با سلام به استاد رجبی
این سوال رو در بخش مدارت آمپلی فایر مطرح کردم اما دوستان پاسخی ندادند لذا دراینجا برای شما نیز مطرح میکنم،لطفا در صورت امکان راهنمایی بفرمایید،نیاز مبرمی به مدار مذکور دارم
بنده یک آمپلی فایر 2000 وات ولتی و اهمی دارم که سیستم صوتی یک مجموعه را ساپورت میکند
1- متاسفانه سیستم فوق در خروجی اهمی ، فقط یک خروجی هشت اهم دارد ولی تعداد زون هایی که بنده در مجموعه طراحی کرده ام 4 زون می باشد که در هرکدام یک بلندگوی پسیو ششصد وات متصل است. نیاز به مداری دارم که خروجی آمپلی فایر را گرفته و به چهار زون بدهد به گونه ای که امکان کم کردن صدا و قطع کامل هر زون ممکن باشد.(در صورتی که چنین بردی در بازار به همین صورت و با قیمت مناسب موجود باشدمعرفی گردد)
2- مجموعه دارای دو زون نیز می باشد که به هر کدام از آنها یک بلندگوی اکتیو(دارای آمپلی فایر مستقل) سیصد واتی متصل است. از خروجی لاین آوت آمپلی فایر اصلی به لاین این بلندگوهای اکتیو متصل است.
نیاز به مداری دارم که یک خروجی لاین اوت آمپلی فایر اصلی را گرفته و دو خروجی جهت اتصال به زونها بدهد و امکان کم کردن صدا و قطع کامل صدای هر زون را داشته باشد.
با تشکر
با سلام :
درخواست شما را طی چند پست که زدین دیده ام متاسفانه !!! با این قدرتی که نام بردین و درخواست امکان کم و زیاد کردن صدا در این توان بدون افت کیفیت با یک مدار ساده امکان پذیر نیست لذا از پاسخ منفی پرهیز کردم تا دوستانیکه احتمال وجود چنین دستگاه یا مداری سراغ دارند کمک تون کنند .
بخش اول طراحی و مونتاژ مدار یا دستگاهیکه خواست شما را براورد کند نیز مقرون به صرف نمی باشد در چنین مواقعی رایج هست که سیستم های صوتی و یا محل های کاربرد را محاسبه شده تعیین یا طراحی کنند - به هر حال از نظر بنده چنین امری { فقط قطع وصل امکان پذیر هست اما کنترل متاسفانه ...} متزمل هزینه های گزاف و تکراری را در بردارد .
یک راه مقدور برای قسمتی از سوالتون : اینکه خروجی اهمی امپلی را به یک مچینگ دیگر اعمال کرده و مچینگ را طوری سفارش دهید که ورودی و خروجی اهمی داشته باشد و به تعداد زون و اهم مورد نیاز حال قطع وصل هر یک با سویچ مکانیکی یا رله الکترونیکی مقدور میگردد . اما برای اعمال کنترلی در محدودیت خواهید بود مگر با استفاده از امپلی دیگر در همین قدرت که نمی تونم توصیه کنم .
- با استفاده از ریموت کنترل چند کانالی بطوری که ریموت دم دست اپراتور و گیرنده ان در جنب دستگاه که اپراتور از محل کار بتوند امپلی را به دلخواه کنترل کند لازمه این کار هم باز کردن و دستکاری ... نیاز هست که گفتین بخاطر گارانتی مقدور نیست در چنین شرایطی نیز خروجی کنترل ریموت باید دیجیتالی {برای ولوم دیجیتال و... } قابلیت داشته باشد .
برای بخش دوم سوال : میتونید با استفاده از یک میکسر صوتی که نقشه و شماتیک هایی در همون بخش امپلیفایرها اپلود کرده ام استفاده کنید و خروجی AUX دستگاه اصلی را وارد میکسر فوق کرده و با دو {یا چند } خروجی مستقل به امپلیفایر هاتون به صورت مجزا اعمال کنید مسلما مدارات میکسر همگی دارای بخشی برای کنترل حجم و زیر و بم و بالانس صدا را به همراه دارند .
موفق باشید .