی برای 220 ولت برق شهر یا هر سیگنال دیگر .} حتی میتونید خروجی این مدار را { در صورت یک کنتاکتی } به یک رله 12 ولتی دیگر بدهید و از کنتاکت های ان استفاده کنید در این صورت به دو عدد رله نیاز خواهید داشت .
مفروضات درخواست شما انقدر ناقص و کم میباشد که دستمونرا از هر طرحی کوتاه نمود و جبرا برای کاربرد عمومی این مدار را طراحی کردم .
موفق باشید .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
با سلام و تشکر فراوان از جناب آقای رجبی
جناب آقای رجبی مدار بسیار جالب و مفیده اما فکر کنم من موضوع درخواستمو خوب بیان نکردم. راستش مداری که میخوام ازش استفاده کنم نیازی به کنترل از راه دور نداره و در کل مدار از ولتازهای 12 و 5 ولت مستقیم استفاده میکنم. راستش من این مدار رو برای راه اندازی یک دستگاه انژکتور شور میخوام که با یک دکمه دستگاه رو خاموش و روشن . با دکمه دیگه لامپ های 12 ولتی رو خاموش و روشن و .... و تعداد کلید ها هم مهم نیستن ....
بازم از توجهتون بسیار سپاسگذارم و اگه مداری رو مد نظر دارید لطفا آپ کنید.
با تشکر
با سلام :
اگر منظورتون درست متوجه شده باشم :
- بخش کنترل از راه دور {ماژولها } را حذف کنید . در این صورت کافیست سیم DOUT هر دو مدار را بهمدیگر مستقیما وصل کرده و با نام گذاری هر کلید برای کار خاصی از همین مدار استفاده کنید .با فشردن هر کلید فقط رله مربوط به همون کلید فعال شده و کارتان راه میافتد .
موفق باشید .

reza gorgi

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
2014-06-08
79
161
اصفهان
با سلام اقای رحیمی من دنبال یک ساعت انالوگ که به صورت عقربه ای می باشد ودر ان از LED استفاده شده میگردم لطف کنیذ اگر مدارشا دارین برام بگزارین

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
با سلام اقای رحیمی من دنبال یک ساعت انالوگ که به صورت عقربه ای می باشد ودر ان از LED استفاده شده میگردم لطف کنیذ اگر مدارشا دارین برام بگزارین
با سلام :
مدار درخواستی شما با عناوین متعددی در همین بخش و بخش پروژه های میکروکنترلی موجود هست جستجو و استفاده کنید .
درخواست تون تکراری میباشد .
موفق باشید .

chavooshi

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-02-17
412
694
قم
با سلام به استاد عزیز
با توجه به درخواست قبلیم(مداری که یک ورودی هشت اهم از آمپلی فایر بگیره و چهار خروجی هشت اهم بده)که امکان انجام آن نبود
میشه از یک ولوم برای کم و زیاد و قطع کامل همین یک خروجی هشت اهم استفاده کرد و برای هر زون یک کلید خاموش و روشن گذاشت تا در صورت لزوم با ولوم صدای کل خروجی هشت اهم رو کم یا زیاد کرد و در صورت خواست با قطع هر کلید یکی از زونهارو قطع کرد؟
در صورت امکان ولوم و کلید مناسب معرفی گردد
با تشکر

• Like

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
با سلام به استاد عزیز
با توجه به درخواست قبلیم(مداری که یک ورودی هشت اهم از آمپلی فایر بگیره و چهار خروجی هشت اهم بده)که امکان انجام آن نبود
میشه از یک ولوم برای کم و زیاد و قطع کامل همین یک خروجی هشت اهم استفاده کرد و برای هر زون یک کلید خاموش و روشن گذاشت تا در صورت لزوم با ولوم صدای کل خروجی هشت اهم رو کم یا زیاد کرد و در صورت خواست با قطع هر کلید یکی از زونهارو قطع کرد؟
در صورت امکان ولوم و کلید مناسب معرفی گردد
با تشکر
با سلام :
همونطور که قبلا نیز عرض کردم در قسمت خروجی امپلی فایر نمیتونید حجم صدا { ولوم } تعبیه یا کنترل کنید اما قطع وصل ان توسط کلیدهای مکانیکی و رله امکان پذیر میباشد .
موفق باشید .

بالا