باعث افتخار هست که اساتید بزرگی همچون استاد غزال صابری عزیز بابا خانی و دیگر استاید که اسم اوردنش خیلی زیاد هست در این انجمن هستن .تشکر و قدر دانی میکنم از زحماتشون انشاءالله همگی موفق پیروز و سلامت باشین
با سپاس از استادان عزیز .بنده دیپلم برق و کارشناسی نرم افزار هستم و خیلی خوشحال شدم که این اموزش ها رو قراره بدید .به نظر منم بهترین شیوه اینه که فیلمبرداری به صورت اچدی باشه و کدگذاری بشه .شما کدوم شهر هستید اگه نیاز باشه نزدیک باشیم من امادم کل فیلمبرداری رو با بهترین کیفیت و تدوین انجام بدم چون دوربین و وسایلشو دارم.
یه درخواستم داشتم که افرادی مثل من که در حد ابتدایی و لحیم زدن بلدیم دوره ابتدایی رو به ساده ترین نحو و کامل اموزش بدید .چون مثل درس خوندن اگه کسی اموزشهای ابتدایی و اصولی اولیه رو خوب یاد نگیره بقیه مراحل رو هم یاد نمیگیره.
و برای سوال جواب هم برای دوستانی که ثبت نام میکنن یه گروه تلگرامی بزنید و با فایل صوتی پرسش و پاسخ انجام بشه.
ببخشید که صحبت هام زیاد شد ، امیدوارم که همیشه موفق باشید
سلام
میتونید به صورت وبینار هم اجرا کنید راس یک ساعتی توی کلاس باشند و انلاین درس استاد غزال رو اموزش ببینند حالا یا به صورت PDF هست از روش آموزش میده یا عکس یا ...
هر کسی هم حضور نداره فیلم اتوماتیک تهیه میشه از کلاس مجازی و برای دانلود قرار میگیره
فیلم هم به صورت اتوماتیک گرفته میشه و نیاز به شخص نداره
یکی از سایت ها https: // eseminar . tv/ هست که به ازای هر یک ساعت 18000 تومان میگیره
نخواستید هم میتونید از جاهای دیگه که مستقل تر باشیم بگیریم و هزینه بین بچه ها تقسیم بشه مثلا ماهیانه بین 60-100 هزار تومان میشه
یا کلا میشه استاد فیلم برداری مجازی از دستکتاپش میکنه و میزاره توی انجمن
یاتوی کارگاهش فیلم برداری واقعی میکنه
اینا پیشنهاداتی هست که من تا حدی در اختیار داشتم امیدوارم به دردتون بخوره
استاد درباره روش پرسش و پاسخ زنده، من هم با راه اندازی یک کانال تلگرامی که ویژه شرکت کنندگان در این کلاس باشه و بتونن براحتی با شما پرسش و پاسخ داشته باشند موافقم. درباره شیوه کلاس هم که همون روشی که خودتون به جمع بندی رسیدین حتماً مناسبه اما مطمئناً بدون پرسش و پاسخ زنده (مثلاً گروه تلگرامی) نتیجه مطلوب و کامل رو نخواهد داد.
انگیزه اصلی شرکت من و امثال من در این کلاس هم همین هست که شما فرمودین. چون طبق فرمایش شما اکثر ثبت نام کنندگان در کلاس شما -از جمله خودم- افرادی هستند که تحصیلات دانشگاهی و تکمیلی دارند و همین موضوع نشون میده که اکثر ما در درک عملی مباحث دچار ضعفیم و با مشهاده شیوه تحلیل شما از مدارات، اشتیاق زیادی برای فراگیری عملی علم الکترونیک پیدا کردیم. استاد بی صبرانه منتظریم تا بتونیم در رکاب شما وارد دنیای جذاب الکترونیک عملی بشیم. ما تا حالا در مباحث علمیش غرق شده بودیم. امیدوارم بتونیم با تلفیق مباحث علمی و عملی به نقطه خوبی در درک الکترونیک برسیم.اگر توامان دارای توانایی علمی و عملی باشیم معجزه و غوغا میکنه و موجب حیرت شدید صاحبنظران خواهد شد .