آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

chavooshi

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-02-17
412
694
قم
با سلام :
از متن درخواست تون اینکه برداشت کردم .... با نصب یک ولوم ساده در محل اپراتور هم میشه حجم صدای فوق را کنترل و به سیستم پخش صوتی اعمال نمود /
از عکس زیر کمک بگیرید :
موفق باشید .مشاهده فایل‌پیوست 95060

با تشکر از پاسخ شما استاد عزیز
ظاهراً توضیحات بنده ناقص بوده و شما متوجه منظور بنده نشده اید!!
آمپلی فایر و پخش کننده موسیقی هر دو یک دستگاه می باشند(یک آمپلی فایر2000 وات که هم ورودی usb dvd، aux ...و خروجی های ولتی و اهمی دارد)که خود دستگاه دارای یک ریموت کنترل مادون قرمز جهت کار با آهنگهای در حال پخش می باشد!!!

حال ما نیاز به ریموت کنترلی داریم که بتوانیم از فاصله یکصد متری امکان قطع و وصل آهنگ در حال پخش و رفتن به آهنگ بعدی و قبلی و کم و زیاد کردن صدا را به ما بدهد!!!

استاد در صورت امکان به این پست بنده هم نظری بنمایید!!!
http://www.irantk.ir/irantk55508/#post309904

آخرین ویرایش:

mhn_nova

کاربر
2008-10-12
69
114
باسلام
جناب مهندس من یه مدار PWM یا تولید پالس میخوام که ورودیش DC باشه و تا 24 ولت هم دوام بیاره! برای تولید برق 220 ولت میخوام! ترانسفورماتور هم 3 سر 12 ولت 10 آمپر هست! ممنون

oinar

کاربر vip
کاربر
2010-08-06
27
61
با سلام خدمت شما آقای رجبی
درخواست ساخت مدار کنترل خاموش و روشن کردن 4 رله با 4 کلید فشاری، که با فشردن یک بار کلید رله روشن و بار دیگر خاوش شود. جناب آقای رجبی مهم نیست از avr هم استفاده بشه.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mhn_nova

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
با سلام وخسته نباشید!مدار دزد*** اماکن رومیخواستم!
اگه لطف کنید وبزارید ممنون میشم!
با سلام :
در بخش :
[hide] آموزش نصب دزدگير اتومبيل و منازل

[/hide] چند مدار اپلود شده است {سونبات : http://www.irantk.ir/irantk2727/#post248680 پست 94
attachment.php
}میتونید از اونها هم استفاده کنید این هم یک مدار کامل با ATMEGA8 که تست شده و با 4 زون که دو زون نرمال باز و دو زون دیگر نرمال بسته میباشد ال ای دی های بکار رفته :
1= ال ای دی تایمر که پس از حدود 9 الی 20 ثانیه بعد از اماده بکار شدن دزدگیر روشن شده و نشانگر این است که مدار اماده بکار میباشد .
2 = چهار تا ال ای دی پشت سر هم که در تابلو پانل نصب میشه و هر کدام نشانگر زونی هست که فعال شده و موجب به صدا در امدن اژیر گشته .
از چهار سویچ به ترتیب زیر هم >> دو تا بالایی ها برای زونهاییکه کنتاکت انها به صورت نرمال باز و دو عدد پایینی هم برای زونهای با کنتاکت نرمال بسته تعبیه شده و یک سویچ نیز کل مدار را روشن { اماده بکار } یا قطع میکند .
فایل هگز و پروتیوس شبیه سازی شده به همراه شماتیک PNG در فایل ضمیمه به پیوست تقدیم میگردد .
دانلود کنید : [hide]مشاهده فایل‌پیوست dozd-gir_atmega8_bascom.rar[/hide]
پسورد : http://www.irantk.ir..gadraj
موفق باشید .

chavooshi

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-02-17
412
694
قم
با سلام به استاد رجبی
این سوال رو در بخش مدارت آمپلی فایر مطرح کردم اما دوستان پاسخی ندادند لذا دراینجا برای شما نیز مطرح میکنم،لطفا در صورت امکان راهنمایی بفرمایید،نیاز مبرمی به مدار مذکور دارم

