با سلام.متاسفانه ماها خوب وعده و وعید میدیم.من چون رشتم فیزیک هسته ای هست و زیاد به الکترونیک وارد نیستم و برای پایان نامه ام قسمتی مربوط به الکترونیک میشه چند ماه بود که منتظر برگذاری این دوره بودم که اونجوری که تعریف میشد مثلا بتونم از مطالب این دوره استفاده کنم.خیلی از کارهامو انجام داده بودم و فقط قسمت الکترونیکش مونده بود که امید وار به این دوره بودم بخاطر همین دیگه قسمت مربوط به الکترونیک پایان نامه رو پیگیر نمیشدم.الان که نوشته ها رو دیدم بهتره که خودم شروع به مطالعه کنم.
کار شما منو یاد یکی از فامیلامون انداخت.یهو همه جا جار میزد که فلان کار رو من انجام میدم یا فلان مکان رو میخوام بخرم یا ....همه اون کار رو انجام میدادند و فقط اون ...
من از کسی توقع ندارم و از استاد مربوطه هم تشکر مینمایم چون از بخشی مطالب ایشان استفاده نمودم و بسیار ممنونم ولی وعده وعید دادن ...
فقط دلخوریم رو بیان کردم.باز از زحمات همه ممنون و سپاسگزارم
درود
عزیز گرامی
مدتی است که تمام کارهامو تعطیل کردم و برای برگزاری این دوره تلاش میکنم و به وعده ای که دادم هم عمل کردم بنحوی که فیلم جلسه اول را آماده کردم و تا پایان دوره پس از هر جلسه در خلال پرسش و پاسخ که قطعا کمتر از دو هفته نیست لوازم و فیلم های جلسه بعد را آماده کنم . اما این شیوه از سوی سایت پذیرفته نشد که احتمالا میفرمایید چرا نمیدونستی پذیرفته نمیشه زیرا :
اولا تجربه ای بابت مشکلات این شیوه نداشتم که اگه فردا تصادف کردم و از دنیا رفتم و یا ناتوان شدم مشکلات این دوره میمونه و مسئولین محترم و بزرگوار سایت .
در چنین شرایطی قطعا از اون طرف بام میافتادی و مدعی میشدی که هزینه کردیم و این چه وضعی هست ؟
لذا اگه مسئولین محترم با تجربیات گرانقدر خود به نفع شما همه جوانب را پیش بینی فرمودند ، قابل تقدیر و تحسین است نه قابل شماتت .
کاش روزگار منو میدیدی که در این مدت بابام دراومد و چه هزینه ها و تلاش هایی کردم و چه لوازمی برای این دوره خریدم اونم برای این هدف که مشخص بشه کاری بلد نیستم و فقط جار میزنم .
مدتی است منزلم مشابه سمساری شده و بین انبوهی از لوازم زندگی میکنم و شبیه میدان مین شده که تکون میخورم یه چیزی به پا و بدنم فرو میره.
اگه وعده ای بدون منافع مادی و معنوی مطرح بشه و خارج از ارادهٔ متعهد و یا بدلایل سوء برداشتِ متعهد ، قابل اجرا نباشه من هرگز چنین متعهدی را شماتت نمیکنم
با این وجود اگه بابت خلف وعده ای که کسی مقصر نبوده ، خسارتی وارد شده با کمال میل جبران میکنم .
بویژه که اگه روال و هدف سایت را میدانستم.باید وعده بسیار دورتری میدادم که بازم برای پروژهٔ شما قابل استفاده نبود.
اما کل هزینه ای که تابحال تقبل فرمودی هزینه پیامک است که همینم خسارت محسوب نمیشه زیرا از طریق همین پیامکی که بابت اطلاع از زمان ثبت نام ارسال فرمودی بالاخره از زمان ثبت نام مطلع خواهی شد .
شاید بفرمایید من با امید به تعمیر یا ساخت فلان وسیله متقاضی این دوره بودم و از این حیث متحمل خسارت شدم.
دراینصورت به خودتان وعده ای مشابه وعده من دادید و لذا چنانچه شما هم مطابق وعده خود ، این دوره را سپری میکردی ولی با توجه به اینکه الکی جار میزنم اگر چیزی از این دوره عایدت نمیشد ، دراینصورت
آیا به خودت میگفتی شبیه فامیلمون شدم که جار میزنه و عمل نمیکنه ؟ چون با خودم وعده کردم. پروژه دانشجویی را با استفاده از این دوره ، تحویل بدم و نتونستم به وعده عمل کنم ؟
ما در مجموعه ای فعالیت داریم که اگه عضو شدیم یعنی قبول کردیم تابع مقررات حاکم باشیم و با این شیوه اجازه برگزاری دوره را ندارم که البته استدلال حقی هم هست و ممکنه با حادثه ای منتهی به تحمیل مشکلات برای علاقمندان محترم و سایت بشه و اگه حادثه ای خارج از اراده ام اتفاق بیافته آیا گلایه نمیکردید که اگه بلد نبودین دوره را برگزار کنین چرا مثل فامیلمون جاز زدین ؟
انسان در بسیاری از موارد ناگزیر به تقبل ریسک هست و اگر منتهی به مشکل شد نباید زانوی غم بغل کنه بلکه باید برای رفع مشکل تلاش کنه و کلامی بزبان جاری کنه که انگیزه بخش باشه و تلاش دیگران را باطل و بی ثمر نشماره.
