آی پی امداد
abtahi

تاپيك مدارات ساده الكترونيكي براي مبتديان

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
سلام استاد گرامی ایا این مدار بعد از شارژر کردن باتری جریان را قطع می کند

ممنون
با سلام :
ابتدا با حداكثر جريانش شارژ را شروع ميكنه و با شارژ شدن باتري و بالا رفتن ولتاژ ان جريان شارژ نيز كاسته ميشود و يك جريان ملايم براي نگهداري باتري برقرار مي مونه .
با تشكر .
موفق باشيد .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
مداری رو میخواستم که به ضبط وصل میشه
و مکالمات تلفن رو ضبط میکنه

با سلام :

در همين تاپيك و تاپيك مدارات الكترونيك مداري اپلود شده است جستجو و دانلود كنيد .
با تشكر .
موفق باشيد .

muhammadtanh

کاربر
2009-04-25
55
105
با سلام :
مدار زير را مونتاژ كرده و گيره ها را به خط تلفن وصل كنيد تمام مكالمات و صداهاي موجود در خط را در فاصله 100 متري از fm راديو گوش كنيد .
با تشكر .
موفق باشيد .

با سلام خدمت استاد عزیز
منظور من این مدار نبود یه مداری هست که به ضبط وصل میشه
و ضبط را در حالت رکورد میگذاریم گوشی رو برداریم جدیان به مدار میرسه
اتوماتیک شروع به ضبط میکنه وقتی گوشی رو قطع کنیم عملیات ضبط
استپ میکند
فکر کنم مشهد کیت چیزی شبیه اش را ساخته باشه

amkp2004

کاربر
2010-02-04
15
11
استاد بزرگوار می دونم سرتون خیلی شلوغ ولی این موضوع واقعاً برام مهم .

:smilie_help:سلام استاد بزرگوار من مدار ژیروسکوپ ماشین که باعث باز شدن کیسه هوا میشه رو می خواهم البته این بتونه تغییر شتاب های کم رو هم تشخیص بده و بعد باعث باز شدن کیسه هوا بشه .خیلی خیلی ممنون می شم .#$V686:boos:

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام آقای رجبی من مدار موزیکال میخواستم که با ولتاژ 1.5 کار کنه لطفا هر چی از این نوع مدار دارین بزارید :bs_iloveyou: gadraj :bs_iloveyou:
با سلام :
اقا مجيد فعلا اين مدار را دم دست داشتم تقديم ميكنم 3 ولتي هست براي 1.5 ولتي بايد از موزيكال هاي سري um6x استفاده كنيد .
در ضمن چند تا مدار موزيكال قبلا {در صفحات ابتدايي تاپيك } با امكانات جالب اپلود كرده ام سري بزنيد .
در ضمن مدار پروگرامر را نيز بررسي كردم فايلهاي اپديت شده در داخل فايل رار قبلا اپلود شده است كه تكرار نكردم .
با تشكر .
موفق باشيد .

پیوست‌ها

• 11 کیلوبایت بازدیدها: 812
آخرین ویرایش:

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
:smilie_help:سلام استاد بزرگوار من مدار ژیروسکوپ ماشین که باعث باز شدن کیسه هوا میشه رو می خواهم البته این بتونه تغییر شتاب های کم رو هم تشخیص بده و بعد باعث باز شدن کیسه هوا بشه .خیلی خیلی ممنون می شم .#$v686:boos:
با سلام :
دوست عزيز چند وقتي هست دنبال مدار اورجينالش هستم به محض حصول حتما در خدمت خواهم بود . فعلا شرمنده
با تشكر .
موفق باشيد .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام خدمت استاد عزیز
منظور من این مدار نبود یه مداری هست که به ضبط وصل میشه
و ضبط را در حالت رکورد میگذاریم گوشی رو برداریم جدیان به مدار میرسه
اتوماتیک شروع به ضبط میکنه وقتی گوشی رو قطع کنیم عملیات ضبط
استپ میکند
//////// شبیه اش را ساخته باشه
با سلام :
در اين صورت از مدارات ساندسويچ {كليد هاي صوتي } در همين تاپيك استفاده كنيد .
اين مدارات با دريافت صدا يك رله اي را فعال ميكند و كنتاكت هاي رله فرمان روشن شدن ضبط را از طريق {جك ريموت ميكروفون } صادر و با روشن شدن ضبط صداي تلفن از طريق { جك aux } دريافت و ضبط ميشود .
با تشكر .
موفق باشيد .

reza32

کاربر
2009-05-20
92
161
با سلام :
دوست عزيز اين تاپيك صرفا براي همين منظور {درخواست شما } ايجاد شده و در طول بيش از 11 صفحه انواع مدارات از ساده ترين تا نيمه حرفه اي در همه موارد {الكترونيك عمومي } اپلود شده است تمام صفحات اين تاپيك را مطالعه كنيد درخواست شما موجود ميباشد .
يك توصيه ديگر اينكه از بخش اموزش گام به گام و معرفي نرم افزار ها و ازمايشگاه الكترونيك هم بازديد نماييد بخصوص نرم افزار اديسون دقيقا شبيه سازي درخواست شما را براورد خواهد كرد .
با تشكر .
موفق باشيد .

با سلام

من برای تهیه این نرم افزار به چه کسی پیغام بزارم؟
برای یکی از مدیران فروشگاه پیغام زدم اما هیچ جوابی دریافت نکردم؟

بالا