- 2007-05-09
- 5,028
- 106,692
سلام مجدد
ممنون از راهنماییتون استاد
استاد میدونم میشه همینجوری با لحیم کاری قطعات به همدیگه این تیکه از مدارو ساخت ، اما میخوام روی یه برد باشه ، تمیز و منظم
روش کار و ساخت فیبر چاپی با اتو و ... اینارو بلدم اما متاسفانه بلد نیستم طرح PCB شو طراحی کنم ، محبت میکنین اگه واستون مقدوره طرح PCB این تیکه رو واسم طراحی کنید و عکسشو اینجا واسم قرار بدین تا چاپ کنم و از روش بسازمش ؟ یه دنیا ممنون
با سلام :
سربندی ساده ای داره و توصیه میکنم از pcb این بخش صرف نظر کنید چون پتانسیومتر و رابط های bnc و کلید و ال ای دی و,... را مستقیما روی جعبه نصب میکنید و دو سه تا مقاومت و خازن هم سربندی میشه و تموم ...
یکی از دلایلی که pcb این قسمت طراحی نشده اینکه باید ابتدا مونتاژ کار نوع و قطعات مورد مصرفی خود را سلیقه ای تهیه کند تا به نسبت ابعاد و نوع ان قطعات اقدام به تهیه pcb گردد لذا ممکن هست در تهیه pcb برای این قسمت از قطعاتی استفاده شود { با توجه به تعدد نرم افزارها و.... } که در بازار فعلی دسترس نباشه و کل زحمات هدر بره .
شما باید ابتدا قطعات مصرفی این قسمت را تهیه کرده وبه نسبت حجم و شکل فیزیکی انها توسط نرم افزارهای ساده تهیه pcb که در همین انجمن دسترس تون میباشد { کورل یا splan و ایزی pcb و..... } هم جعبه نهایی و همچنین pcb مورد سلایق خود را نیز تهیه کنید با این روش ضمن اینکه به درخواست خود می رسید کلی هم کسب مهارت و تجربه دستگیرتون میشه که یکی از اهداف این انجمن میباشد .
در نهایت اگر تاکید بر تهیه pcb توسط دوستانتون دارید بازم باید شکل و عکس قطعات {از نظر اندازه و حجم ....} که ابتدا ابتیاع میکنید در اینجا بزارید تا نسبت به انها اقدام شود .
موفق باشید .