آی پی امداد
abtahi

عیب یابی اینورتر 5000 وات

elektronic

کاربر vip
vip
کاربر
2007-04-06
25
16
پایه ال ای دی رو دنبال کنید تا به مدار پروتکت برسین
احتمالا همون مدار مختصر کنار لامپ هست
اگر نبود تزانزیستور 10 یا 2 میتونه باشه

afshin_new2

کاربر vip
vip
کاربر
2013-09-12
152
201
پایه ال ای دی رو دنبال کنید تا به مدار پروتکت برسین
احتمالا همون مدار مختصر کنار لامپ هست
اگر نبود تزانزیستور 10 یا 2 میتونه
مهندس ترانزیستورهارو برای تست از روی برد برداشتم و برد رو روشن کردم که روی حالت پروتکت موند و سبز نشد.یکی از ترانزیستورهارو تعویض کردم با مشابه دیپ ولی از ترانزیستور دومی موجود نداشتم.ولی همچنان حالت پروتکت هست و تا وقتی ولتاژ رو به 14 ولت بالا نبرم پروتکت میکنه.
البته در ولتاژ 14 ولت هم اگه جریان بیشتر از 2 آمپر کشیده بشه پروتکت میکنه

infoshinfo

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,053
1,834
سلام
با توجه به توضیحات شما، به نظر میرسه فرمایش دوستان درست باشه. احتمالا در حال حاضر دستگاه شما مشکلی نداره و باید تست رو با باطری سالم خودرو انجام بدید. معمولا منبع تغذیه جوابگوی این نوع تست نیست.

afshin_new2

کاربر vip
vip
کاربر
2013-09-12
152
201
سلام
با توجه به توضیحات شما، به نظر میرسه فرمایش دوستان درست باشه. احتمالا در حال حاضر دستگاه شما مشکلی نداره و باید تست رو با باطری سالم خودرو انجام بدید. معمولا منبع تغذیه جوابگوی این نوع تست نیست.
با باتری تست شده.همون ایراد هست

infoshinfo

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,053
1,834
یک باتری کهنه دارم که باهاش تست کردم همین مشکل هست.ولی وقتی با منبع تغذیه تست کردم در ولتاژ ۱۲ ولت قطعو وصل می‌کنه

۱- جسارتا با این باطری کهنه که فرموید؛ تست رو انجام دادید؟
۲- و در مجموع میشه بفرمایید باطری که باهاش تست رو انجام دادید ۱۲ ولتِ چند آمپر هست؟

afshin_new2

کاربر vip
vip
کاربر
2013-09-12
152
201
۱- جسارتا با این باطری کهنه که فرموید؛ تست رو انجام دادید؟
۲- و در مجموع میشه بفرمایید باطری که باهاش تست رو انجام دادید ۱۲ ولتِ چند آمپر هست؟
بعله با باتری کهنه تست کردم ولی سالمه چون در مواقع قطعی برق خودم ازش استفاده میکنم
فک کنم 50 یا 60 آمپر باشه چون روی خود باتری چیزی نوشته نشده

infoshinfo

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,053
1,834
تاکیدی که انجام میشه تنها به این دلیل هست که گزینه کمبود آمپر تو این بخش بسته بشه و شما با اطمینان سراغ عیب‌یابی برید. لذا بر موضوع استفاده از باطری مطمئن برای تست اصرار شد..
در هر صورت جسارت بنده رو به بزرگی خودتون ببخشید.

afshin_new2

کاربر vip
vip
کاربر
2013-09-12
152
201
تاکیدی که انجام میشه تنها به این دلیل هست که گزینه کمبود آمپر تو این بخش بسته بشه و شما با اطمینان سراغ عیب‌یابی برید. لذا بر موضوع استفاده از باطری مطمئن برای تست اصرار شد..
در هر صورت جسارت بنده رو به بزرگی خودتون ببخشید.
اختیار دارید مهندس.کاملا درک میکنم
اون ترانزیستورهارو که گفته بودید عوض کنم چون فعلا ندارمشون سفارش دادم منتظرم برسن تا تست کنم

بالا