آی پی امداد
abtahi

تاپيك مدارات ساده الكترونيكي براي مبتديان

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام

من برای تهیه این نرم افزار به چه کسی پیغام بزارم؟
برای یکی از مدیران فروشگاه پیغام زدم اما هیچ جوابی دریافت نکردم؟
با سلام :
در پاسخ قبلي اشاره كرديم كه تاپيك ها را با دقت و تماما مطالعه كنيد :
اين هم لينك نرم افزار اديسون كه در پست شماره 2 اين لينك قبلا اپلود شده است :
http://www.irantk.ir/showthread.php?t=246&page=2
با تشكر .
موفق باشيد .

reza32

کاربر
2009-05-20
92
161
با سلام :
در پاسخ قبلي اشاره كرديم كه تاپيك ها را با دقت و تماما مطالعه كنيد :
اين هم لينك نرم افزار اديسون كه در پست شماره 2 اين لينك قبلا اپلود شده است :
http://www.irantk.ir/showthread.php?t=246&page=2
با تشكر .
موفق باشيد .

استاد عزیز شما فرمودید و ما این لینک را پس از جستجو یافته و دانلود کردیممشاهده شد برنامه بعد از نصب کامل نیست علت را از شما جویا شدیم که نسخه آزمایشی می باشد و از فروشگاه سایت باید خریداری کرد پیغام برای عزیزان گذاشتیم جواب نگرفتیم ؟ از چه کسی و در چه حسابی باید اقدام کنیم؟با تشکر

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
استاد عزیز شما فرمودید و ما این لینک را پس از جستجو یافته و دانلود کردیممشاهده شد برنامه بعد از نصب کامل نیست علت را از شما جویا شدیم که نسخه آزمایشی می باشد و از فروشگاه سایت باید خریداری کرد پیغام برای عزیزان گذاشتیم جواب نگرفتیم ؟ از چه کسی و در چه حسابی باید اقدام کنیم؟با تشکر
با سلام :
دوست عزيز ان موقع {به تاريخ پست اپلود نرم افزار فوق 2 دقت كنيد } ورژن 6 كامل و با كراك و سريالش در فروشگاه هاي نرم افزاري موجود بود و تهيه كرده بوديم كه متاسفانه سي دي فوق هم از كيفيت افتاد و از بين رفت بالاخره بايد پرس و جو كنيد احتمالا در تهران گير بياريد .
با تشكر .
موفق باشيد .

muhammadtanh

کاربر
2009-04-25
55
105
با سلام

من یه مدار فرستنده اف ام درست کردم با سیم پیچش مشکل دارم

تو جزوه نوشته شده 9 دور سیم از سر وسط انشعاب بگیر یعنی چی؟

سر وسط رو با تیغ کاتر بتراشم یه سر دیگه بهش وصل کنم اگه میشه

تو تصویری ساده توضیح بدید؟

با تشکر

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام

من یه مدار فرستنده اف ام درست کردم با سیم پیچش مشکل دارم

تو جزوه نوشته شده 9 دور سیم از سر وسط انشعاب بگیر یعنی چی؟

سر وسط رو با تیغ کاتر بتراشم یه سر دیگه بهش وصل کنم اگه میشه

تو تصویری ساده توضیح بدید؟

با تشکر
با سلام :
دوست عزيز درست متوجه شديد از هر طرف كه بشماريد در دور پنجم با تراشيدن لاك سيم و لحيم كردن سيم ديگر {سيم پيچ با سر وسط } درست كردين .
توضيح: معمولا براي فرستنده fm هفت دور در قطر 6 ميليمتر كافيست مگر براي 9 دور قطر سيم پيچ را بزرگ بگيريد .
با تشكر .
موفق باشيد .

پیوست‌ها

• 1.8 کیلوبایت بازدیدها: 813

muhammadtanh

کاربر
2009-04-25
55
105
با سلام :
دوست عزيز درست متوجه شديد از هر طرف كه بشماريد در دور پنجم با تراشيدن لاك سيم و لحيم كردن سيم ديگر {سيم پيچ با سر وسط } درست كردين .
توضيح: معمولا براي فرستنده fm هفت دور در قطر 6 ميليمتر كافيست مگر براي 9 دور قطر سيم پيچ را بزرگ بگيريد .
با تشكر .
موفق باشيد .

استاد عزیز
یعنی یه سیم دیگه به وسط سیم پیچ قلع کنیم؟تا سیم پیچ 3 پایه شود؟

مشکل من او پایه وسطی که یه تکه دیگه از یه سیم دیگه قطع کنیم و به این سیم پیچ وصل کنیم؟

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
استاد عزیز
یعنی یه سیم دیگه به وسط سیم پیچ قلع کنیم؟تا سیم پیچ 3 پایه شود؟

مشکل من او پایه وسطی که یه تکه دیگه از یه سیم دیگه قطع کنیم و به این سیم پیچ وصل کنیم؟
با سلام :
بله درست متوجه شدين :love-smiley-017: توسط يك سيم كوتاه ديگري كه سر يك طرف انرا در دور 4.5 سيم پيچ {در وسط سيم پيچ } لحيم كرده و به عنوان سر وسط استفاده كنيد .
با تشكر .
موفق باشيد .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
قفل رمز الكترونيكي با يك ترانزيستور

با سلام :
مدار اين پست شامل يك قفل الكترونيكي با يك ترانزيستور معمولي و تعدادي كليد {سويچ } معمولي و رله ميباشد با توجه به سادگي و قابل فهم براي مبتدي ها و درك اساس كار اين نوع مدارات تقديم ميكنم براي مدارات پيشرفته تر با ميكروكنترل ها به تاپيك پروژه هاي الكترونيكي مراجعه نماييد .
با تشكر .
موفق باشيد .

پیوست‌ها

amkp2004

کاربر
2010-02-04
15
11
سلام استاد بزرگوار . اگه براتون امکان داره من می خواستم بدونم چه طور میشه 10 تا استوانه کوچیک فلزی رو کنار هم گذاشت و آنها باهم شروع به چرخش کنند و به شه سرعت چرخش اونها را ( البته باهم ) نتظیم کرد ؟ و کاری کرد که در عین حال یک مقدار گرم بشوند و بتوان میزان این گرم شدن را نیز تنظیم کرد ؟مثل چیزی که در کمربند های لاغری هست البته نمی خوام لرزش اونها را داشته باشه فقط اینها به طور ساده بچرخن و گرم هم بشوند . خیلی ممنون می شم اگه مدارشو براتم بذارید . زندگیتون شیرین و در پناه حق باشید #$v686

بالا