آی پی امداد
abtahi

تاپيك مدارات ساده الكترونيكي براي مبتديان

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
مدار شارژ اتوماتيك تا 12 ولت 5 امپر براي انواع باتري ها

با سلام :
مدار شارژ اتوماتيك كه در اصل براي باتري هاي 12 ولتي اسيدي {باتري ماشين } طراحي شده است ولي با تغيير در مقدار مقاومت هاي پايه كنترلي lm350 , r1 , r2 و تنظيم پتانسيومتر مدار ميتوان با در نظر گرفتن هر سلول باتري {ولتاژ استاندارد هر سلول } مدار را تغيير داد .
در حال حاضر بايد بعد از مونتاژ مدار تنها پتانسيومتر را براي داشتن خروجي 14 ولت تنظيم كنيد تا باتري هاي اسيدي 12 ولتي بطور اتوماتيك شارژ گردد حداكثر جريانيكه از شارژر ميتوان كشيد 5 امپر با هيت سينگ ميباشد .
با تشكر .
موفق باشيد .

پیوست‌ها

• 6.7 کیلوبایت بازدیدها: 923

areef

کاربر
2009-07-03
11
14
استاد گرامی من مقدار مقاومت ها رو چقدر بزارم و مقدار آیسی رو که بتونم باتری 6 ولتی را شارژ کنم منظورم مدار شارژر بالایی هست و ضمنا مبدل 220 به 20 ولت رو میخاستم اگه امکان داره .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
استاد گرامی من مقدار مقاومت ها رو چقدر بزارم و مقدار آیسی رو که بتونم باتری 6 ولتی را شارژ کنم منظورم مدار شارژر بالایی هست و ضمنا مبدل 220 به 20 ولت رو میخاستم اگه امکان داره .
مقاومت r1 220 اهم را با يك پتانسيومتر 470 اهمي جايگزين كرده {تعويض كنيد } و خروجي را به 7/5 ولت تنظيم كنيد {همچنين با پتانسيومتر r6 } تا براي شارژ باتري اسيدي 6 ولتي بكار گيريد .
مبدل 220 به 20 ولت يك ترانس كاهنده برق شهر 220 ولت به 16 ولت ميباشد كه در خروجي ثانويه ان ديود پل 5 امپري قرار دارد .
با تشكر .
موفق باشيد .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
استاد اگه امکان داره مدار مبدل را بزارید .
با سلام :
دوست عزيز مبدل فوق يك ترانس 220 ولت برق شهر به 16~ 18‌ولت به همراه يك ديود پل و خازن {طبق شكل } زير ميباشد .
با تشكر .
موفق باشيد .
attachment.php

پیوست‌ها

• 13.3 کیلوبایت بازدیدها: 903
  • 20.8 کیلوبایت بازدیدها: 1,837

reza32

کاربر
2009-05-20
92
161
با سلام و خسته نباشید
میخواستم چند تا مدار خیلی ساده با قطعات سبک بذارید که تو هر مدار یه قطعه کار خاص
انجام بده مثلا یه رله تو یه مدار ساده یه ترانزیستور همینطور که بشه قطعات رو تکتک تشریح
داد برای یه کار آموزشی برای مبتدی میخوام با تشکر

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام و خسته نباشید
میخواستم چند تا مدار خیلی ساده با قطعات سبک بذارید که تو هر مدار یه قطعه کار خاص
انجام بده مثلا یه رله تو یه مدار ساده یه ترانزیستور همینطور که بشه قطعات رو تکتک تشریح
داد برای یه کار آموزشی برای مبتدی میخوام با تشکر
با سلام :
دوست عزيز اين تاپيك صرفا براي همين منظور {درخواست شما } ايجاد شده و در طول بيش از 11 صفحه انواع مدارات از ساده ترين تا نيمه حرفه اي در همه موارد {الكترونيك عمومي } اپلود شده است تمام صفحات اين تاپيك را مطالعه كنيد درخواست شما موجود ميباشد .
يك توصيه ديگر اينكه از بخش اموزش گام به گام و معرفي نرم افزار ها و ازمايشگاه الكترونيك هم بازديد نماييد بخصوص نرم افزار اديسون دقيقا شبيه سازي درخواست شما را براورد خواهد كرد .
با تشكر .
موفق باشيد .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
سلام
استاد عزیز اگه امکان داره pcb مدار شارژر و مبدل را بذارید من میخاستم درستش کنم
منظورم مدار های بالاست.

ممنون .
با سلام :
دوست عزيز با توجه به ساده بودن مدار و { پل ديود و ايسي ان روي رادياتور ورق الومينيومي و خارج از مدار } نصب ميشه ساير قطعات {تعداد كم و محدود } را بنده روي برد سوراخ دار مونتاژ و تست كرده ام از pcb ان شرمنده شما دوستان خواهم بود {اگر فرصت كافي داريد در پروتيوس وارد كرده و pcb انرا در بياريد } .
با تشكر .
موفق باشيد .

بالا