آی پی امداد
abtahi

آموزشی: دیگه ساده تر از این نمیشه ( تحلیل سوئیچینگ )

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
سلام و درود جناب مهندس عزیز من یک دستگاه سینما خانواده شارپ دارم ابتدا که به برق زدم دیدم نمایش گر دیسپلی خیلی کم نور هست امدم سراغ قسمت تغذیه دیدم چندتا خروجی دارم که مقدارش رو برد خورده بود مقدار 35ولت را داشتن 12و هم بود اما دوتا ولتاژ 5.2دارم که مقدارشون 4ولت بود در خروجی سپس برد را تست کردم در قسمت فیلتر پنچ ولت سه عدد خازن 330میکرو 2عدد470 10ولت با اینکه ظاهر سالم داشتن با خازن سنج تست کردم و دیدم خیلی کم کردن خازن ها رو عوض کردم بعد ولتاژ خروجی را گرفتم دیدم 4.5ولت شده و زمانی که وصل کردم مدارو دیسپلی قشنگ پرنور شد اما هنور قسمت دی وی دی دستگاه حتی اجکت نمیکنه بقیه خازنا سالم بودن اپتوکوپلر هاشم که دو عدد بودن سالم بودن فکر میکنم ترانزیستور 431مشکل داره که پیداش نکردم فقط دو تا ترانزیستور اس ام دی با کد Awwهست که با پایه یک اپتوکوپلرش در ارتباط غیر مستقیم هستن ایا این ترانزیستور همون 431است و اصلا ایا این یک مقدار که ولتاژ من کمتر از حد طبیعی هست به این قطعه مربوط میشه یا ایراد جای دیگری است. ممنونم

درود

برای ارزیابی نیاز به نقشه دارم اما ۴۳۱ بسادگی نمیسوزه .

سپاس

behi0021

VIP+ افتخاری
کاربر
2017-01-18
542
881
تهران
درود

برای ارزیابی نیاز به نقشه دارم اما ۴۳۱ بسادگی نمیسوزه .

سپاس

نقشه مدارو براتون میزارم عکسشو ولی ایا در حد 1ولت ولتاژ کمتر از حد طبیعی باشه و سایر ولتاژ ها صحیح باشه چه عواملی دخیل است متاسفانه کد این ترانزیستور هم وجود نداره که مطمن بشم ولی از جای قرار گیریش این احتمالو دادم

sonysony

مدیر تعمیرات تخصصی صوتی و تصویری
مدیر تالار
2012-09-20
1,327
7,064
تهران
نقشه مدارو براتون میزارم عکسشو ولی ایا در حد 1ولت ولتاژ کمتر از حد طبیعی باشه و سایر ولتاژ ها صحیح باشه چه عواملی دخیل است متاسفانه کد این ترانزیستور هم وجود نداره که مطمن بشم ولی از جای قرار گیریش این احتمالو دادم

درود . همکار گرامی .
جهت ترتیب صحیح
پی گیری این مشگل را در پستی که ایجاد فرمودید
https://www.irantk.ir/threads/105254
دنبال فرموده و گزارش پایانی و نتیجه را به این پست آموزشی منتقل فرمایید .
متشکرم

آخرین ویرایش:

behi0021

VIP+ افتخاری
کاربر
2017-01-18
542
881
تهران

Mojtaba13665

کاربر vip
vip
کاربر
2018-04-14
42
56
با سلام‌ خدمت استاد اگه میشه لطف کنید در مورد سویچنگ هایی ک به جای آی سی از ترانزیستور استفاده شده توضیح بفرمایید با تشکر

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
با سلام‌ خدمت استاد اگه میشه لطف کنید در مورد سویچنگ هایی ک به جای آی سی از ترانزیستور استفاده شده توضیح بفرمایید با تشکر

درود

پست ۳۳۷ را مطالعه فرمایید

سپاس

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
درود

با توجه به اشتیاق علاقمندان به تحلیل سوئیچینگ ترانزیستوری در تاپیک مورد اشاره زیر در فرصت های آتی تقدیم میکنم.
البته ازآنجاکه نقشه معتبری در دسترس نیست و نمونه ای در اختیار ندارم تا صحت تحلیل مورد تست و تایید قرار گیرد ، لذا اطمینان کاملی نسبت به صحت تحلیل ندارم اما از حیث آشنایی با عملکرد و طرز کار آن بخوبی قابل استفاده است.
https://www.irantk.ir/threads/10529...یل-سوئیچینگ-ترانزیستوری-)?p=591418#post591418
سپاس

آخرین ویرایش:

ebiolom

کاربر vip
کاربر
2011-01-21
137
350
سلام ، ممنون از کلیه اساتید بزرگوار سایت خصوصا جناب غزال ، بنده با مدار تغذیه ای مواجه شدم که از ای سی 431ac استفاده شده که پایه های رفرنس و کاتد به هم وصل شده اند میخواستم بدونم در چنین شرایطی عملکرد۴۳۱ چگونه است

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: غزال

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
سلام ، ممنون از کلیه اساتید بزرگوار سایت خصوصا جناب غزال ، بنده با مدار تغذیه ای مواجه شدم که از ای سی 431ac استفاده شده که پایه های رفرنس و کاتد به هم وصل شده اند میخواستم بدونم در چنین شرایطی عملکرد۴۳۱ چگونه است

درود

برای بررسی دقیق باید نقشه را ارسال میفرمودید.
اما اگه پین کاتد و رفرنس شورت بشه ولتاژ خروجی برابر با ولتاژ رفرنس و حدود ۲،۵ ولت میشه.

سپاس

ebiolom

کاربر vip
کاربر
2011-01-21
137
350
ممنون از پاسختون ، مدار مربوط به شارژر هوشمند ۲۴ ولت ۶۰ امپره تقریبا ۲۰ تا اپ امپ داره و نزدیک به ۵ تا ۴۳۱ وکلا دارای پیچیدگی بسیار، قیمتش ۸۰ میلیونه پس ارزش تعمیر داره اما متاسفانه هیچ نقشه ای ازش نیست چندتاشو تعمیر کردم اما ۲ تای دیگه رو دستم مونده عیب جفتش هم اینکه خطای زیاد بودن ولتاژ ورودی رو میده ، اگه شارژرو بالامپ تست سری روشن کنم درست کار میکنه اما مستقیم که به ۲۲۰ میزنی دستور قطع ورودی رو میده ، ببخشید جای بحث اینجا نبود ولی لطف شما باعث شد اینجا ادامه بدم شاید که تجربه جنابعالی راه گشا باشد شارژر: mastervolt ldr2 24/60

بالا