آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
جناب آقای رجبی . من باید یک دستگاه پمپ آب را که در زیرزمین خانه است توسط یک کلید در طبقه سوم روشن و خاموش کنم . امکان سیمکشی مشکل است . پیشنهاد شما چیست ؟ با تشکر
با سلام :
توسط یک ریموت کنترل تک کانالی ساده امکان پذیر میباشد .
به بخش ریموت کنترل ها مراجعه و مدارات تک کانالی موجود در بخش را مطالعه کنید مشکل تان حل خواهد شد .
موفق باشید .

mhn_nova

کاربر
2008-10-12
69
114
سلام
مهندس یه مدار ترموستات ساده میخوام برای هیت سینگ که اگه دماش بالا رفت فن رو راه اندازی کنه ولتاژشم فرق نمیکنه !ممنون

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: d.rmardin

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
سلام
مهندس یه مدار ترموستات ساده میخوام برای هیت سینگ که اگه دماش بالا رفت فن رو راه اندازی کنه ولتاژشم فرق نمیکنه !ممنون
با سلام :
در تاپیک مدارات ساده برای مبتدیان >> کنترل دمای فن ... درخواست شما موجود هست جستجو . دانلود کنید .
موفق باشید .

ساخت لامپ LED به جای لامپ کم مصرف
سلام دوستان
با توجه به مضرات لامپهای کم مصرف برای سلامتی - میخواستم لامپهای کم مصرف خانه را با لامپهای LED جایگزین کنم . برای اینکار از LED های متری SMD که روی نوارهای آلمینیومی بودند استفاده کردم . البته مدلهای دیگری هم بود . ولی این مدل نور بیشتری داشت . هر متر از این نوع LED را بع قیمت ده هزار تومان از مشهد خریداری کرده و به چهار قسمت تقسیم کرده و با یک آداپتور قوی با حداکثر روشنایی روشن کردم اما نتیجه مایوس کننده بود . در مقابل لامپ کم مصرف چهل وات خانه فقط چراغ خواب حساب می شدند . میخواهم در هر صورت لامپهای کم مصرف را عوض کنم . اما اولا باید از نظر اقتصادی به صرفه باشد ( البته می دانم در دراز مدت به صرفه است . اما منظورم خرید و هزینه اولیه است . ) دوما از لحاظ نوردهی و شدت نور به لامپهای کم مصرف برسند یا بیشتر از آنها باشند . سوما نور را در تمام اتاق مثل لامپهای کم مصرف به صورت یکنواخت پخش کنند . نه در یک جهت .
دوستان و متخصصین عزیز . کسی تجربه ای در این زمینه دارد ؟

• Like
با سلام :
توسط یک ریموت کنترل تک کانالی ساده امکان پذیر میباشد .
به بخش ریموت کنترل ها مراجعه و مدارات تک کانالی موجود در بخش را مطالعه کنید مشکل تان حل خواهد شد .
موفق باشید .

این کاملا درست است . اما با توجه به اینکه ساختمان 3 طبقه است باید از مدار قویتری استفاده کرد که برد لازم را داشته باشد و بتواند این برد را بین طبقات ساختمان حفظ کند و با وجود دیوارهای متععد افت کیفیت نداشته باشد و در ضمن خروجی آن برای پمپ آب توان بالایی داشته باشد . شما چه پیشنهادی دارید ؟

• Like

chavooshi

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-02-17
412
694
قم
با عرض سلام به استاد عزیز
با توجه بدین مطلب که ورودی های میکروفن آمپلی فایر اینجانب تماماً اشغال شده ، نیاز به یک مدار دارم که خروجی یک میکروفون بیسیم (شو) را کمی تقویت کند تا بتوانم به aux ورودی آمپلی فایر متصل کنم
با تشکر

• Like

oinar

کاربر vip
کاربر
2010-08-06
27
61
با عرض سلام
. جناب آقای رجبی مدار کنترل دور موتور 12 ولتی 10 آمپری را برای کنترل فشار پمپ بنزین میخواستم
با تشکر فراوان

• Like

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
این کاملا درست است . اما با توجه به اینکه ساختمان 3 طبقه است باید از مدار قویتری استفاده کرد که برد لازم را داشته باشد و بتواند این برد را بین طبقات ساختمان حفظ کند و با وجود دیوارهای متععد افت کیفیت نداشته باشد و در ضمن خروجی آن برای پمپ آب توان بالایی داشته باشد . شما چه پیشنهادی دارید ؟
با سلام :
معمولا ماژول های فوق در داخل یک ساختمان سه طبقه کفایت میکنند .
در صورت اطمینان از عدم کفایت برد ماژول >> توصیه میکنم از تله کوماند از طریق برق شهر { سیم کشی خانگی } و فرمان از طریق برق شهر بهره ببرید مداری در این مورد قبلا در بخش تلفن بیسیم ها اپلود کرده ام میتونید بجای میکروفن از تن صوتی استفاده و رله گیرنده را کنترل کنید .
موفق باشید .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
پاسخ : Re: مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

با عرض سلام
. جناب آقای رجبی مدار کنترل دور موتور 12 ولتی 10 آمپری را برای کنترل فشار پمپ بنزین میخواستم
با تشکر فراوان​

با سلام :
درخواست تون کامل نیست !!! کنترل از چه نظر ؟؟؟ کنترل سرعت ؟؟؟ قطع وصل ؟؟؟؟ فشار سنج ؟؟؟ و.....
مداری در بخش میکروکنترلها >> پروژه های دانشجویی اپلود میکنم که با میکرو 12F683 بصورت pmw یک موتور 12 ولتی با توان 10 امپر کنترل سرعت میکند .
اگر کافی نبود سوال خود را کامل توضیح بزارید .
لینک دانلود : [hide] http://www.irantk.ir/irantk56117/#post313947 [/hide]
موفق باشید .

reza gorgi

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
2014-06-08
79
161
اصفهان
باسلام مدار فاصله یاب با سنسور التراسونیکSRF06راکه بامیکروکنترلر PICباشد وقابلیت نمایش روی LCDرا دارا باشد را از شما تقاضا مندم

• Like
بالا