بنده یک آمپلی فایر 2000 وات ولتی و اهمی دارم که سیستم صوتی یک مجموعه را ساپورت میکند
1- متاسفانه سیستم فوق در خروجی اهمی ، فقط یک خروجی هشت اهم دارد ولی تعداد زون هایی که بنده در مجموعه طراحی کرده ام 4 زون می باشد که در هرکدام یک بلندگوی پسیو ششصد وات متصل است. نیاز به مداری دارم که خروجی آمپلی فایر را گرفته و به چهار زون بدهد به گونه ای که امکان کم کردن صدا و قطع کامل هر زون ممکن باشد.(در صورتی که چنین بردی در بازار به همین صورت و با قیمت مناسب موجود باشدمعرفی گردد)

2- مجموعه دارای دو زون نیز می باشد که به هر کدام از آنها یک بلندگوی اکتیو(دارای آمپلی فایر مستقل) سیصد واتی متصل است. از خروجی لاین آوت آمپلی فایر اصلی به لاین این بلندگوهای اکتیو متصل است.
نیاز به مداری دارم که یک خروجی لاین اوت آمپلی فایر اصلی را گرفته و دو خروجی جهت اتصال به زونها بدهد و امکان کم کردن صدا و قطع کامل صدای هر زون را داشته باشد.
با تشکر

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
با سلام به استاد رجبی
این سوال رو در بخش مدارت آمپلی فایر مطرح کردم اما دوستان پاسخی ندادند لذا دراینجا برای شما نیز مطرح میکنم،لطفا در صورت امکان راهنمایی بفرمایید،نیاز مبرمی به مدار مذکور دارم
بنده یک آمپلی فایر 2000 وات ولتی و اهمی دارم که سیستم صوتی یک مجموعه را ساپورت میکند
1- متاسفانه سیستم فوق در خروجی اهمی ، فقط یک خروجی هشت اهم دارد ولی تعداد زون هایی که بنده در مجموعه طراحی کرده ام 4 زون می باشد که در هرکدام یک بلندگوی پسیو ششصد وات متصل است. نیاز به مداری دارم که خروجی آمپلی فایر را گرفته و به چهار زون بدهد به گونه ای که امکان کم کردن صدا و قطع کامل هر زون ممکن باشد.(در صورتی که چنین بردی در بازار به همین صورت و با قیمت مناسب موجود باشدمعرفی گردد)

