درود
در پست قبل به تفصیل اشاره کردم که هزینه ها با توجه به اینکه از لطف بی سابقه مسئولین محترم سایت و حتی المقدور از امکانات رایگان یا کم بهاء بهره مند میشیم و از طرفی شاهد هستید که من بی وقفه در خدمت انجمن بودم و به همین دلیل بزرگواری بیشتری نسبت بمن داشته و دارند لذا قدری هم پا را بیشتر از گلیم دراز کردم و انتظار عنایت ویژه ای داشتم و الحق شرمنده فرمودند تا هزینه ها کمتر از آموزشگاه ها باشه
البته مسئولین محترم بدرستی فرمودند حتما بدلیل شکستن قیمت ها دردسرهایی از ناحیه آموزشگاه ها ایجاد میشه اما به هر حال کلیه این مشکلات را تقبل فرمودند تا انشاا.. مبلغی بشه که هیچیک از علاقمندان از نظر هزینه با مشکلی مواجه نشوند .
لذا با توجه به اینکه در این دوره که بیشترین فشار مالی رو تحمل میکنه حتی المقدور هزینه بخشی از امور را نمیپردازیم لذا اینکه هزینه ، کمتر از آموزشگاه ها میشه تردیدی نیست اما باز هم اصرار دارم مبلغ ثبت نام تا حد امکان پایین بیاد که کلیه علاقمندان قادر به تامین آن باشند .
چون هدف اصلی ، منافع اقتصادی نیست وگرنه با مبلغ متعارف چنانچه یک چهارم هم ثبت نام کنند
اولا احتمالا سودی خواهد داشت
ثانیا بدلیل کاهش اعضا ، قطعا حجم فایل هایی که برای رفع ابهامات مبادله و رد و بدل میشه بسیار کمتر خواهد شد و هزینه کمتری به سایت تحمیل میکنه
ثالثا مزاحمتی از ناحیه آموزشگاه ها ندارند و از دشمنی ها در امان هستند
و دهها مزیت دیگری که از یکطرف هزینه سایت کم میشه و از سوی دیگر مبالغ دریافتی بیشتر میشه
و به همین دلایل حقیقتا تصمیم بزرگوارانه و قابل ستایشی اتخاذ فرمودند .
ضمنا تا جایی که مطلعم آموزشگاه ها حتی برای یکدستگاه مثلا اینورتر و حتی چند سال قبل هم بیش از دو میلیون دریافت میکردند و با اینحال فقط اصطلاحات غلمبه و بی فایده تحویل میدادند که حقیقتا مطالب ناچیزی که در مدت کوتاهی در بخش جوشکاری مطرح کردم و بدلایلی متوقف کردم همین اطلاعات ناچیز که مطرح کردم بنابه اظهارات علاقمندانی که قبلا در آموزشگاه ها ، آموزش دیده بودند و با پیام خصوصی و برخی از آنها در تاپیک ها اعلام فرمودند لااقل صد برابر ارزشمندتر و مفیدتر از آموزشگاه ها بوده .
بطوریکه تاکید داشتند درواقع مبلغ کلانی پرداختن که وقتشان تلف شود خصوصا که ناگزیر به پرداخت هزینه هتل و غیره هم بودند و با تمام وجود افسوس می خوردند ایکاش در ابتدای آموزش مطلع میشدند که آموزش بی ثمری است تا لااقل هزینه هتل نپردازند و از وقت خود هم استفاده مفیدی می کردند .
لذا هر چند نمیتونم قول قاطعی بدم و مبلغی مشخص کنم و مبلغی هم که فرمودید واقعی نیست و البته رسم و عرف رایج و معمول هم همینه که توی سر مال بزنیم اما استثنائا خودمم همین هدفو دارم و با تمام قدرت و همگام با شما تلاش میکنم که هزینه ثبت نام تا حد امکان غیرواقعی تر بشه
سپاس
استاد عزیزم واقعا ممنون هستم که پاسخ حقیر را دادید
البته جسارت نشود
منظور بنده از ۲ میلیون تومان بابت آموزش کامل نبود و شاید دقیق مطالعه نکردید من عرض کردم دو میلیون بابت دو هفته دریافت میکنند
نه اینکه بابت صفر تا 100 الکترونیک
ممنون هستم و دستان شما را میبوسم