- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
با درود
انصافا هم که بخواهیم به موضوع نگاه کنیم باید طوری باشد که نه سیخ بسوزد و نه کباب
اگر هزینه بالا باشد برای کاربر سخت می شود خصوصاً با توجه به مشکلات اخیر
و اگر هزینه پایین باشد قطعاً سایت و اساتید به مشکلاتی برخورد خواهند نمود
از جهتی دیگر هم بخواهیم به موضوع نگاه کنیم
درخواست تشکیل کلاس از سمت ما کاربران می باشد نه خود انجمن
چه بسا مدیریت محترم انجمن از همان ابتدا مخالفتهایی هم داشته اند و همانطور که جناب ِغزال فرمودند دقیقا بابت همین مشکلات مالی بوده
در کل
از نظر بنده شهریه کلاس باید معقول و به روز باشه و بتونه هزینه های جاری رو تحمل و جبران کند
وگرنه خدایی ناکرده ما راضی به خسارت و زحمت فراوان استاد و هزینه های آنچنانی از سمت انجمن و در آخر ضرر و زیان نیستیم
طوری که ببندگان خدا جای ثواب کباب شوند
البته هر جور که فکر میکنم طبیعتا استارت اولیه مشکل و سخت میباشد بعد از راه افتادن یک دوره آوازه کلاسها مانند توپ همه جا خواهد پیچید و به امید خدا زیانی نخواهد داشت
متشکرم
درود
دقیقا همینطوره که فرمودید
اما بسیار امیدوارم تعداد قابل توجه علاقنمندان بتونه همه مشکلات را حل کنه .
خوشبختانه کلیه علاقمندان برخلاف دیگر آموزشگاه ها با آگاهی کامل ثبت نام میکنند زیرا سوابق چندین ساله در انجمن گویای کلیه توانایی ها و ضعف ها و قوت هاست .
حادثه ای چند روز قبل مرتبط با این موضوع اتفاق افتاد که ، نگاه اجمالی به اسامی انداختم و ناگهان گویا با برق فشار قوی خشکم زد بطوریکه نام یکی از اساتید بزرگ و صاحب نام و مشهوری را دیدم که خارج از تعارف و بدون اغراق ، فراتر از استاد و درواقع مراد من محسوب میشوند و لذا بلافاصله با شرمندگی تماس گرفتم و گفتم اگر هدف از ثبت نام ، اعتبار بخشیدن به کلبه فقراست ، به هدف خود نمی رسید چون حتی المقدور اسامی محفوظ است و کسی از نام ستودنی و ارزنده شما مطلع نمیشه که با جمله و پاسخ زیبایی بشرح زیر فرمودند :
درسته که نیاز به کسب توانایی ندارم اما همه متخصصین نیاز به فراگیری تکنیک های مختلف دارند چون شکارچیانی که مسلح به چند تکنیک هستند موفق ترند .
از طرفی کنجکاوی متخصصین قابل قیاس با دیگران نیست و انگیزه مضاعفی می بخشد تا از تکنیک های مختلف مطلع شوند.
علاوه بر موارد فوق ، اصرار دارم سهمی هم در برگزاری این حرکت علمی فنی داشته باشم.
بنابرین در شرایطی که حتی دانش آموختگان ایشان شأن خود را اجل از حضور در آموزشگاه ها و مایه تحقیر خود میدانند چه رسد به خود ایشان که استاد اساتید هستند.
در چنین شرایطی اقدام متواضعانه و بزرگوارانه ایشان که کمترین نیازی به کسب مهارت ندارند ناشی از شناخت کافی نسبت کلیه جواب فنی و غیرفنی و اخلاقی و اهدافی است که انگیزه مساعدت ایشان به برگزاری این دوره را فراهم ساخته است .
و از خاطرات ارزنده ای است که علاوه بر پیام های موثر و مفید و زیبنده ، درس بزرگی نیز بمن آموخت.
سپاس و تقدیر