درود و تقدیر فراوان
باوجودیکه قصد ورود به موضوع را نداشتم
اما با توجه به اظهار لطف دوستان بسیار عزیز و سرور و استاد ارجمندم sonysony عزیز ناگزیر به اجرای حکم ادب و احترام و تشکر و تقدیرشایسته گردیدم.
من معتقدم احدی از موجودات زنده اعم از انسان و حیوان و نباتات برای رفتار خود مقصر نیستند و همگی بواسطه شرایط محیطی و تحمیلی صاحب شخصیت و رفتار و ویژگی های خاصی شده ایم بطوریکه هر یک از ما در شرایط صدام بودیم بدون کمترین دخل و تصرف دقیقا مرتکب همان اعمال و رفتار میشدیم .
بهمین سبب شخصیت کلیه جنایتکاران حکایتگر شرایط جبری و تحمیلی بسیار سختی است که تحمل نموده اند و لذا بیش از دیگران محتاج دلسوزی و ترحم هستند .
اما بدیهی است که حمایت و تشویق و ترغیب ناهنجاری موجب شیوع و گسترش رفتار و تشدید ناهنجاری ها میگردد و علاوه بر خیانت به جامعه بزیان ناهنجار نیز هست و لذا بهترین شیوه دلسوزی و ترحم نسبت به ناهنجار ، تنبیه و مجازات شایسته است که موجب کاهش و بهبود ناهنجاری میگردد و بیش از هر گس بسود بزهکار است .
لذا اگرچه کم لطفی ایشان قابل قیاس با بزه و ناهنجاری های مورد اشاره نیست اما قابل اعطاء اجر و پاداش هم نیست و بهمین علت کم لطفی و توهین ایشان را مستحق عدم پیگیری دانستم تا سهم ناچیزی در بهبود رفتار اجتماعی داشته باشم.
بخاطر دارم اوایل عضویت در انجمن یکی از اساتید محترم و بزرگ ، سوء برداشتی از سوال محترمانه من داشت و موجب رنجش گردید که ضمن شفاف سازی سوال با قویترین الفاظ عذرخواهی به دلجویی ایشان پرداختم و تاکید کردم اگر چه با نحوه پرسش خود ، قصد بی احترامی و کوچکترین جسارتی نداشتم اما شیوه پرسشم دیگه تکرار نمیشه .
زیرا اگر قراره از اطلاعات و تجربیاتی استفاده کنم و مستحق نیکی متقابل نباشه بهیچ عنوان مستحق توهین هم نیست .
البته توهین ممکنه لفظی باشه و یا رفتاری باشه
بعنوان مثال درحالیکه یکی از متقاضیان تقاضای مساعدت داشت و پاسخ سوالات را نمیداد مکررا میفرمود بابا صد دفعه گفتم باید به یک یک سوالاتم پاسخ بدی تا بفهمم چرا گوش نمیکنی !
و یا ایشان که نه تنها به سوالات مکرر و تاکید مکررم که چرا پاسخ سوالات را نمیدی کوچکترین توجهی نکرد و جفا و توهین رفتاری محسوب میشه که بی جهت منو برای حل مشکل خودش ناگزیر به تایپ مکرر سوالات کرد ضمنا به توهین کلامی هم پرداخته و میگه چرا کلاس میذاری و درواقع میگه تو کی هستی که جواب منو ندی و بی جهت کلاس نذار تو همچنان غلام و برده من هستی یالا اینو برام درست کن.
بنابمراتب عدم پاسخگویی من بجهت دلسوزی در راستای اصلاح رفتار غیراخلاقی بوده زیرا با شرایط یاد شده اجابت خواسته منجر به تشویق اینگونه رفتارها میشه .
مجددا بابت اظهار لطف اساتید محترم و دوستان عزیزم بینهایت سپاسگزارم .
اخ اخ مارو تا کجا بردن بالا صدامو هنجار شکنو نامحترمو بی ادبو... شما ادب دارین من یکلمه چون دوروز منتظر جواب بودم گفتم چرا کلاس میزاری جواب نمیدی برید پست ها رو از اول این بحث بخونید چندین جا آقای استاد غزال به من توهین کردن که شما اطلاعات نداری، مبتدی هستی اطلاعاتت ناقصه یا تهدیدی صحبت کردن اگه مقادیرو نمیگی من کمکی نمیکنم یا متاسفانه قادر به کمک به شما نیستم با این شرایط تورخدا برید بخونید از اول ببینید من جز تشکر و پوزش چی گفتم و ایشون چی جواب دادن از اول به استاد گفتم من هیچ کجای مدارم ولتاژ ثابتی ندارم روی ایسها یا قطعات ولی باز ایشون میگن شما اطلاعات نمیدی خوب چی بدم وقتی شرایط اینه یا مثلا بنده در مهمانی حضور داشتم و به برد دسترسی نداشتم ولی استاد مدام گفتن چرا جواب درست نمیدی چرا از جواب دادن شونه خالی میکنی البته من خودم قبول دارم درست حرف نزدم و معذرت خواستم ولی اگر اطلاعات کامل داشتم چرا دیگه وقت استادو بگیرم من چون مشکل داشتم امدم و از ایشون کمک خواستم اقای غزال گفتن عکس بده فرستادم گفت دیتا بده فرستادم مشخصات ایسی و قطعاتم دادم هر جا سوالی پرسید تا جای که متوجه شدم جواب دادم ولی اخرم محکوم به لی ادبی و ندادن اطلاعات شدم، بشما دوستان هم حق میدهم یطرفه بقاضی برید و طرفداری کنید از دوستمون، استاد خیلی با مرام و معرفت هستن که فقط جواب دادن
خیلی ها هیچ کمکی نمیکنن، من بازم تشکر میکنم هرچند ایشان در پست اخر تا مقام قاتل هم داشتن منو بالا میبردن ولی اصلا درست نیست این رفتار شما هم یه زمان مبتدی بودین و الان از بالا به پایین صحبت میکنید بازم میگیم از اول زمان مطرح شدن سوال من تا جواب ختی اقای غزال را یه نگاه بیندازید اقای غزال تجربه مهارت و دانش بالای شما کاملا مشخصه و من بازم از وقتی که گذاشتین ممنونم اقای کردی ولی راهنمایی که گره کار منو باز کنه از شما ندیدم من زمینه کار تخصصی خودم تهویه مطبوع هستش ولی قطعا اگر تو این زمینه که خیلی گسترده است کسی ازم سوالی بکنه درست بجواب میرسونمش نه اینکه مدام بگم شما حالیت نیست مبتدی هستی، اطلاعات نداری دانشت کمه...
بازم بابت اون کلمه عذر میخوام شما کمک کردین به من، من نفهمیدم