آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

mhn_nova

کاربر
2008-10-12
69
114
با سلام :
اگر صرفا برای نمایش عدد 12 و 24 ثابت میخواهید !! هیچ مداری نیاز نیست کافیست از شکل های زیر کمک بگیرید و دو عدد سون سگمنت را توسط یک کلید دو حالته برای نمایش اعداد 12 و 24 بکار بندید البته با کمی مهارت میتونید اعداد دلخواهی را نیز به نمایش دراورید چنانکه با تقاطی خطوط 12 با 24 مواجه شدید میتونید توسط دیودهای 4148 خطوط تلاقی را ایزوله نمایید تا با انتخاب کلید روی یک حالت >> فقط عدد 12 و در حالت دیگر >> فقط عدد 24 نمایش داده شود در نهایت سگمنت ها را بهم بچسبانید تا فاصله بین اعداد ظاهر نشود .
hidden content may not be quoted
موفق باشید .

سلام
مهندس جان فکر کنم اشتباه به عرضتون رسوندم ببخشید! من میخوام که روی یک سون سگمنت 88 اعداد رو نشون بده اگر از طریق اتصال باهم وصل کنم تداخل ایجاد میشه چو بعضی از خانه ها مشترک هست!
درضمن فایل های پیوستی که زحمت کشیدید مشکل دارن!!!

ممنون از راهنمایی هاتون

آخرین ویرایش:

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711

سلام
مهندس جان فکر کنم اشتباه به عرضتون رسوندم ببخشید! من میخوام که روی یک سون سگمنت 88 اعداد رو نشون بده اگر از طریق اتصال باهم وصل کنم تداخل ایجاد میشه چو بعضی از خانه ها مشترک هست!
درضمن فایل های پیوستی که زحمت کشیدید مشکل دارن!!!

ممنون از راهنمایی هاتون
با سلام :
از متن شما چنین استنباط کرده ام که توسط یک کلید دوحالته میخواهید عدد 12 یا 24 ولت {بستگی به انتخاب حالت کلید } نمایش داده شود . به عنوان نمایش حالت خروجی منبع تغذیه کاربرد دارد .
اگر منظورتون صرفا و فقط نمایش اعداد 12 یا 24 ثابت باشد مشکلی نباید داشته باشید اما برای تغییر ارقام {از صفر تا 88 } بله مدارات اوسیلاتورو کانتر و دیکودر نیاز هست ....
- درسته چند پایه از سگمنت ها بطور مشترک هم درعدد 12 و همچنین در 24 که باید روشن شوند را توضیح اختصاری داده ام که باید از دیود 4148 استفاده کنید بعبارتی ان پایه هایی که مشترک هستند >> ولتاژ ان پایه ها را باید از طریق یک دیود 1N4148 عبور داده تا در حالت بعدی مسیر فوق را برای حالت جدید مسدود و یکطرفه نماید این پایه ها را از روی شکل پایه های یک سگمنت که مشخص کرده میتونید تفکیک و برای هر مسیر یک دیود بگذارید .
چنانکه توضیح براتون قابل تفهیم نیست بفرمایید تا مدار کاملش را براتون طراحی و تقدیم کنم .
فایل های ضمیمه اصلاح شدند .
موفق باشید .

mhn_nova

کاربر
2008-10-12
69
114
با سلام :
از متن شما چنین استنباط کرده ام که توسط یک کلید دوحالته میخواهید عدد 12 یا 24 ولت {بستگی به انتخاب حالت کلید } نمایش داده شود . به عنوان نمایش حالت خروجی منبع تغذیه کاربرد دارد .
اگر منظورتون صرفا و فقط نمایش اعداد 12 یا 24 ثابت باشد مشکلی نباید داشته باشید اما برای تغییر ارقام {از صفر تا 88 } بله مدارات اوسیلاتورو کانتر و دیکودر نیاز هست ....
- درسته چند پایه از سگمنت ها بطور مشترک هم درعدد 12 و همچنین در 24 که باید روشن شوند را توضیح اختصاری داده ام که باید از دیود 4148 استفاده کنید بعبارتی ان پایه هایی که مشترک هستند >> ولتاژ ان پایه ها را باید از طریق یک دیود 1N4148 عبور داده تا در حالت بعدی مسیر فوق را برای حالت جدید مسدود و یکطرفه نماید این پایه ها را از روی شکل پایه های یک سگمنت که مشخص کرده میتونید تفکیک و برای هر مسیر یک دیود بگذارید .
چنانکه توضیح براتون قابل تفهیم نیست بفرمایید تا مدار کاملش را براتون طراحی و تقدیم کنم .
فایل های ضمیمه اصلاح شدند .
موفق باشید .