اگه در جوانی با چنین الفاظ و استنباطی مواجه میشدم بهیچ طریقی حاضر به پیگیری این دوره نمیشدم .
این دوره درواقع معادل تحریر و تنظیم چندین کتابه و با توجه به اینکه شیوه ای شخصی و انحصاری است و در هیچ منبعی وجود نداره که لااقل یک جمله را کپی کنم ، لذا باید تمامی محتویات دوره را با دقت و ظرافت بسیار شدیدی تنظیم کنم .
از دیگر سو غالبا سایت های مشابه در چنین شرایطی هزینه ثبت نام رو میگیرند و اگه مشکلی خارج از اراده اتفاق افتاد طبق قانون از هر گونه قصور و گناهی مبرا میشوند ، چون جزو حوادث غیرمترقبه محسوب میشه و دراینصورت هزینه شما دود میشد.
در چنین شرایطی آیا دقت نظر مسئولین محترم سایت قابل ستایش است یا قابل سرزنش؟
ضمنا درحالیکه من به وعده خودم عمل کردم ، معلوم نیست کدام رفتارم با فامیل محترم شما شباهت داره ؟
آیا علاقمندان قابل توجهی مصرانه خواستار برگزاری دوره توسط کسی هستند که جار میزنه و کاری بلد نیست؟
قطعا شما قبلا مطلع نبودی کاری بلد نیستم و الان که مطلع شدی امیدوارم منصرف شده باشی اما باوجودیکه دقت نظر مسئولین محترم سایت لطمه سنگینی به وعده من وارد ساخت معذالک حاضر به کتمان حقایق نیستم و اقدام ایشان را حاکی از صداقت بینظیر و کیاست بی بدیل میدانم و تحسین و تقدیس میکنم زیرا خسارت بیشتری بجان خریدند تا مشکلی برای شما اتفاق نیافته.
به هر تقدیر باوجودیکه احدی مرتکب قصوری نشده و مراتب فوق بدلیل حساسیت قابل تقدیر مسئولین محترم سایت حادث شده با این وجود ازآنجاکه شبیه اقوام حضرتعالی جار زدم و کاری بلد نبودم ، اگر خسارتی تحمیل کردم با کمال میل تقدیم و جبران میکنم
و
اساسا در طول زندگی کاری بدون گارانتی انجام ندادم ( مگر در موارد بسیار نادر که گاها متقاضی ، بجهت کاهش هزینه ، خواستار خدمات بی کیفیت و لذا بدون گارانتی بوده) و لذا اگر گارانتی و ضمانتی برای این دوره اعلام نکردم به این دلیل بود که دراینصورت از کیسه خلیفه می بخشیدم
زیرا دردسر و مسئولیت حقوقی آن ، متوجه سایت میگردید و قطعا دشمنان سایت و دشمنان من از این فرصت سوء استفاده میکردند که البته من نه تنها اهمیت نمیدم بلکه از اقدام دشمنانم استقبال هم میکنم زیرا اگر توانایی داشته باشم بخش اعظم آن بواسطه دشمنی و اقدامات دشمنانم بدست آمده بویژه که زیان مادی برای من جز عدد بی ارزشی نیست و خصوصا که حق دشمن است که عامل ارتقاء توانایی ها میگردد و باید اجرت و مبلغی دریافت کند که در قبال نتایج حاصله ارزشی ندارد هرچند باباشو درمیارم و زهرش میکنم ،
فلذا ازآنجاکه در این دوره همه مسئولیت حقوقی متوجه سایت است و من کاره ای نیستم ، لذا در چنین تصمیمی هم اجازه نداشته و ندارم و شاید بفرمایید وقتی خودم مسئولیت را بعهده بگیرم خسارتی متوجه سایت نیست اما قانون چنین ادعایی را نمیپذیرد و درد سر متوجه سایت خواهد شد هرچند هزاران برابر خسارت را بپردازم
به هر شکل اگر مسئولیت متوجه خودم بود مانند تمامی خدمات علمی و آموزشی و فنی که در طول زندگی گارانتی کردم این دوره را هم گارانتی میکردم و از اقدام و نقشه دشمنانم هراسی نداشتم زیرا معتقدم اگر دشمنانم قادر باشند بمن ضربه بزنند و من نتونم چوب توی آستینشون کنم حق ضربه زدن دارند .
به هر تقدیر بابت اموری که بدون کوچکترین قصوری فقط هزینه کردم و تلاش شبانه روزی داشتم و نهایتا به آینده ای موکول شد که کلیه لوازم و فیلم های دوره را تقدیم کنم برای دومین بار عذرخواهی میکنم و از دقت نظر و بزرگواری های ستودنی مسئولین محترم سایت بینهایت سپاسگزارم.
سپاس