- 2007-05-09
- 5,028
- 106,692
با سلام :استاد عزیز اصلا خودتون رو ناراحت نکنید !تمام مدارات دنیا فدای یه تار موهاتون!من متأسفانه اطلاعاتم نسبت به الکترونیک خیلی خیلی کمه! اما چه کنم که بسیار بسیار این دنیای پیچیده رو دوست دارم.
و ناگفته نمونه که تا حالا تو وب های مختلف و یا تو اطرافیان خودم کسی رو ندیدم که اطلاعاتش به اندازه شما باشه! شخصیتتون هم که خیلی دوست داشتنیه استاد عزیز.
بابت راهنمایی تون بسیار بسیار سپاسگزارم.
میدونم جاش نیست استاد: اما چطور میتونم طریقه خواندن خازنهای عدسی و سرامیکی رو یاد بگیرم، توی تاپیک آموزشی مطلبی دیدم اما یکم واسم گنگ بود!
متقابلا از ابراز محبت شما ممنونم - بنده با همین اظهار لطف شما دوستان هنوز زنده ام .اگر در پاسخ تندروی یا ... داشته باشم ببخشید .
- مراجعه کنید به بخش آموزش گام به گام >> معرفی نرم افزارها >> چند تا نرم افزار ساده و مصور در مورد خواندن خازنها و مقاومت ها اپلود شده است : http://www.irantk.ir/attachment.php?attachmentid=10384&d=1244630914 و همچنین :
نرم افزار کاملی برای خواندن خازنها [hide]
- امیدوارم که با این نرم افزارها مشکل تون به اسانی قابل حل خواهد بود - اگر نیاز راهنمایی بیشتری داشته باشید در خدمتون هستم .
- در ضمن ممکن هست اون ایسی قیری شما درایور ال ای دی هم باشه در چنین حالتی ال ای دی ها را نمی توان مستقیما با باتری و چنین سویچ هایی روشن کرد مراقب این مسله هم باشید .
موفق باشید .