سلام
مهندس هرکاری کردم سردرنیاوردم با دیود هم تست کردم اما فقط نورش کمتر میشه! حالا اگه لطف کنید و مدارشو برام بزارین ممنون میشم
!

شیدینگ مود

کاربر
2013-12-22
222
730
بندرعباس
با عرض سلام خدمت استاد گرامی جناب آقای رجبی عزیز
استاد اگه چنانچه یه دستگاه محافظ برق واسه ورودی ساختمان که بتونه دوتا کولر گازی و بقیه لوازم معمول هر خونه زمان دوفاز شدن برق محافظت کنه و وقت ساختنش رو دارین سفارش بدیم خدمتتون.
سپاس دست بوس اساتید هستیم همچنان
در پناه ایزد

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
سلام
مهندس هرکاری کردم سردرنیاوردم با دیود هم تست کردم اما فقط نورش کمتر میشه! حالا اگه لطف کنید و مدارشو برام بزارین ممنون میشم
!
با سلام :
مداری با چهار دیود 4148 و 16 مقاومت 470 اهمی { با تغذیه 12 ولتی } فایل شبیه سازی در پروتیوس به انضمام عکس با وضوح بالا خدمت شما :
دانلود کنید : [hide] پســـــــــورد فایل : gadraj مشاهده فایل‌پیوست 12&24v.rar[/hide]

موفق باشید .

پیوست‌ها

• 7.1 کیلوبایت بازدیدها: 151
  • 7.6 کیلوبایت بازدیدها: 149

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
با عرض سلام خدمت استاد گرامی جناب آقای رجبی عزیز
استاد اگه چنانچه یه دستگاه محافظ برق واسه ورودی ساختمان که بتونه دوتا کولر گازی و بقیه لوازم معمول هر خونه زمان دوفاز شدن برق محافظت کنه و وقت ساختنش رو دارین سفارش بدیم خدمتتون.
سپاس دست بوس اساتید هستیم همچنان
در پناه ایزد
با سلام :
اگر وقت یا امکان مونتاژ ندارید توصیه میکنم که اماده تجاری انرا ابتیاع کنید .
متاسفانه فرصتی ندارم .
هر چند استفاده از چنین مدار یا دستگاهی را توصیه نمیکنم اما مدار ساده ای داره میتونید توسط یک ایسی 4081 و چند تا قطعه اولیه و کنتاکتور در حد توان نیازتون چنین مداری را به اسانی مونتاژ کنید .{ از شکل کمک بگیرید }[hide] 2phas&1phas.PNG[/hide]
{ برای لوازم برقی منزل به غیر از دستگاه هایی که از کمپرسور استفاده میکنند { کولر و یخچال و فریزر و... } چنین دستگاهی نیاز نیست و ای بسا موجب دردسر و خسارت خوادهد شد }
توضیحات کاملی برای موارد استفاده صحیح از محافظ در تاپیکی اپلود کرده ام جستجو و دلایل علمی انرا مطالعه کنید .
موفق باشید .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
با سلام
من یک فلزیاب دارم که برای تنظیم کردنش یک ولوم داره که سر وسط ولوم به مثبت برق و دو سر کناری به پایه های بالانس آی سی lm 157 متصل شده. اگه ممکنه یه ولوم اتوماتیک میخواستم که بالانس بین دو پایه بالانس آی سی بصورت اتوماتیک انجام بشه.
با تشکر
با سلام :
درخواست شما به دلیل بلا محل حذف شد .{ در بخش فلزیاب پیگیری کنید }
موفق باشید .

mhn_nova

کاربر
2008-10-12
69
114
باسلام
مهندس اگه امکان داره یه مدار محافظ اتصال کوتاه منبع تغذیه 24 ولت 10 آمپر قرار بدید.ممنون از زحمات شما!!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: d.rmardin

هادیان

کاربر vip
کاربر
2010-09-18
187
281
با سلام
یک فلشر که چند ال ای دی را به تر تیب به صورت خطی خاموش رو شن کنه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: d.rmardin