درود
برای ارزیابی هزینه ها ، من تخصص واطلاعات دقیقی ندارم اما این دوره که با مشکلات و هزینه های سایت و تحمیل حجم مورد نیاز برای ایجاد بخش آموزشگاه و غیره آشنا شدم ، کدورتی که ناشی از خلف وعده های گذشته احساس میکردم بکلی رفع شد و از مسئولین محترم پوزش خواستم .
بعنوان مثال ازآنجاکه بخشی از آموزش ضرورتا بصورت ویویو تقدیم میشه که باید خودم تهیه کنم لذا تلاش کردم ضروری ترین نرم افزار جهت محافظت از فیلم ها را خریداری کنم و لذا به دانشجویان خودم سپردم که بصورت حرفه ای در این زمینه فعالیت میکنن و کوچکترین تردیدی به صداقتشون ندارم ولی اولین مبلغی که شنیدم احساس کردم کرونایی و داغ شدم .
نمیدونم مگه یک نرم افزار در چه زمانی آماده میشه که با مبالغ عجیب و غریبی عرضه میشه .
البته نرم افزار ارزون هم هست ولی مطابق نظر صاحبنظران ، استفاده کردن و نکردنش چندان تفاوتی نداره .
از طرفی احتمالا مطلع هستید که بسیاری از سایت های مشابه بکلی جمع کردن و همین سایت که معتبرترین سایت ایرانی در امور فنی است بسختی حیات خود را حفظ کرده به نحوی که اگر قبلا بدلیل بی خبری از هزینه ها و سود و زیان ها ، سهوا زیان هایی به سایت تحمیل میکردم و با توجه به بزرگواری مسئولین محترم و توجه ویژه به من ، هرگز تذکری نداده بودند و تصور میشده به هر دلیلی قصد دارم مشکل متقاضی را حل کنم که حق عضویت نپرداخته اما اخیرا فرمودند که هزینه سایت قابل تحمل نیست و حتی المقدور اینگونه فایل ها را به نفع متقاضی از سایت دیگری آپلود نکنم .
چون افرادی بدون پرداخت حق عضویت مشکلات خود را مطرح میکردند و ازآنجاکه قادر به آپلود فایل نبودند در سایت دیگری آپلود میکردند و خودم از اون سایت دانلود و سپس اینجا آپلود میکردم .
لذا باوجودیکه اطلاع دقیقی از امور تخصصی و هزینه های سایت ندارم اما بیش از مقدار لازم مطمئن شدم ، هزینه های سایت بسیار سنگینه و از معدود سایت هایی است که تابحال دوام آورده و بسیاری از سایت های مشابه با ظهور تلگرام ورشکست شدن و تعطیل
از سوی دیگر محکمترین سند این حقیقت اینه که حتی قبل از تلگرام یعنی از روز اول نتونسته به احدی از مدیران و مسئولین سایت دیناری بپردازه تا وقت معینی در اختیار سایت باشن و لذا تکلبف شرایط فعلی ناشی از تلگرام مشخصه .
اما اوایل عضویتم تصورم این بود که مسئولین و مدیران حقوقی دریافت میکنن
بنابرین هرچند من اطلاعی از هزینه ها ندارم اما اساسا فعلا قابل برآورد نیست بخصوص که حتی المقدور مترصد استفاده از خدمات رایگان هستم البته با این شرط که موجب کاهش کیفیت نشه و فعلا استاد نکویی بزرگوار بینهایت شرمنده فرمودند و قرار شد ایشان هم در اولین دوره بدون اجرت ، ادیت فیلم ها را بعهده بگیرن
در چنین شرایطی ، برآورد هزینه های احتمالی در حالت های مختلف در یک کتاب هم نمیگنجه
خصوصا که اعلام آمادگی دلیل محکمی برای ثبت نام نیست و فقط تعداد علاقنندان مشخص میشه و هزینه ثبت نام با فرض ثبت نام جملگی علاقمندان برآورد میشه و اگه هزینه ثبت نام قابل تحمل نباشه دراینصورت تعدادی منصرف میشن و به بدهی ها و جبران در دوره بعد موکول میشه .
واگه تعداد انصراف زیاد و غیرقابل تحمل باشه و قابل انتقال به دوره های بعد نباشه دو راه وجود داره که هزینه جدیدی اعلام بشه و یا منتفی بشه.
سپاس
استاد عزیز جا دارد خسته نباشید خدمت شما و دیگر مدیران زحمت کش انجمن عرض نمایم
خیلی ممنون که کاملا شفاف مشکلات رو عنوان نمودید ولی جسارتا مگر هزینه ها چقدر سنگین میباشد که این تعداد از کاربران که شدیدا مشتاق میباشند و قطعا به مرور اضافه خواهند گشت پاسخگو نمیباشد؟
بنده تصور میکنم با توجه به اشتیاق و تمایل کاربران و کیفیت و بازدهی که حین کلاسها مشخص تر خواهد گردید فقط کافیست استارت خورده شود و کاربران با شیوه کار آشنا گردند
مطمعنا خودش بالاترین تبلیغ میباشد و کاربران بسیار بیشتری را جذب خواهد نمود
ضمن اینکه با کوچکترین سرچ متوجه خواهید شد حداقل هزینه آموزش در آموزشگاههایی که در جای جای نت در حال تبلیغ و آموزش میباشند چقدر میباشد
یعنی حداقل دو میلیون تومان هزینه آموزش فقط برای تایم دو هفته
اون هم بدون هیچ گونه ضمانت و یا شناخت قبلی از اساتید اکثر کاربران مانند خود بنده در اینگونه کلاسها شرکت کرده ایم و نتیجه رو هم میدونیم
در صورتی که اینگونه که از آموزشها و شگرد کاری شما که در جای جای انجمن پیداست همچنین نویدی که از صحبتها شما متوجه شدم
سیستم آموزش شما کلا متفاوت خواهد بود و تصمیم دارید از الفبای الکترونیک تا به آخر رو آموزش دهید
با توجه به کیفیت کار و زحمتی که بابت آموزش کشیده میشود و با توجه به شناختی که نسبت به انجمن و شیوه تدریس شما داریم
و حال با توجه به درخواستهای مکرر و اشتیاق به فراگیری کاربران که قطعا تعداد قابل توجهی خواهند بود مگر هزینه های سایت چقدر میباشد که میفرمایید ممکنه قابل جبران نباشه ؟
البته امیدوارم از صحبت بنده دلخور نگردید و به حساب فضولی نزنید
خودم همان روز اول ثبت نام کردم و لحظه شماری میکنم که سریعتر از کلاسها بهره ببرم
به هر حال امیدوارم تعداد کاربران سریعتر به حد نصاب برسد و مشکلات نیز مرتفع گردد و متشکرم