پاسخ : تحلیل منبع تغذیه 0 - 30 ولت 3 آمپر
سلام استاد
با توجه به مدار فکر کنم پس از این که ورودی متناوب مدار قطع شود بلافاصله ورودی 5.6- قطع میشود. لذا بیس ترانزیستور از طریق مقاومت r 13 روشن شده و خروجی آپ امپ را زمین میکند. در ضمن دیود D10 نیز خازن C7 را از مسیر R 15 و BC548 تخلیه میکند.(البته مطمئن نیستم)تا زمانی که خازن تخلیه شارژ باشد و ورودی مدار برقرار نشود BC548 روشنه و اجازه روشن شدن دارلینگتون رو نمیده.
با تشکر
سلام
نکات جالبی در سوال شما وجود داره
ابتدا با این راهنمایی که D10 , R15 مربوط به Q1 است و نقش و وظیفه Q1 را ضمن طرح سوالی در پست 7 تقدیم کردم و متاسفانه پاسخی دریافت نشد
مشاهده فایلپیوست 83184
اما شما قدری در سوال مربوطه تامل کنید که چگونه Q1 بمحض قطع برق ورودی بلافاصله خروجی تغذیه را صفر میکند
وظیفه D10 , R15 در پاسخ سوال فوق نهفته است اگر با راهنمائیهای فوق الذکر به پاسخی نرسیدید درخدمتم
سپس به موارد بعدی مپردازیم
سپاس
سلام استاد
با توجه به مدار فکر کنم پس از این که ورودی متناوب مدار قطع شود بلافاصله ورودی 5.6- قطع میشود. لذا بیس ترانزیستور از طریق مقاومت r 13 روشن شده و خروجی آپ امپ را زمین میکند. در ضمن دیود D10 نیز خازن C7 را از مسیر R 15 و BC548 تخلیه میکند.(البته مطمئن نیستم)تا زمانی که خازن تخلیه شارژ باشد و ورودی مدار برقرار نشود BC548 روشنه و اجازه روشن شدن دارلینگتون رو نمیده.
با تشکر