- 2012-03-18
- 10,107
- 80,099
به هر حال بنده برای هر نوع کمکی که شما صلاح بدونین و ازم بر بیاد آماده هستم تا شاید منم بتونم سهمی در این کار ماندگار داشته باشم و گوشه ای از دینی که به گردن دارم رو ادا کنم.
راستی اگه ممکنه لوازم و قطعاتی که برای اجرای آزمایشات و در مسیر آموزش بهش نیاز داریم رو اعلام بفرمایید تا به مرور زمان تهیه کنیم. با این شرایط تعطیلی بازارها و وضعیت کرونایی کشور و اینکه ما در شهرستان زندگی میکنیم، تهیه ابزار ها و قطعات ممکنه طول بکشه.
درود
از لطف شما بینهایت ممنون و سپاسگزارم
من آزمایشات را انجام میدم و فیلمبرداری میکنم و پس از ادیت لازم تقدیم میشه و لذا انجام آزمایش برای شما واجب نیست ولی اگه امکانات کافی داشته باشید و خودتون هم تجربه کنید محشره .
تابحال در آموزشگاه ها که با جلسات حضوری برگزار میشد هم کلیه آزمایشات آموزشی توسط خودم و با فقط نظارت دانش پژوهان انجام میشد .
فلسفه انجام آزمایش صرفا لمس کامل و مشاهده عینی پدیده های الکترونیکی و الکتریکی است .
زیرا اگر هزاران مسئله مرتبط با قواعد و اصول و فرمول های علمی را با رتبه ممتاز هم حل کنید تا زمانیکه عکس العمل قطعات نسبت به عوامل موثر را عملا تجربه یا مشاهده نکنید .
اولا هرگز به درک عمیقی از آنها نمیرسید
ثانیا بسرعت فراموش میکنید .
به همین علت بسیاری از فرمول ها و روابط علمی دوران تحصیل خود را فراموش کرده اید .
اما اگر رفتار و عکس العمل قطعات را مشاهده کنید علاوه بر درک عمقی رفتارها ضمنا بسادگی قادر به فراموش کردن آنها نیستید
سپاس