آی پی امداد
abtahi

تاپيك مدارات ساده الكترونيكي براي مبتديان

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
1386٫2٫19
5,028
106,734
با تشکر از شما استاد عزیز
گیرنده برای فرستنده fm صفحه قبل پست 99 که 150 متر برد و فقط یک سیم پیچ داره
فقط گیرنده صدای خش خش و ************** نداشته یاشه
با تشکر:boos:
با سلام :
دوست عزيز بهترين و اسانترين راه استفاده از يك گيرنده fm تجارتي مي باشد {با صرفه } چنانكه اصرار به مونتاژ مداري داريد سه تا مدار براتون اپلود ميكنم كه دو تاش از ايسي 602 استفاده كرده {دقيقا شماتيك مداريست كه در امپلي فاير ها و اكو ها به عنوان گيرنده fm كاربرد دارند {سينتي سايزر } } حالا اگر به دليلي اين ايسي پيدا نكردين از مدار جايگزينش استفاده كنيد .
اصولا هر گيرنده fm در صورتيكه از برد مسافت فرستنده دور شود صداي هيس {خش خش } يا به اصطلاح علمي راشينگ را خواهد داشت براي رفع اين نقيصه مدارات خفه كن در گيرنده هاي فوق تعبيه شده است كه مدار سكوت يا به اصطلاح علمي {اسكويچ } گويند .
با تشكر .
موفق باشيد .

پیوست‌ها

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
1386٫2٫19
5,028
106,734
تستر ديجيتالي

با سلام :
مدار زير يك تستر به اندازه يك خودكار كوچك { جيبي } ميباشد كه نوك ان همون پروب شماست . و از گراند مدار يك سيم توسط گيره سوسماري با گراند مدار تحت تست وصل ميشود .

در صورت ازاد هيچ يك از ال اي دي ها روشن نخواهد بود .
اگر ورودي در حد ولتاژ صفر يا كمتر از 2.5 ولت باشد ال اي دي سبز رنگ روشن و نمايش گر سون سگمنت عدد صفر را نشان خواهد داد .
در صورت بيشتر از 2.5 ولت در نوك پروب ال اي دي قرمز رنگ روشن و نمايشگر 5 ولت را نمايش خواهد داد .
با تشكر .
موفق باشيد .

پیوست‌ها

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
1386٫2٫19
5,028
106,734
باتشکر از لطف شما لطفا مدارات را کامل ارائه دهید
با سلام :
دوست عزيز تا اونجا كه احساس به نياز باشد توضيحات لازم منظور ميگردد اگر شما مشكلي براتون پيش اومده پيام بزاريد { به همراه لينك مورد نظر } در خدمت خواهيم بود .
با تشكر .
موفق باشيد .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
1386٫2٫19
5,028
106,734
الارم اشكار ساز زلزله

با سلام :
مدار زير را مونتاژ كرده و در محوطه اي {ترجيحا سرپوشيده و دنج } بر روي ديوار نصب كنيد {از شكل كمك بگيريد } تا با اولين لرزش ديوار الارمي {بيزر } شما را با خبر كند .
موفق باشيد .

پیوست‌ها

• 70.3 کیلوبایت بازدیدها: 89

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
1386٫2٫19
5,028
106,734
تست كننده ترانزيستور

با سلام
مدار ساده اي براي تست ترانزيستورهاي tun/tup خدمت شما :

پیوست‌ها

bird

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
1385٫7٫17
48
80
باسلام و خسته نباشید
من مدار یک میکروفون خیلی قوی را می خواستم که از فاصله 3-4 متری صدا ها را خوب انتقال بده و بتونم به گوشی وصل کنم و با سیم هم باشد.
در صورت امکان اگر راهنمایی بفرمایید ممنون میشم.

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
1386٫2٫19
5,028
106,734
باسلام و خسته نباشید
من مدار یک میکروفون خیلی قوی را می خواستم که از فاصله 3-4 متری صدا ها را خوب انتقال بده و بتونم به گوشی وصل کنم و با سیم هم باشد.
در صورت امکان اگر راهنمایی بفرمایید ممنون میشم.
با سلام :
دوست عزيز مدار درخواستي در تاپيك : دستگاه هاي صوتي و آمپلي فايرها با انواع مختلف موجود هست همچنين در همين تاپيك چند مدار متنوع {با سيم و بيسيم اف ام } اپلود شده است .
موفق باشيد .

bird

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
1385٫7٫17
48
80
سلام دوست عزیز
از طریق چه نرم افزاری من می تونم این نقشه ها را ( مثلا نقشه های موجود در این صفحه) را به نقشه های قابل چاپ بر روی کیت تبدیل کنم؟

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
1386٫2٫19
5,028
106,734
سلام دوست عزیز
از طریق چه نرم افزاری من می تونم این نقشه ها را ( مثلا نقشه های موجود در این صفحه) را به نقشه های قابل چاپ بر روی کیت تبدیل کنم؟
با سلام :
در حال حاضر نرم افزار پروتيوس براي تهيه مدار چاپي حرف اول را ميزند در تاپيك معرفي نرم افزار ها و ميكروكنترل ها اموزش هاي لازم با اين نرم افزار اپلود شده است اگر مشكلي خاص داشتين در همون تاپيك پيام بزاريد در خدمتيم .
با تشكر .
موفق باشيد .

بالا