- 2007-05-09
- 5,028
- 106,692
با سلام :درود استاد عزیز.
یه دریل مگنت توی کار داریم که قسمت مگنت اون عمل نمیکنه(مگنتش باعث میشه که دریل به صفحه فلزی قطعه کارزیر خودش بچسبه و روی کار فیکس بشه)
بازش کردم دیدم قسمت مگنت یه ترانس داره که ورودیش 220 متناوب و خروجی ترانس 63 ولت متناوبه سلف قسمت مگنت هم اهم چک کردم یه مقاومتی از خودش نشون میده که نشون دهنده سالم بودن سلفه! مابین سلف و خروجی ترانس یه دیود پل داره به مشخصه MB3510 که با تست این دیود پل متوجه شدم که اشکال از دیود پله! حال چندتا سوال از استاد عزیز:
1- روش دقیق تست دیود پل
2- نحوه خواندن مشخصات دیود پل (مثلا ام بی نشان دهنده چیه و اعداد نشان دهنده چی؟)
3- آیا میشه با چهار دیود یکسوساز 1n4007 و جایگزینی با این دیود پل مگنت رو بکار انداخت؟در غیر اینصورت با چه دیود میشه این کار رو کرد؟
4- چرا از دیود پل استفاده شده تو این وسط؟اگه ولتاژ 63 متناوب (خروجی ترانس)رو به سلف القا میکرد چه اتفاقی میفتاد؟(با این توضیح که میدونم کار دیود پل چیه اما لزوم دیود در اینجا؟)
5- در پایان راهنمایی برای راه اندازی مجدد مگنت
تاپیک مدارات درخواستی از شما مسدود شده!
با سپاس از استاد عزیز و دوست داشتنی
MB3510 یک دیود پل رکتفایر 35 امپری هست در مورد نحوه نام گذاری قطعات مطالب مفیدی با اختصارات پذیرفته شده و مفهوم عبارات انها در بخش آموزش گام به گام مقالات کلی ارایه شده .
و اما در مورد این قطعه : منظور از حرف اول که طبعا باید از حرف بزرگ استفاده بشه
پیوستها
-
6.7 کیلوبایت بازدیدها: 292
-
76.9 کیلوبایت بازدیدها: 448
-
99.4 کیلوبایت بازدیدها: 49