درود، پس همون شیوه گام به گام رفتن ادامه بدیم تا سر چشمه مشکلات حل بشه.اخه تمام ای سی ها جدید و سالم هستند
نوو گذاشتم
شما ولتاژ تمام پایه های آیسی LM324 رو به نسبت منفی ( گراند ) تغذیه اندازه بگیرید تا سرچشمه مشکل پیدا بشه.
درود، پس همون شیوه گام به گام رفتن ادامه بدیم تا سر چشمه مشکلات حل بشه.اخه تمام ای سی ها جدید و سالم هستند
نوو گذاشتم
چشم مهندس الان چک میکنمدرود، پس همون شیوه گام به گام رفتن ادامه بدیم تا سر چشمه مشکلات حل بشه.
شما ولتاژ تمام پایه های آیسی LM324 رو به نسبت منفی ( گراند ) تغذیه اندازه بگیرید تا سرچشمه مشکل پیدا بشه.
و اینکه مهندس بعد از چندبار آف و آن کردن کلید ال ای دی قرمز اف میشه و میشه باهاش یه موبایل رو شارژ کرد راحتچشم مهندس الان چک میکنم
مهندس ایا امکانش هست جایی خارج از اینجا باهاتون در ارتباط باشم و سوال بپرسم؟
درود،و اینکه مهندس بعد از چندبار آف و آن کردن کلید ال ای دی قرمز اف میشه و میشه باهاش یه موبایل رو شارژ کرد راحت
از منبع تغذیه استفاده کردم که تا ۵ آمپر ساپرت میکنه و روی ۳ آمپر تنظیمش کردم ممکنه ایراد همین باشه؟درود،
احیانا از آداپتور جریان پایین برای تغذیه اینورتر استفاده که نکردید؟؟؟
معمولا زمانی که اینورتر با چند بار روشن خاموش کردن پشت سر هم توسط کلید ، به کار میوفته نشانه کمبود جریان تغذیه یا افت ولتاژ ورودی هست.
احتمال ۹۰ درصد مشکل از همین محدود شدن جریان ورودی هست.از منبع تغذیه استفاده کردم که تا ۵ آمپر ساپرت میکنه و روی ۳ آمپر تنظیمش کردم ممکنه ایراد همین باشه؟
و اینکه متاسفانه مولتی مترم احتمالا خراب شده سر ولتاژ گیری از ای سی چون فکر کنم فرکانس بالایی رد کرد و اسیب زد بهش
چشم مهندس حتمااحتمال ۹۰ درصد مشکل از همین محدود شدن جریان ورودی هست.
در مورد مولتی متر، احتمالا دچار تداخل الکترومغناطیسی شده.
باتری مولتی متر در بیارید و ۱ یا ۲ روز همینجوری بذاریدش کنار .
گاها با همین کار درست میشه.
مولتی مترتون مدلش چی هست؟
درود،چشم مهندس حتما
الان چک کردم با جریان یه آداپتور خوب
بله اوک شد واقعا ممنونم ازتون🌹🙏