- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
خیر smd نیست اندازه 13005
فت روی برد برد قرار دادم بطوریکه سه پایه با هم روی برد برد رفت با یک فت از یک شماره دیگر z44 تست کردم اونم همین داغ میکرد
ترانزیستور از روی برد برد در اوردم با اهممتر چک کردم سالم بود ولی با یک نو تعویض کردم فرقی نکرد بطوری که:
وقتی مقاومت 3.3 اهمی به خروجی وصل میشه ولتاژ از 8.5 ولت به 4.55 کاهش پیدا میکنه در همین لحظه اگر بیس امیتر 639 را شورت کنیم ولتاژ 4.55 بیشتر نمیشه
یعنی زیر بار مقاومت 3.3 اهمی ولتاژ خروجی باید از 4.55 به همون 8.5 برسه؟
درود
جریان بالا را نمیتونی روی برد برد تست کنی و باید لحیم بشه
لذا پایه ها را فعلا به سیمی لحیم کن و سیم ها را به برد برد متصل کن که می بینی محل اتصال به برد داغ میکنه
639 سوخته
اگر 639 را خارج کنی و ولتاژ با بار 3.3 اهی 8.5 ولت بشه ولی با نصب 639 ولتاژ خروجی 4.55 بشه و با شورت کردن بیس امیترش هم تغییر نکنه دراینصورت 639 سوخته
و شاید اشکالی در مونتاژ داری
بنظر میرسه گزارش شما را نفهمیدم
عزیزم گزارش را شفاف شفاف شفاف تنظیم کن ببین در پست 66 چی گزارش کردی
ولتاژ خروجی در حالت بی باری با تغییر ولوم ولتاژ از صفر تا 8.50 تغییر میکرد با گذاشتن بار 3.3 اهم( در صورتی که ولوم ولتاژ ماکس بود یعنی 8.50 بود و ولوم جریان پایه وسط به پایه کناری مقاومت سری 100 اهمی جمپ بود و خود 100 اهم هم جمپ شده بود )
ولتاژ خروجی به 4.55 کاهش یافت
براداشت من اینه که با بار 3.3 اهمی 8.5 ولته
لذا اگه با گذاشتن بار 3.3 اهم را جزء جمله قبل محسوب کنیم برداشت من میشه و اگه جزء جمله بعدی محسوب کنیم دراینصورت چرا د ادامه جمله قبلی آمده و چرا مهمترین تست که آزاد کردن کلکتور 639 است را انجام ندادی
و چندین برداشت دیگه از گزارش فوق قابل استنباطه و ازآنجاکه تصور نمیکردم تست های آخر را انجام نداده باشی لذا به حساب خلاصه نویسی گذاشتم
درهر صورت در طراحی و تحقیق ریزترین موارد باید مطرح و مورد توجه باشه و کوچکترین خطایی به ترکستان ختم میشه
آخرین ویرایش: