دوست عزیز چرا جو میدی من چیزی نگفتم چندین بارم تشکر وعذر خواهی از اول کردم از ایشون بابت اینکه منظورشونو نفهمیدن بازم ممنون وقت گذاشتن من درک میکنم. ولی من یه شماره ایسی دادم دیتاشو میخواستم کسی نداد. بیخیال این برد شدم کلا دم استاد گرم که فقط ایشون جواب دادن
درود . همکار گرامی .
جناب behi0021 عزیز .
یکی از اهداف مهم این سایت آموزش و پرسش و پاسخ بین همکاران الکترونیک در هر سطح و هر رده ای است و نتیجه این گفتمانها استفاده دیگر همکاران و دوستان عرصه الکترونیک این آب و خاک است .
لازم دانستم مواردی رادر خصوص این پست و سایت اعلام نمایم .
هر گاه سوال کننده ای موردی را اعلام می کند علاوه بر اینکه طرح درس یا طرح مشگلی می نماید اساتید و دیگر اعضا که
بدون هیچ چشم داشت مالی و رده ای اجتماعی آن هم به دلیل عدم اعلام اسامی واقعی خود در جهت این موضوع خالصانه اطلاعات گرانبهای خود را که با گذشت عمر و مطالعه و بقول قدیمیها دود چراغ خوردن و شب بیداری آموخته اند را
بی ادعا در اختیار بقیه عزیزان قرار می دهند .
که این مورد در فضای مجازی فقط با پرسش و پاسخ و تستهایی که شخص سوال کننده انجام میدهد به نتیجه مطلوب می رسد .
در این خصوص
رعایت ادب و احترام و تشکر از این اساتید عزیز و پی گیری سوالات آنان
موجب دلگرمی و ادامه جوابگویی خالصانه به بقیه عزیزان است .
در این خصوص
استاد غزال یک مهندس عالی و استادی بی نظیر با کلامی شیوا و دوست داشتنی هستند و ایشان نعمتی هستند که همیشه در این سایت وزین پاسخگوی عزیزان می باشند .
البته بقیه اساتید و عزیزان نیز پی گیری پستها را دیده و پی گیری می نمایند و لیکن شخصا هنگامی که استادی چون مهندس غزال جوابگوی یک پست است نظاره کرده و از پستهای رد و بدل شده درس می آموزم .
حال جناب behi0021
کاش سوال و جوابها به نتیجه تعمیر برد شما می رسید .
مطمئن بودم که اگر پستها با استاد دنبال می شد به نتیجه خوبی می رسید .
از شما و بقیه عزیزان متشکرم