با سلام وعرض خسته نباشید خدمت جناب آقای مهندس رجبی
آقای رجبی لطفا مدار تایمر 0 تا 99 با سون سگمنت دوتایی معمولی رو میخواستم. راستش هرچی گشتم تایمر با سون سگمنت مالتی پلکس بود. اگه میشه در مدار از سون سگمنت معمولی استفاده بشه.
با تشکر
باسلام
مهندس عزیز من یه مدار میخوام که دو عدد 24V و 12V رو روی دوعدد سگمنت معمولی نشون بده!(برای منبع تغذیه می خوام که اعداد توسط یک کلید دو حالته عوض بشه)!ممنون
با سلام :
متاسفانه از عملکرد و مدارات داخلی چنین دستگاه هایی اطلاع جامعی {در سطح طراحی ان } ندارم امیدوارم از دوستانیکه اطلاعات علمی و عملی دارند همینجا باهاتون همکاری نمایند .
موفق باشید .
باسلام
مهندس عزیز من یه مدار میخوام که دو عدد 24V و 12V رو روی دوعدد سگمنت معمولی نشون بده!(برای منبع تغذیه می خوام که اعداد توسط یک کلید دو حالته عوض بشه)!ممنون
با سلام :
اگر صرفا برای نمایش عدد 12 و 24 ثابت میخواهید !! هیچ مداری نیاز نیست کافیست از شکل های زیر کمک بگیرید و دو عدد سون سگمنت را توسط یک کلید دو حالته برای نمایش اعداد 12 و 24 بکار بندید البته با کمی مهارت میتونید اعداد دلخواهی را نیز به نمایش دراورید چنانکه با تقاطی خطوط 12 با 24 مواجه شدید میتونید توسط دیودهای 4148 خطوط تلاقی را ایزوله نمایید تا با انتخاب کلید روی یک حالت >> فقط عدد 12 و در حالت دیگر >> فقط عدد 24 نمایش داده شود در نهایت سگمنت ها را بهم بچسبانید تا فاصله بین اعداد ظاهر نشود .
[hide]
[/hide]
موفق باشید .
با سلام وعرض خسته نباشید خدمت جناب آقای مهندس رجبی
آقای رجبی لطفا مدار تایمر 0 تا 99 با سون سگمنت دوتایی معمولی رو میخواستم. راستش هرچی گشتم تایمر با سون سگمنت مالتی پلکس بود. اگه میشه در مدار از سون سگمنت معمولی استفاده بشه.
با تشکر
با سلام :
نگفتین دقت این تایمر چقدر اهمیت دارد اگر برای مبنای زمانی دقیق نیاز دارید باید از اوسیلاتورهای تایم بایس استفاده کنید که با استفاده از کریستالهای فرکانس بالا و از تقسیم ان به یک ثانیه دقیقی دست یازید و گرنه میتونید با اعمال یک پالس یک ثانیه { توسط یک ایسی تایمر 555 }برای نمایش از مدارساده زیر کمک بگیرید :
[hide][/hide]
موفق باشید .
با عرض سلام به استاد عزیز
با توجه بدین مطلب که ورودی های میکروفن آمپلی فایر اینجانب تماماً اشغال شده ، نیاز به یک مدار دارم که خروجی یک میکروفون بیسیم (شو) را کمی تقویت کند تا بتوانم به aux ورودی آمپلی فایر متصل کنم
با تشکر