سلام مهندس به کلکتور و امیتر bc639 هیچ ولتاژی ندادم چون بیرون از مدار این تست و کردم فقط یکبار به بیس امیتر و یکبار به بیس کلکتور ولتاژ دادم و اهم بین امیتر کلکتور را گرفتم
در حالت dc ولتاژ خازن اصلی 19.90 بود که با موازی کردن یک مقاومت 3.3 اهم 10 وات ولتاژ دو سر خازن به 7.14 افت کرد با یک دیود پل دیگه هم آزمایش کردم همین روند بود که متاسفانه نشان از ضعیف بود آمپر ترانس است واقعا ببخشیددددددددد
با گراند جدید مدار را تغییر دادم ولوم جریان نصف یکبار سیم پایه وسط به پایه ابتدایی اتصال و یکبار به پایه انتهایی اتصال در صورتی که مقاومت سری 100 اهمی هم جمپ شده بود ولوم ولتاژ هم آخر بود مقاومت بار را متصل نمودم ولتاژ خروجی را اندازه گرفتم
در یک حالت ولتاژ خروجی مقاومت 4.7 کیلو 3.58 بود در صورتی که ولتاژ کلکتور 8.84 بود
در حالت دیگر ولتاژ خروجی مقاومت 4.7 کیلو 4.04 بود در صورتی که ولتاژ کلکتور 8.48 بود
سپاسگزار شما
درود
درخصوص ترانزیستور من هم با شرایطی که فرمودی پاسخ دادم و استنباطم از گزارش شما درست بوده.
در مورد ترانس هم مشخص شد گزارش شما در خصوص افت ولتاژ ac درست نبوده و با ولتاژ ac هم باید افت قابل توجهی داشته باشه و در هر صورت ترانس خیلی ضعیفه
عزیزم می نیمم طول هسته را اعلام کردم و ازآنجاکه عذری برای ارسال تصویر داشتی ، طول هسته ترانس شما را سوال کردم ولی پاسخ نداده بودی و گرنه متوجه میشدم که گزارش شما درخصوص افت ناچیز ولتاژ ناصحیحه .
قطعا حجم ترانس جدید شما تقریبا مشابه ترانس اوله ولی باید خیلی بزرگتر باشه
حجم ترانس گویای جریان و توان ترانسه
از این پس کلیه سوالات را بدقت پاسخ بده تا اینهمه وقت باطل نشه
سپاس