2- مجموعه دارای دو زون نیز می باشد که به هر کدام از آنها یک بلندگوی اکتیو(دارای آمپلی فایر مستقل) سیصد واتی متصل است. از خروجی لاین آوت آمپلی فایر اصلی به لاین این بلندگوهای اکتیو متصل است.
نیاز به مداری دارم که یک خروجی لاین اوت آمپلی فایر اصلی را گرفته و دو خروجی جهت اتصال به زونها بدهد و امکان کم کردن صدا و قطع کامل صدای هر زون را داشته باشد.
با تشکر
با سلام :
درخواست شما را طی چند پست که زدین دیده ام متاسفانه !!! با این قدرتی که نام بردین و درخواست امکان کم و زیاد کردن صدا در این توان بدون افت کیفیت با یک مدار ساده امکان پذیر نیست لذا از پاسخ منفی پرهیز کردم تا دوستانیکه احتمال وجود چنین دستگاه یا مداری سراغ دارند کمک تون کنند .
بخش اول طراحی و مونتاژ مدار یا دستگاهیکه خواست شما را براورد کند نیز مقرون به صرف نمی باشد در چنین مواقعی رایج هست که سیستم های صوتی و یا محل های کاربرد را محاسبه شده تعیین یا طراحی کنند - به هر حال از نظر بنده چنین امری { فقط قطع وصل امکان پذیر هست اما کنترل متاسفانه ...} متزمل هزینه های گزاف و تکراری را در بردارد .
یک راه مقدور برای قسمتی از سوالتون : اینکه خروجی اهمی امپلی را به یک مچینگ دیگر اعمال کرده و مچینگ را طوری سفارش دهید که ورودی و خروجی اهمی داشته باشد و به تعداد زون و اهم مورد نیاز حال قطع وصل هر یک با سویچ مکانیکی یا رله الکترونیکی مقدور میگردد . اما برای اعمال کنترلی در محدودیت خواهید بود مگر با استفاده از امپلی دیگر در همین قدرت که نمی تونم توصیه کنم .
- با استفاده از ریموت کنترل چند کانالی بطوری که ریموت دم دست اپراتور و گیرنده ان در جنب دستگاه که اپراتور از محل کار بتوند امپلی را به دلخواه کنترل کند لازمه این کار هم باز کردن و دستکاری ... نیاز هست که گفتین بخاطر گارانتی مقدور نیست در چنین شرایطی نیز خروجی کنترل ریموت باید دیجیتالی {برای ولوم دیجیتال و... } قابلیت داشته باشد .
برای بخش دوم سوال : میتونید با استفاده از یک میکسر صوتی که نقشه و شماتیک هایی در همون بخش امپلیفایرها اپلود کرده ام استفاده کنید و خروجی AUX دستگاه اصلی را وارد میکسر فوق کرده و با دو {یا چند } خروجی مستقل به امپلیفایر هاتون به صورت مجزا اعمال کنید مسلما مدارات میکسر همگی دارای بخشی برای کنترل حجم و زیر و بم و بالانس صدا را به همراه دارند .
موفق باشید .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
باسلام
جناب مهندس من یه مدار PWM یا تولید پالس میخوام که ورودیش DC باشه و تا 24 ولت هم دوام بیاره! برای تولید برق 220 ولت میخوام! ترانسفورماتور هم 3 سر 12 ولت 10 آمپر هست! ممنون
با سلام :
ساده ترین مداریکه نیاز شما را براورد کند استفاده از دو عدد ایسی دیجیتالی به شماره های 4017 , نصف ایسی 4011 با استفاده از شماتیک زیر :
دانلود کنید :
[hide] WAVEFORM_GENERATOR.jpg[/hide]
میتونید با تغییر در خروجی پایه های 4017 تعداد پله های کمتر یا بیشتری و همچنین با طول پالسی متغییر داشته باشید .
ایسی 4011 فقط اوسیلاتور مدار هست و فرکانس ان باید حدود ده برابر فرکانس مورد استفاده در اینورتر باشد تا یک شکل موج پله ای { نزدیک سینوسی } داشته باشید .البته خروجی این مدار باید درایو بشه تا ترانزیستورهای قدرت را بتونه تحریک کنه .
مسلما با استفاده از ایسی تایمر 555 نیز میتوان pmw ای ساخت که در تاپیک مربوطه اش در بخش اموزشی گام به گام >> معرفی ایسی ها تشریح شده است.
موفق باشید .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
با سلام خدمت شما آقای رجبی
درخواست ساخت مدار کنترل خاموش و روشن کردن 4 رله با 4 کلید فشاری، که با فشردن یک بار کلید رله روشن و بار دیگر خاوش شود. جناب آقای رجبی مهم نیست از avr هم استفاده بشه.
با سلام :
بخش RF مدار زیر با استفاده از ماژول های اماده تجاری RF و بصورت بیسیم تا حدود 50 متر مشکل شما را حل خواهد کرد .
از ایسی های کودر و انکودر مشهور PT2262/ PT2272 استفده شده که میتونید توسط دیپ سویچ های منصوبه در مدار - رمز دلخواه را نیز تعیین کنید . شکل های مونتاژ شده و شماتیک و... کامل ...
دانلود کنید : [hide] مشاهده فایل‌پیوست 4-Channel RF Remote Control.rar[/hide]
پسورد فایل : http://www.irantk.ir..gadraj
موفق باشید .

پیوست‌ها

• 40.3 کیلوبایت بازدیدها: 124

yopexstar

کاربر
2008-10-26
13
36
سلام آقای رجبی من یه مدار میخوام برق ۲۴ولت کامیون را به ۱۵ولت و توان 3آمپر تبدیل کنه یه ال سی دی داریم که حتی آداپتورش ۱۴ونیم ولت هست و با برق ۱۲ماشین کار نمیکنه و قطع میشه لطفا یه مدار برام بزارید تا این مشکل را حل کنم.با تشکر

mhn_nova

کاربر
2008-10-12
69
114
باسلام
جناب مهندس من یه مدار ساده احتیاج دارم که توسط یک کلید مینیاتوری یک رله رو خاموش و روشن کنه (یعنی یکبار که کلید رو فشار میدی روشن و بار دیگه خاموش بشه)ممنون

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: d.rmardin
بالا